آمار معلولیت ناشی از تصادفات جاده‌ای در ایران رو به افزایش است بررسی پرونده‌های سوءاستفاده از نام مقامات با حضور رئیس قوه قضائیه + فیلم شیرخشک نوزادان ایرانی، زیر دندان قاچاقچیان خارجی بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد آماده بهره‌برداری شد (۴ آذر ۱۴۰۳) از گردش یک روز شیرین تا مدرسه‌ای متفاوت برای بلوچستانی‌ها + عکس افزایش آمار مرگ‌ومیر با گاز منوکسیدکربن با آغاز فصل سرما | بیداری قاتل خاموش با آتش «آذر» تأکید وزیر آموزش و پرورش بر رفع مسائل دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی سرپرست دانشگاه فردوسی مشهد منصوب شد + سوابق مستمری کمک هزینه لوازم بهداشتی آبان ۱۴۰۳ معلولان چه زمانی پرداخت خواهد شد؟ در چه صورتی مجاز به استفاده از لباس‌های تاناکورا هستیم؟ گلایه بازنشستگان ادامه دارد | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی فقط با ۷۰۰  هزار تومان! آلودگی هوا میهمان هشتمین روز پیاپی در کلانشهر مشهد است (۴ آذر ۱۴۰۳) برنامه امتحانات نهایی دی‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد ایثار و ازخودگذشتگی، آخرین درس بانوی معلم مرگ مغزی قوچانی (۴ آذر ۱۴۰۳) نخستین فلوی پیوند کبد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد پذیرش شد (۴ آذر ۱۴۰۳) ویتامینی که قاتل کلسترول بالاست چند توصیه مهم برای زنان باردار آیا پیاز جوانه‌زده را می‌توانیم مصرف کنیم؟ کشف جسد بانوی ٤٥ ساله در رودخانه کرج (۳ آذر ۱۴۰۳) ایران بیست و هشتمین کشور پرمخاطره‌ دنیا است پلیس خاش در تعقیب عاملان قتل یک شهروند چه عواملی عقل‌تان را کم می‌کند؟ سرقت بعد از ۱۳ سال کاهشی شد بندر خمیر در میان ۱۲ شهر برگزیده یونسکو قرار گرفت حکم قصاص برای عامل جنایت شب ولنتاین آتش‌سوزی در خیابان ملک الشعرا مشهد با ۸ محبوس (شنبه ۳ آذر ۱۴۰۳) راهکار‌های فرار از زندگی ملال آمیز | روزمرگی‌هایی که روزمردگی می‌آورد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی برقرار شد (۳ آذر ۱۴۰۳) رئیس سازمان بهزیستی کشور: ۴۶ هزار واحد مسکونی برای مددجویان در حال احداث است کشف ۸۷ فقره سرقت خودرو و مغازه در مشهد (۳ آذر ۱۴۰۳) ۲۰ میلیارد ریال کلاهبرداری با رسیدساز جعلی نسخه پیچی گران طب سنتی
سرخط خبرها

آیا پیاز جوانه‌زده را می‌توانیم مصرف کنیم؟

  • کد خبر: ۳۰۱۷۹۳
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۸
آیا پیاز جوانه‌زده را می‌توانیم مصرف کنیم؟
یک دکترای تخصصی بهداشت خصوصیات پیاز جوانه‌زده را تشریح کرد.

ب️ه گزارش شهرآرانیوز، دکتر الهه عسکری بیان کرد: جوانه‌زدن پیاز پس از برداشت، معمولاً به عنوان یک اتفاق نامطلوب محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: بسیاری از افراد چنین پیاز‌هایی را به عنوان ضایعات در نظر گرفته و دور می‌اندازند.

عسکری اضافه کرد: برخی افراد قسمت‌های جوانه‌زده را جدا و بقیه پیاز را مصرف می‌کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: با این حال، مانند بسیاری از سبزیجات، جوانه زدن محتوای غذایی پیاز را نیز افزایش می‌دهد.

این دکترای تخصصی بهداشت افزود: در واقع جوانه زدن در پیاز یک روش عالی برای افزایش پتانسیل تغذیه‌ای و عملکردی آن است.

وی گفت: بین ۲ تا ۸ روز پس از جوانه زدن میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی، فنلی و فلاونوئیدی جوانه افزایش قابل توجهی می‌یابد و پس از آن با گذشت زمان کاهش می‌یابد.

عسکری تصریح کرد: جوانه زدن منجر به ایجاد ترکیباتی با خواص فیتوشیمیایی و اثرات حفظ سلامتی می‌شود که نقش بالقوه‌ای در پیشگیری از بیماری‌ها ایفا می‌کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->