اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

تأکید وزیر آموزش و پرورش بر رفع مسائل دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی

  • کد خبر: ۳۰۱۸۲۴
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
تأکید وزیر آموزش و پرورش بر رفع مسائل دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی
وزیر آموزش و پرورش بر رفع مسائل دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تأکید کرد و گفت: باید به‌سرعت کارگروه رفع مشکلات و نظام مسائل دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی تشکیل و مسائل کوچک و خرد این دو دانشگاه از سوی، مسئولان و مدیران در درون دانشگاه مرتفع شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی در سی‌امین جلسه شورای معاونان که در محل وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن تبریک هفته بسیج با ارائه گزارشی از سفر به استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در این سفر بدون تکلف و حذف استقبال مردمی، اعضای همراه رئیس‌جمهوری با برگزاری جلسات متعدد مأموریت مرتفع کردن مشکلات مردم را به عهده داشتند و از این رو جلسات متعددی برگزار شد.

وی افزود: در صحبت‌هایی که در شورای اداری استان با حضور دکتر پزشکیان داشتیم، چالش‌های استان را تشریح کرده و راهکار‌ها و اقدامات را نیز بیان کردیم. مسائل مربوط به کیفیت‌بخشی، آموزش، فضا و نیروی انسانی از جمله چالش‌هایی بودند که در این نشست مطرح و برنامه‌های مدنظر برای مرتفع کردن آن نیز اعلام شد.

کاظمی با اعلام تخصیص ۲.۲ همت بودجه برای ساخت و تکمیل پروژه‌های آموزشی سیستان و بلوچستان عنوان کرد: این بودجه و حضور مسئولان در استان، سبب دلگرمی و ایجاد موج امید در سیستان و بلوچستان شد.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه به مناسبت سالگرد شهادت و عروج سردار چیت‌سازیان روایت‌هایی را از کتابی که از زندگی و خاطرات شهید تدوین شده بود، روایت کرد.

وی با اشاره به اینکه شورای عالی در اواخر دوره قبل به حاشیه رانده شده بود، تصریح کرد: هیچ‌گاه نباید مرجعیت و جایگاه شورای عالی نادیده گرفته شود. این جایگاه بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارد و همواره باید جایگاه اساسی آموزش و پرورش باشد.

کاظمی با اشاره به حکم دکتر امانی، به عنوان دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در یک دوره چهارساله، گفت: انتظار می‌رود که در این دوره چهار ساله تحولات زیادی در نظام تعلیم و تربیت رقم بخورد. از آنجا که شورای عالی، بزرگ‌ترین پشتوانه قانونگذاری آموزش و پرورش محسوب می‌شود، ضرورت دارد در این مسیر با اولویت‌بندی مسائل آموزش و پرورش، سیاست‌گذاری‌های لازم برای مرتفع ساختن چالش‌ها انجام شود.

در ادامه جلسه شورای معاونان، حکم و ابلاغ محمود امانی طهرانی به عنوان دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش از سوی وزیر آموزش و پرورش تقدیم وی شد.

وزیر آموزش و پرورش ضمن تاکید بر رفع مسائل دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی خاطرنشان کرد: باید به سرعت کارگروه رفع مشکلات و نظام مسائل دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی تشکیل و مسائل کوچک و خرد این دو دانشگاه از سوی، مسئولان و مدیران در درون دانشگاه مرتفع شود.

در ادامه با ابلاغ وزیر آموزش و پرورش؛ جلال دلقندی؛ مشاور و نماینده وزیر آموزش و پرورش در دانشگاه‌های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->