ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۹ آذر ۱۴۰۳) اسکان ۱۴۹ نفر بی‌سرپناه و کارتن خواب در مددسرای شهرداری منطقه ثامن مشهد در روز‌های برفی تقدیر از رانندگان ناوگان اعزام آمبولانس متوفیان به مناسبت روز حمل و نقل در مشهد آمادگی کامل نیرو‌های خدمات شهری و فضای سبز مشهد در سرما یک انتصاب جدید در شهرداری مشهد خط۳ مترو مشهد روی ریل توسعه | تجهیزات برق داخلی سازی شد حمایت شهرداری مشهد از پرندگان در فصل سرما با شارژ ۳۴۰ دانخوری و ۳۰۰ آبخوری در فضاهای سبز اسکان ۱۵۳ نفر بی سرپناه در گرمخانه‌های شهرداری مشهد در شب گذشته (۲۸آذر ۱۴۳) بیش از ۸۰ درصد تقاطع‌های دارای اهمیت مشهد مجهز به برق اضطراری است (۲۸ آذر ۱۴۰۳) مروری بر پیشینه ناشنیده مزرعه‌ای بسیار قدیمی در شرق مشهد امروز | عبور از پیچ‌های تاریخی «قلعه خِدِربیگ» نارضایتی مردم و بیماران از  پارک بی قاعده خودرو‌ها در اطراف بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد پیشرفت ۸۵ درصدی ایستگاه دائمی استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد تداوم عملیات ۳ پروژه عمرانی مهم شهر مشهد قلندرشریف: مشهد قهرمانان بزرگی در رشته‌های مختلف ورزشی داشته، اما امروز در این حوزه عقب هستیم شهردار مشهد مقدس: مشکل گره ترافیکی مناطق دارای مجتمع‌های پزشکی حل‌وفصل خواهد شد سیاست‌گذاری حمل‌و‌نقل شهری و چالش‌های انسان‌محوری خدمات شهری شهرداری مشهد در سرمای شدید بدون وقفه ادامه یافت ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۲۷ آذر ۱۴۰۳) کیانی: حتی یک مورد فوتی ناشی از سرمازدگی در مشهد نداشته‌ایم شهردار مشهد مقدس: ظرفیت مراکز پذیرش گرم‌خانه‌های مشهد افزایش یافت | شهروندان افراد بی‌سرپناه را معرفی کنند+ویدئو چالش‌های انسان محوری در سیاستگذاری حمل و نقل شهری
سرخط خبرها

رشد خدمت‌رسانی به مردم مشهد نسبت به ادوار گذشته تا ۳۰۰‌درصد

  • کد خبر: ۳۰۰۷۰۵
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
رشد خدمت‌رسانی به مردم مشهد نسبت به ادوار گذشته تا ۳۰۰‌درصد
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد از تفاوت خدمات‌رسانی‌های دوره اخیر در مقایسه با دوره‌های گذشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از رویکرد‌های شورای ششم، محور‌قرار‌دادن مساجد در مناطق مختلف مشهد برای برگزاری نشست‌های همدلی و فرصت‌های تبادل‌نظر با مردم است. ظرفیت مساجد همواره در ادوار مختلف تاریخی مشهد نیز برای برنامه‌ریزی‌های مذهبی، سیاسی و تاریخی مورد‌استفاده قرار می‌گرفته و می‌تواند به‌عنوان پایگاهی مردمی، زمینه‌ساز مشارکت و دخیل‌کردن مردم در امر مدیریت و گفتمان شهری باشد.

درهمین‌راستا پیرو برگزاری سلسله‌نشست‌های همدلی، سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد به‌همراه شهردار منطقه ۲ و معاونان شهردار در مسجد امام‌خمینی (ره) محله عامل برای پاسخگویی به مشکلات و دغدغه‌های ساکنان این منطقه حضور یافتند.

رشد خدمت‌رسانی به مردم مشهد نسبت به ادوار گذشته تا ۳۰۰‌درصد

مردم، محور تصمیم و برنامه‌ریزی‌ها

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در این نشست با اشاره به نگاه و عملکرد متفاوت در دوره ششم مدیریت شهری گفت: در ابتدای شروع‌به‌کار این دوره، همه اعضا یک مسئله را مد‌نظر قرار دادیم؛ اینکه هر تصمیم و اقدامی که در شهر انجام می‌شود، نقش و دیدگاه‌های مردم در آن پررنگ باشد. در‌همین‌راستا شورای اجتماعی محلات، هیئت‌امنای مساجد و دیگر‌عزیزان به کمک و یاری شورای اسلامی شهر مشهد و مدیریت شهری آمدند.

موسی‌الرضا حاجی‌بگلو با تأکید بر اهمیت مشارکت مردم در برنامه‌ریزی شهری، بیان کرد: با اولویت‌هایی که مردم برای محله‌شان اعلام می‌کنند، اقدامات مدیریت شهری مؤثرتر خواهد بود؛ بنابراین شورای ششم با همین نگاه مدیریت شهری را دنبال کرد و مسجد را نیز محور قرار داد. از‌این‌رو با برگزاری این سلسله‌نشست‌ها در مساجد تلاش کردیم هر هفته در یکی از مساجد نشست برگزار شود و پاسخگوی مردم باشیم؛ همچنین مطالبی را درباره عملکرد شورا به مردم منتقل کنیم.

