ویدئو | روایت آیت‌الله خامنه‌ای از ملاقات با امام خمینی (ره) در بیمارستان | خط به خط با روح الله عراقچی با رئیس‌جمهور لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۶۰ فلسطینی بی‌گناه در یک هفته در نزدیکی مراکز توزیع کمک‌ها در غزه به شهادت رسیدند دیدار عراقچی با وزیر خارجه لبنان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) گاردین: هدف قراردادن مدارس غزه بخشی از استراتژی عمدی اسرائیل است ارتش لبنان پرچم رژیم صهیونیستی را از محل استقرارش در جنوب، پایین کشید سخنگوی دولت: ایران میز مذاکره را ترک نمی‌کند | دولت صدای کامیون‌داران را شنید گفت‌و‌گوی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره روابط دوجانبه دو کشور (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عارف: تفسیر از قوانین، ریشه فساد است واکنش وزارت خارجه به ادعای تکراری شورای همکاری خلیج‌فارس درباره جزایر سه‌گانه ایرانی سردار رادان: زائران اربعین برای کاهش زمان توقف در مرز‌ها از سامانه سجاد استفاده کنند عراقچی در رستورانی در قاهره با سه وزیر خارجه پیشین مصر دیدار کرد عراقچی در بدو ورود به بیروت: مصمم هستیم روابط با لبنان را براساس منافع و احترام متقابل ادامه دهیم محسن زنگنه: جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی اقتصاد احتمالاً چهارشنبه هفته آینده برگزار می‌شود روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: ایران به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا تمایل دارد گروسی: رسیدن به توافق بین ایران و آمریکا دشوار، اما امکان‌پذیر است ابراز امیدواری اردوغان برای گردهم آوردن پوتین، زلنسکی و ترامپ
سرخط خبرها

برای اولین بار در لایحه بودجه ۱۴۰۴، ردیف‌های بودجه کددار شدند

  • کد خبر: ۳۰۰۹۷۸
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۵
برای اولین بار در لایحه بودجه ۱۴۰۴، ردیف‌های بودجه کددار شدند
عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس گفت: یکی از ویژگی‌های لایحه بودجه ۱۴۰۴ کددار شدن ردیف‌های بودجه است که این مسأله امکان پیگیری موضوع تا آخرین مراحل اجرا را فراهم می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حبیب قاسمی با اشاره به جزئیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ گفت: یکی از ویژگی‌های لایحه بودجه ۱۴۰۴، کددار کردن ردیف‌های بودجه است که برای اولین بار این کار انجام شده است.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس اظهار داشت: کددار کردن ردیف‌های بودجه باعث می‌شود تا کار نظارت مجلس بر حسن اجرای قانون بودجه با سهولت بیشتری انجام شود و ردیف‌های بودجه تا آخرین مراحل اجرایی قابل پیگیری باشد.

وی افزود: علاوه بر این لایحه بودجه ۱۴۰۴ نسبت به لوایح بودجه سال‌های گذشته شفاف‌تر است که این شفافیت هم در منابع و هم مصارف مشهود است.

قاسمی خاطرنشان کرد: شفافیت بودجه کار را در امر قانون گذاری آسانتر می‌کند و کددار کردن ردیف‌های لایحه بودجه باعث سهولت بیشتر در امر نظارت بر حسن اجرای قانون بودجه خواهد شد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس اظهار داشت: یکی از مهمترین ویژگی‌های لایحه بودجه ارائه به موقع آن است، ارائه به موقع لایحه بودجه باعث می‌شود تا نمایندگان به دور از هر گونه عجله و در زمان کافی و با بررسی دقیق بودجه را به تصویب برسانند.

وی افزود: علاوه بر این لایحه بودجه ۱۴۰۴ یک مجموعه یکپارچه و نظام‌مند است و همین یکپارچه بودن آن باعث می‌شود تا در فضایی شفاف کار بررسی منابع و مصارف لایحه بودجه در مجلس انجام شود.

قاسمی خاطرنشان کرد: همچنین در لایحه بودجه امسال توجه خاصی به توسعه شبکه ریلی شده که تخصیص اعتبار به این حوزه و توسعه شبکه ریلی در واقع به معنای توسعه زیرساخت ترانزیتی کشور است.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس اظهار داشت: با توجه به شرایط جغرافیایی و ژئوپلیتیکی ایران چه از نظر نظامی و چه از نظر مسیر ترانزیت، توسعه شبکه ریلی باعث می‌شود تا در حوزه ترانزیت ما پیشرفت‌های خوبی را داشته باشیم.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین منابع درآمدی ما در حوزه ترانزیتی است که افزایش این درآمد‌ها مستلزم توسعه زیرساخت‌ها به ویژه در حوزه ریلی است چرا که حوزه ریلی کم هزینه‌تر و مطمئن‌تر است و باعث می‌شود تا ما بتوانیم پیشرفت‌های خوبی در این حوزه داشته باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->