سازمان حمایت از مصرف کننده: ایران‌خودرو حق افزایش قیمت‌ها را ندارد نتایج قرعه‌کشی طرح مادران ایران خودرو اعلام شد + لینک (۱۸ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس ۱۹ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۴ مطالبات گندم‌کاران تسویه شد اعلام زمان دقیق واریز و مبلغ یارانه نقدی مهرماه ۱۴۰۴ جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم
سرخط خبرها

برنامه حمایتی سازمان هواپیمایی از شرکت‌های سازندگان پهپاد

  • کد خبر: ۳۰۰۶۳۳
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۹
برنامه حمایتی سازمان هواپیمایی از شرکت‌های سازندگان پهپاد
سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به برنامه حمایتی این سازمان از صنعت پهپاد گفت: ضروری است قوانین متناسب برای ایمنی و امنیت پرواز در مورد هواپیما‌های بدون سرنشین نوشته و به کار برده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین پورفرزانه روز یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ در نشست هم‌اندیشی با حضور یکصد شرکت فعال در صنعت پهپاد در کشور با اشاره به اهمیت نقش وسایل پرنده هدایت پذیر از راه دور (پهپادها) به عنوان یکی از بازیگران اصلی در صنعت هوانوردی افزود: با فعالیت حدود یکصد شرکت فعال در صنعت پهپاد در حوزه‌های مختلف تصویربرداری، نقشه برداری، کشاورزی، طراحی و ساخت، تعمیرات و نگهداری و ... گردش مالی بالایی در این صنعت به وجود آمده است.

وی با بیان اینکه وسایل پرنده هدایت‌پذیر از راه دور، اقتصادی نوین در صنعت هوانوردی به شمار می‌رود، گفت: سازمان هواپیمایی کشوری برای تسهیل فرآیند‌ها و حمایت از شرکت‌های فعال در این حوزه اقدام خواهد کرد؛ بنابراین ضروری است، متناسب با این صنعت نوین، قوانین به روز شده و توسعه یابد.

پورفرزانه با تاکید بر اینکه تعامل مستمر و رفع موانع اجرایی از اولویت‌های سازمان هواپیمایی کشوری به شمار می‌رود، تصریح کرد: با تمهیدات درست و متناسب با این صنعت نوین، در آینده نزدیک رشد و توسعه صنعت وسایل هدایت پذیر از راه دور (پهپاد) را شاهد خواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان وضع کننده قوانین و مقررات به دو اصل اساسی ایمنی و امنیت پرواز پایبند است، ادامه داد: همان‌گونه که در مورد هواپیمای مسافربری تجاری رعایت این اصول الزامی است، در مورد هواپیما‌های بدون سرنشین نیز این مهم دو اصل اساسی به شمار می‌رود، بر همین اساس ضروری است قوانین متناسب برای ایمنی و امنیت پرواز در مورد هواپیما‌های بدون سرنشین نوشته و به کار برده شود.

سرپرست سازمان هواپیمایی کشوری هدف از تشکیل نشست‌های هم‌اندیشی و دعوت از بازیگران صنعت وسایل هدایت پذیر از راه دور (پهپادها) را مشارکت در قوانین وضع شده و دریافت بازخورد آن از جامعه هدف دانست و افزود: با اصلاح قوانین و متناسب سازی آن با شرایط تولیدکنندگان و خدمات دهندگان در این عرصه موانع در راستای تولید و ارائه خدمات با کیفیت برداشته خواهد شد.

در ادامه این نشست، مدیران شرکت‌های فعال در حوزه پرنده‌های هدایت پذیر از راه دور (پهپاد) به ارائه مشکلات، پیشنهادات و درخواست‌های خود پرداختند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->