رویکرد شورا، برقراری عدالت اجتماعی است

وی با بیان اینکه رویکرد شورای ششم شهر مشهد، برقراری عدالت اجتماعی است، تصریح کرد: نگاه ما این بود که باید منابع بودجه‌ای که شورای اسلامی شهر برای مناطق مختلف مشهد تصویب می‌کند، منطبق با عدالت اجتماعی باشد. نباید در یک منطقه و محله از اعتبارات شهرداری استفاده کنند و محله و منطقه‌ای دیگر از این مسئله بی‌بهره باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: در دوره ششم نسبت به ادوار گذشته شورا، در بخش‌هایی از عرصه خدمت‌رسانی با اختلاف ۱۰۰‌درصدی و گاه تا ۳۰۰ درصدی، جلوتر از دوره‌های گذشته هستیم. به‌طور‌مثال بودجه شهرداری مشهد از ۱۶‌همت شروع شده و امروز به ۵۶‌همت رسیده است.

بودجه شهرداری منطقه‌۲ مشهد از ۱۰۰‌میلیارد تومان شروع شد و امروز به ۲‌هزار‌میلیارد تومان رسیده است. اگر چه هنوز منابع کم است و باید اقدامات بسیاری انجام شود، واقعیت این است که تلاش کردیم با ظرفیتی که در اختیار داشتیم، عدالت اجتماعی را برقرار کنیم. در گذشته و در بخش‌هایی، عدالت اجتماعی مورد بی‌توجهی قرار گرفته و نگاه مدیریت شهری در این مناطق جذب نشده بود.

وی افزود: امسال در طرح‌های زودبازده هنوز قفل منابع مالی باز نشده و با مشکل مواجه شده است؛ اما با همه این موارد تلاش می‌کنیم که آنچه حق و سزاوار مردم شهر است، محقق کنیم. در گذشته نیز قطعا کار و تلاش شده است و در دوره ششم نیز که رو‌به‌اتمام است، وظیفه داریم تا روزی که هستیم، کار و تلاش را ادامه دهیم. اعتقاد داریم فتح قله خدمتگزاری ادامه دارد.

پاسخگویی به برخی مطالبات مردمی

حاجی‌بگلو در پاسخ به برخی درخواست‌های مردمی نیز گفت: گود‌هایی که مردم از آن گلایه دارند، مربوط به بخش خصوصی است. پیگیری‌هایی برای این مسئله صورت گرفته است. همچنین درباره درخواست پل عابر‌پیاده باید فرایند مطالعاتی آن انجام و پس از استعلام از سازمان ترافیک، برای احداث آن تصمیم‌گیری شود.

معضل پارکینگ در یک معبر تجاری

در ادامه این نشست، شهردار منطقه‌۲ نیز با اشاره به معضل پارک خودرو‌ها در محدوده خیابان خیاطی‌۱۵ گفت: خیاطی‌۱۵ یک معبر به‌شدت تجاری است و ترافیک زیادی وجود دارد. پارکینگ مجد را هماهنگ کردیم که با تخفیف ویژه، ساکنان محله یا کسبه خارج از محله، خودروهایشان را در آنجا پارک کنند؛ این معبر تجاری است و کاری جز این نمی‌توانیم انجام دهیم.

تعیین‌تکلیف املاک در مسیر

سید‌علی حسین‌پور درباره تعیین‌تکلیف املاک در مسیر نیز افزود: املاک در مسیر بر‌اساس اولویت‌هایی است که سازمان زمین و مسکن مشخص می‌کند. اگر در اولویت باشد، در اولویت‌های شهرداری مشهد و منطقه ۲ نیز قرار می‌گیرد. باید بررسی شود که ملک مد‌نظر در این اولویت قرار گرفته است یا خیر.

بازگشایی حرعاملی‌۶۰ و بهسازی پیاده‌رو‌ها

معاون فنی و اجرایی شهردار منطقه‌۲ مشهد نیز در پاسخ به دیگر‌مطالبات مطرح‌شده درباره بازگشایی حرعاملی‌۶۰ و بهسازی پیاده‌رو حر‌عاملی ۶۲ بیان کرد: با توجه به اینکه دوربرگردان قبلی محله عامل، نزدیک به تقاطع بود، حادثه‌ساز و منجر به ترافیک می‌شد. طبق تأییدیه سازمان ترافیک، این دوربرگردان جابه‌جا و به مقابل حر‌عاملی ۶۲‌تا ۶۴ منتقل شد و در ادامه حرعاملی‌۶۴ یک‌طرفه شد و حرعاملی‌۶۲ را بازگشایی کردیم. طبق استعلام از سازمان ترافیک، حرعاملی‌۶۰ عرض کمی دارد و به‌دلیل مجاورت با گود مجد و نزدیکی به تقاطع، امکان بازگشایی ندارد.

محسن قره‌خانی افزود: پیاده‌روسازی نیز با توجه به پروژه‌های زودبازده در این محله، در ابوطالب‌یک انجام شد؛ اما در حر‌عاملی ۶۲ بازسازی پیاده‌رو در معابر با عرض کم و فرعی است که قول دادیم از محل پروژه زودبازده پیاده‌رو اطراف مسجد را نیز بهسازی کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->