پیش بینی بورس (سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) جذب ۶۰ هزار معلم برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ + جزئیات ویدئو| شناسایی ۲۷۰۰ همت تراکنش مظنون به پولشویی در سال ۱۴۰۳ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | لاماری هیبرید ۶۵ میلیون تومان افت قیمت کرد بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۴۵ میلیون تومان شد لغو محدودیت خریدوفروش حواله و انتقال وکالتی خودرو‌های وارداتی هزینه خرید اوراق برای وام جدید مسکن چقدر می‌شود؟ رشد ۵۰ درصدی مصرف برق در میانه بهار ۱۴۰۴ از طراحی تا تولید؛ نقش حیاتی انواع ورق در صنعت خودروسازی قطعی‌های برق ۴ساعته شد بورس به تعادل رسید | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سقف انتقال وجه بین بانکی سامانه‌های ساتنا، پایا و پل افزایش یافت وام خرید مسکن افزایش یافت | محدودیت سن بنا برای وام حذف شد قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا به کانال بالاتر صعود کرد آغاز عملیات اجرایی بوستان کرامت | هشت باغ جدید در انتظار شهروندان مشهدی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار ریزش کرد پیش‌فروش لاماری ایما مدل ۱۴۰۴ با تحویل ۱۲۰ روزه از امروز (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) واگذاری زمین برای تولید انرژی تجدیدپذیر با اجاره کم نرخ مشارکت اقتصادی در ایران، ۱۹ درصد کمتر از متوسط منطقه است ارزش دارایی صندوق‌های طلا ۳.۶ همت افت کرد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرمصرف‌ها هر ۱۵ روز منتظر دریافت قبض برق باشند تراکنش ماهانه چقدر باشد یارانه نقدی قطع می‌شود؟ برقراری ۸ پرواز فوق‌العاده هما در مسیر تهران- مشهد و برعکس در دهه کرامت ۱۴۰۴ کارمزد کارت‌به‌کارت افزایش یافت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترانزیت ۴.۲ میلیون تن کالا از مرز‌های خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ قیمت امروز میوه و تره بار در مشهد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش ۴ هزار تومانی قیمت هندوانه رکود در بازار خودرو از ابتدای سال تاکنون (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | در صورت توافق، قیمت خودرو چه تغییری می‌کند؟ راهبرد‌های توسعه صادرات خراسان رضوی صادرات پژمرده گل رز | دخالت دلال‌ها در بازار، صادرات گل رز از مشهد به ترکمنستان را ۴ میلیون شاخه کاهش داد
سرخط خبرها

راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟

  • کد خبر: ۳۰۱۴۲۲
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳
راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟
کارشناس روابط کار گفت: اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به‌ناحق با مرخصی او موافقت نمی‌شود، می‌تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارگران از برخی مواد قانون‌کار بی‌اطلاع هستند و این موضوع باعث می‌شود با مشکلاتی در روابط کاری خود روبه‌رو شوند.

در حال حاضر حدود ۱۵ میلیون کارگر در کشور وجود دارند که در بخش‌های مختلف خدماتی و تولیدی و … کار می‌کنند. کارگران همانند دیگر قشر‌های جامعه از همان ابتدای انقلاب پای کار کشور بوده و در تمام سختی‌ها و شیرینی‌ها، پستی‌ها و بلندی‌ها در کنار مردم گام برداشته‌اند.

کارگران در زمره اقشاری هستند که در تلاطم‌های اقتصادی، گرانی و رکود تورمی به خصوص بسیار متضرر شدند. قشری که آن را اساس تحولات اقتصادی و چرخیدن چرخ‌های اقتصاد کشور می‌دانند، اما در زمان تصمیم‌گیری‌ها، همواره آخرین توجهات به آنان معطوف شده است.

برخی اعتقاد دارند که کارگران هم نتوانسته‌اند به درستی مطالبات خود را داشته باشند در نتیجه مجموعه‌ای از نجابت بیش از اندازه کارگران و همچنین تلاطم‌های اقتصادی و سیاست‌های ناکارآمد اقتصادی کار را به جایی رسانده که عمده کارگران در کشور با مشکلات شدید معیشتی روبرو هستند.

در این میان کارگرانی که از قوانین کار ناآگاهی دارند دچار مشکلاتی می‌شوند. به طور مثال یکی از مشکلات کارگران عدم همکاری کارفرما با بحث حقوق و دستمزد است. از دیگر مشکلات کارگران عدم شناخت آنها نسبت به قوانین حاکم بر شرایط کاری است. مثلاً بار‌ها برای کارگران پیش آمده است که درخواست مرخصی می‌کنند؛ اما با مخالفت از سوی کارفرما مواجه می‌شوند. این مرخصی‌ها گاهی در راستای درمان و گاهی دیگر در راستای پیگیری مسائل اداری است که در برخی از کارفرمایان با آن مخالفت می‌کنند. اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی‌شود، می‌تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.

آرمین خوشوقتی، کارشناس روابط کار درباره مرخصی کارگران می‌گوید: کارفرما الزامی به اینکه حتماً با همه مرخصی‌های کارگر موافقت کند، وجود ندارد. مرخصی با توافق صورت می‌گیرد به این صورت که کارگر پس از درخواست باید منتظر موافقت کارفرما باشد، البته با توجه به شرایط کار، حتی کارفرما می‌تواند موافقت هم نکند.

آرمین خوشوقتی گفت: حالا اگر کارگری چندین بار درخواست کند و مدعی این باشد که به ناحق با مرخصی آن موافقت نمی‌شود، می‌تواند اعتراض خود را به مراجع حل اختلاف ارائه کند.

خوشوقتی بیان کرد: کارگران بهتر است در همان زمان اعتراض خود را مطرح کنند، چونکه اگر قطع همکاری صورت بگیرد، نمی‌توانند در خصوص مرخصی ادعایی داشته باشند. به هر حال باید به این موضوع هم توجه شود که در صورت شکایت، ممکن است امنیت شغلی به خطر بیفتد و حتی قرارداد تمدید نشود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->