راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد انهدام یک باند بزرگ سرقت با دستگیری زن معتاد در صحنه سرقت معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی را پرداخت کنید توجه به بومی‌گزینی و جوانی در جذب نیرو از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان برای ورود به پایه هفتم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج اقلام ضروری برای کوله‌پشتی زائران اربعین مصدومیت ۵ زائر ایرانی در تصادف ون با جرثقیل در عراق شاخص اصلی در انتخاب عینک آفتابی استاندارد چیست؟ بیشتر سرطان‌های کبد قابل پیشگیری هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند هوای گرم سال تحصیلی دانشجویان نو ورود از ۲۶ مهرماه آغاز خواهد شد حادثه واژگونی آمبولانس اورژانس در اصفهان با کولر روشن خودرو هم از گرمازدگی در امان نیستید زنگ خطر باروری زنان ایرانی به صدا درآمد «انگور» میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز
سرخط خبرها

لزوم توجه به ارتقای سطح سواد ایمنی مواد غذایی و تغذیه جامعه

  • کد خبر: ۲۹۴۶۲۹
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۴
لزوم توجه به ارتقای سطح سواد ایمنی مواد غذایی و تغذیه جامعه
مدیر امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین وظایف ارگان‌های مرتبط، ارتقای سطح سواد ایمنی مواد غذایی و تغذیه جامعه است؛ ازین‌رو نقش گروه علوم تغذیه در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر میترا رضایی با بیان اینکه روز جهانی غذا ۱۶ اکتبر (۲۴ مهر) هر سال از سوی سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو) برگزار می‌شود تا توجه جهانیان را به مسائل مرتبط با نظام غذا و تغذیه جلب کند، خاطر نشان کرد: شعار امسال «حق غذا برای داشتن زندگی و آینده‌ بهتر» است. این امر بر اهمیت دسترسی به غذا به عنوان یک حق اساسی بشر تاکید می‌کند. 

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۲.۸ میلیارد نفر توانایی پرداخت هزینه‌های یک رژیم غذایی سالم را ندارند، گفت: به بیان ساده، تقریبا نیمی از جمعیت جهان امروز مواد مغذی مورد نیاز خود را برای رشد و در برخی موارد زنده ماندن دریافت نمی‌کنند. بر طبق مطالعات انجام شده هر ساله، از هر ده نفر در جهان یک نفر به دلیل مسمومیت با مواد غذایی آلوده بیمار می‌شود. این بدان معناست که تقریبا نیمی از جهان احتمال بیشتری دارد که به طور مداوم به بیماری‌های مزمن مبتلا گردند یا توان لازم برای برخورداری از یک زندگی فعال را نداشته باشند.

دکتر رضایی افزود: در طول دهه گذشته وقوع بیماری‌های میکروبی ناشی از مواد غذایی نه تنها در کشور‌های در حال توسعه بلکه در کشور‌های توسعه یافته نیز روند افزایشی داشته است که عدم دسترسی به غذای کافی علت این اتفاق است. 

وی با اشاره به اینکه ما به تجربه می‌دانیم که تولید غذای بیشتر به تنهایی راه حل نیست و هر فرد باید قادر باشد غذا‌هایی را که از نظر فرهنگی و اجتماعی با آن سازگار است، مصرف کند، گفت: این امر به حفظ تنوع غذایی و فرهنگی کمک می‌کند و برخورداری از حق غذا به توسعه‌ی اقتصادی نیز کمک می‌کند. 

دکتر رضایی با بیان اینکه افراد سالم قادر به کار مؤثرتر و تولید بیشتر هستند که در نهایت به رشد اقتصادی و کاهش فقر منجر می‌شود ابراز کرد: در زمینه تامین حق غذا برای همه دولت‌ها، بخش خصوصی، کشاورزان، دانشگاه‌ها، جامعه‌ی مدنی و افراد باید با یکدیگر همکاری کنند تا تنوع بیشتری از غذا‌های مغذی، مقرون‌به‌صرفه، در دسترس، ایمن و پایدار برای جامعه فراهم شود. 

وی گفت: گروه علوم تغذیه هم اکنون با ۷ عضو هیئت علمی افتخار تعلیم و تربیت در دو مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های "بهداشت و ایمنی مواد غذایی" و "تغذیه جامعه" را دارد. رسالت این گروه تربیت نیرو‌های متخصص در حوزه علوم تغذیه و ایمنی غذا است که با وجدان و تعهد اخلاقی، اعتقاد به اصول اخلاقی قادر باشند نقش خود را در سطوح اجرایی، آموزشی و پژوهشی به منظور حل مشکلات نظام بهداشتی و نهایتا تولید علم و ارتقا سطح دانش در جامعه امروزی و فردای ایران اسلامی در بالاترین سطح ایفا نماید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->