تأمین پایدار شیرخشک در کشور تحول در بررسی صحنه جرم، گامی به سوی ارتقای مأموریت‌های پلیس آگاهی «هورالعظیم» بدون ضابطه زیست‌محیطی، اسیر فعالیت‌های نفتی شده است سن امیدبه‌زندگی مردم ایران چند سال است؟ شناسایی بیش از ۲۴ هزار بیمار مبتلا به ایدز در ایران انتقاد رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی از بدعت جدید در محاسبه بدهی‌های دولت به تأمین اجتماعی نخستین بخش جراحی قلب زیر پوشش تأمین‌اجتماعی در شرق کشور، در مشهد آماده بهره‌برداری است کلینیک ترک بی‌حجابی، یک طرح و چند نکته! وزارت بهداشت: ماسک اِن۹۵ برای هوای آلوده مناسب است رئیس نظام پزشکی مشهد: تداوم سیاست‌های تخریبی، امنیت شغلی و جانی جامعه پزشکی را با تهدیدات جدی روبه‌رو ساخته است وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی از تصمیم خانواده پزشک یاسوجی درباره چگونگی برخورد با فرد خاطی حمایت می‌کنند شیب تند افت تحصیلی دانش‌آموزان انتقاد از افزایش ناچیز مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | چرا به پایه حقوق اضافه نشد؟ کانون پرورش فکری برنده جایزه بیست‌وپنجمین دوره ترویج علم ایران تسهیل تردد ایرانیان خارج کشور با تصویب لایحه حمایت از تردد ایرانیان رئیس کل دادگستری خراسان رضوی از مجتمع قضایی شهید کامیاب مشهد بازدید کرد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) شهادت یک پاسدار در کرمان براثر تیراندازی سهوی در میدان تیر + عکس هزار تُن چای دبش سه‌شنبه (۲۹ آبان ۱۴۰۳) در تهران به حراج گذاشته می‌شود معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش: ۵۰ درصد بیکاران جامعه از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی هستند متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مجدداً در دستور کار جلسات کمیسیون اجتماعی قرار گرفت عامل قتل جوان بسیجی (شهید رسول دوست محمدی) در مشهد به قصاص محکوم شد + عکس ادامه پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از امروز (شنبه، ۲۶ آبان ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۲۶ آبان ۱۴۰۳) | افزایش تدریجی دما تا اواسط هفته آمریکا محکوم به پرداخت ۴۸ میلیارد دلار غرامت به خانواده شهدای مدافع حرم شد افزایش سن پذیرش دانشجو معلم، فرصت یا تهدید؟ بررسی پیامد‌ها و دلایل گرایش به تک‌فرزندی در سطح جامعه چرا افراد به عمل‌های زیبایی اعتیاد پیدا می‌کنند؟ حق‌التدریس با حقوق استادیار، راهی برای ماندن نخبگان | آیا مصوبه جدید فرار مغز‌ها متوقف می‌شود؟ پذیرش ۲ درصد دانش‌آموزان تیزهوش کشور در مدارس سمپاد اقتصاد پسماند، شاخص توسعه شهری درباره نحوه استفاده و خواص بی‌نظیر زعفران | پادشاه ادویه‌ها سبک نادرست زندگی، رعایت‌نکردن بهداشت، خواب و تغذیه نامناسب عوامل ابتلا به دیابت هستند
سرخط خبرها

وزارت بهداشت: ماسک اِن۹۵ برای هوای آلوده مناسب است

  • کد خبر: ۳۰۰۳۴۵
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
وزارت بهداشت: ماسک اِن۹۵ برای هوای آلوده مناسب است
رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت در خصوص ماسک‌های مناسب شرایط آلودگی هوا، گفت: ماسک ان۹۵ برای شرایط آلودگی هوا توصیه می‌شود که می‌تواند ۹۵ درصد از ذرات معلق را حذف کند.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس شاهسونی در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به انتساب بیش از ۸ میلیون مرگ به آلودگی هوا بر اساس گزارش‌های سازمان جهانی بهداشت، گفت: آلودگی هوا در حال حاضر مهمترین خطر محیط زیستی برای سلامت انسان است و در کشور ما نیز حدود ۳۰ هزار مورد از مرگ و میر‌ها در سال منتسب به آلودگی هوا است.

وی استفاده از انرژی‌های پاک، سوخت مناسب و توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی را مهمترین اقدامات برای کاهش غلظت آلاینده‌های هوا دانست و گفت: در کشور ما از سال ۹۶ قانون هوای پاک تصویب شده و دارای ۳۴ ماده و ۱۴ آئین نامه اجرایی است و اگر این قانون به درستی اجرا شود، کمک زیادی به کاهش آلودگی هوا می‌کند.

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم تسریع در فرایند اسقاط خودرو‌های فرسوده، خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از خودرو‌ها و موتورسیکلت‌هایی که در حال تردد هستند، فرسوده اند و دو و نیم میلیون خودرو فرسوده در کشور تردد می‌کنند که باید از رده خارج شوند.

