فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

حذف حق مأموریت دلاری در دستورکار مجلس قرار گرفت

  • کد خبر: ۳۰۱۶۵۷
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
حذف حق مأموریت دلاری در دستورکار مجلس قرار گرفت
نایب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: طرح دوفوریتی برای حذف حق مأموریت دلاری در دستورکار مجلس قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسینعلی حاجی‌دلیگانی با اشاره به تصویب نامه روز چهارشنبه هیئت وزیران مبنی بر «لغو مصوبه حق ماموریت ریالی خارج از کشور و پرداخت حق ماموریت به صورت دلاری»، گفت: در دولت شهید رئیسی مصوبه ای، تصویب شد که حق ماموریت برای سفر خارجی ریالی بود، اما این مصوبه توسط هیئت وزیران لغو شد.

وی با بیان اینکه در شرایطی که مردم با سختی زندگی عادی خودشان را می‌گذرانند و بازنشستگان و اقشار دیگر دیگر جامعه درآمد کمی دارند و سفره شان هر روز کوچکتر می‌شود، نباید به بهانه سفر خارجی عده‌ای حق ماموریت بالا دریافت کنند، تصریح کرد: در همین راستا طرح ۲ فوریتی اصلاح بند هفت ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری توسط اینجانب تهیه شده است.

نایب‌رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این طرح ۲ ماده دارد، تصریح کرد: بر اساس ماده یک، تبصره‌ای به بند هفت ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری الحاق می‌گردد.

حاجی دلیگانی تصریح کرد: بر اساس این تبصره هرگونه تفاوت در جبران خدمات کارکنان دولت در ماموریت‌های غیرثابت خارج با داخل کشور ممنوع است.

وی با تاکید بر اینکه ما به دنبال قانونمند کردن حق ماموریت‌ها هستیم، افزود: همچنین بر اساس ماده ۲ این طرح دولت موظف است آیین نامه‌های اجرایی مرتبط با این قانون را یک ماه پس از ابلاغ این قانون اصلاح یا تهیه، تصویب و ابلاغ کند.

نماینده شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح مذکور امروز شنبه جهت امضاء نمایندگان در سامانه قانونگذاری مجلس بارگذاری خواهد شد، با اشاره به دلایل تهیه این طرح در مجلس شورای اسلامی گفت: در افکار عمومی کشور سفر‌های خارجی کارکنان دولت یکی از امتیازات شغلی کارکنان محسوب می‌شود به گونه‌ای که اگر در سازمانی اعلام شود بدون دستمزد به ماموریت بروند اکثریت کارکنان برای آن اعلام امادگی می‌کنند به عبارت علم اقتصاد مزد سفر خارجی در بازار عرضه و تقاضای نیروی کار ایران صفر و کمتر از ان است.

حاجی دلیگانی تصریح کرد: همچنین اگر پرداخت حق ماموریت را در سفر‌های داخلی و خارجی بپذیریم این را هم عقلا باید پبذیریم که زحمت یا سختی خاصی در سفر‌های خارجی بیش از سفر‌های داخلی به کارکنان تحمیل نمی‌شود تا مستوجب پاداش بیشتر باشد.

وی سومین دلیل توجیهی تهیه طرح مذکور را اینگونه توضیح داد؛ سفر خارجی هزینه زیادی به دولت تحمیل می‌کند و فساد‌های زیادی در این زمینه در دولت‌ها وجود داشته است. تجربه دوران کرونا نشان داد که بسیاری از این سفر‌ها غیرضرور است. اگر دولت نمی‌تواند از گسترش سفر‌های خارجی جلوگیری کند حداقل می‌تواند برای آن مشوق قرار ندهد.

این طرح برای نهایی شدن باید به تصویب نمایندگان در صحن مجلس برسد.

دولت شهید رئیسی برای صرفه‌جویی در هزینه‌ها، تصویب‌کرد تا حق مأموریت سفرهای‌خارجی ریالی پرداخت‌شود، اما دولت پزشکیان این مصوبه را چهارشنبه گذشته لغوکرد تا حق ماموریت‌های خارجی دوباره دلاری پرداخت شود.

منبع: خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->