شاهسونی افزود: بر اساس قانون هوای پاک باید ۳۰ درصد از انرژی‌هایی که سالانه تولید می‌شوند، تجدیدپذیر باشند، اما از سال ۹۶ تا کنون طبق گزارش سازمان محیط زیست از سال ۹۶ تا پایان سال گذشته فقط ۶۰۰ مگاوات تولید انرژی تجدیدپذیر داشته ایم و ۶ درصد از انرژی‌های تولید شده، تجدیدپذیر بوده اند.

وی تصریح کرد: سال ۹۶ که قانون هوای پاک تصویب شد، میزان ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در کشور حدود ۳۰ میکرو گرم بر متر مکعب بود که با وجود افزایش تعداد خودرو‌ها و مصرف سوخت، بر اساس گزارش سال گذشته همین میزان ثابت مانده است. سال ۹۶ حدود ۸۰ میلیون لیتر بنزین مصرف روزانه داشتیم که الان به ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون لیتر در روز رسیده ایم بنابراین اقدامات خوبی انجام شده است.

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با بیان اینکه راهکار مقابله با آلودگی هوا، درمان نیست بلکه باید پیشگیری کرد، گفت: هزینه‌ها و عوارض ناشی از آلودگی هوا به وزارت بهداشت به گونه‌ای است که سالانه ۴۰ تا ۵۰ همت در این خصوص برای درمان بیماران به نظام سلامت تحمیل می‌شود و تمام مراکز بهداشتی و درمانی و اورژانس در شرایط آلودگی هوا به ویژه برای همه گروه‌ها، آماده خدمت رسانی هستند.

شاهسونی با اشاره به راهنما‌های محافظت فردی و خودمراقبتی در برابر آلودگی هوا در وزارت بهداشت، خاطرنشان کرد: در این راهنما‌ها در مورد انواع و شیوه استفاده از ماسک‌ها، تغذیه مناسب، فعالیت‌های فیزیکی مطالبی تهیه شده، اما مردم هم باید پای کار بیایند.

به گفته وی، در حال حاضر حدود ۱۲ میلیون موتورسیکلت در کشور تردد می‌کنند که ۹۰ درصد آنها فرسوده است و سال گذشته فقط ۶ هزار موتورسیکلت به مراکز معاینه فنی مراجعه کرده اند و بسیاری از وسایل حمل و نقل عمومی و سنگین، معاینه فنی ندارند.

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت در خصوص ماسک‌های مناسب شرایط آلودگی هوا، گفت: ماسک N ۹۵ برای شرایط آلودگی هوا توصیه می‌شود که می‌تواند ۹۵ درصد از ذرات معلق را حذف کند البته این نوع ماسک ممکن است در دسترس نباشد یا هزینه تهیه آن بالا باشد بنابراین استفاده از دو ماسک طبی نیز در این شرایط توصیه می‌شود چراکه می‌تواند تا ۷۰ درصد ذرات معلق را حذف کند.

شاهسونی با اشاره به شلوغی وسایل حمل و نقل عمومی در ساعات شروع و پایان کار مشاغل، گفت: در فصل پاییز و فصول سرد سال، بیماری‌های تنفسی نیز شیوع دارد و استفاده از ماسک در وسایل نقلیه عمومی می‌تواند حتی به کاهش بیماری‌های تنفسی کمک کند.

وی تاکید کرد: در شرایطی که هوا برای همه گروه‌ها ناسالم است و در شرایط قرمز قرار داریم، فعالیت فیزیکی به ویژه برای کودکان، سالمندان، مادران باردار و بیماران تنفسی و مبتلایان به آسم باید محدود شود. مهم‌ترین نکته در آلودگی هوا، مواجهه کمتر با این شرایط است. همچنین توصیه می‌شود در این وضعیت از مواد غذایی دارای آنتی اکسیدان و میوه و سبزیجات بیشتر استفاده شود.

رئیس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با تقدیر از اقدام دولت در کاهش مازوت سوزی در برخی از نیروگاه‌های کشور، یادآور شد: مصرف مازوت یکی از منابع تولید آلودگی است که یک سوخت سنگین محسوب و باعث ایجاد دی اکسید گوگرد می‌شود. دی اکسید گوگرد برای بیماران تنفسی خطرناک است که موجب تشدید علائم تنفسی به ویژه در مبتلایان به آسم می‌شود و سیستم فوقانی تنفس را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

شاهسونی در پایان مصرف مازوت را در برخی نیروگاه‌ها برای تولید انرژی ضروری دانست و گفت: در نیروگاه‌هایی که مازوت مصرف می‌شود و این نیروگاه‌ها در مجاورت سکونتگاه‌های انسانی نیست و مردم تحت تأثیر قرار نمی‌گیرند، مازوت سوزی اشکالی ندارد و در دنیا هم این اتفاق رخ می‌دهد، اما در نیروگاه‌های در مجاورت با سکونتگاه‌های انسانی که جهت باد غالب به سمت شهرهاست، مصرف مازوت باید محدود شود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->