مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

ایران بیست و هشتمین کشور پرمخاطره‌ دنیا است

  • کد خبر: ۳۰۱۷۸۱
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶
ایران بیست و هشتمین کشور پرمخاطره‌ دنیا است
رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا گفت: ما تا ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی مان را در حوادث از دست می‌دهیم. حدود ۱۰ درصد را فقط در حوادث ترافیک از دست می‌دهیم. باید به این موضوع بپردازیم چرا که بسیار موضوع مهمی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا خانکه رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا امشب ۳ آذرماه ۱۴۰۳ در برنامه تهران ۲۰ شبکه ۵ تهران در مورد مهم‌ترین تهدید‌ها در شهر تهران گفت: طبق آخرین گزارش سازمان مدیریت بحران ۵۴ مخاطره در کشور شناسایی شده و ایران جز پرمخاطره‌ترین کشور‌های دنیا است.

رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا بیان کرد: ۱۴ مخاطره اولویت‌دار در رأس آنها زلزله، سیل، فرونشست و ... جزو اولویت‌های اصلی دولت به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: کشور ما در رتبه‌بندی بین‌المللی رتبه بیست و هشتم را دارد. این رتبه اصلاً خوب نیست باید جزو ۱۰۰ کشور اول نباشیم تا کشور‌های دیگر به ما اعتماد کنند و در کشور ما سرمایه‌گذاری کنند. کشورمان می‌تواند شرایطش بهتر از این باشد.

خانکه گفت: بحران دو مشخصه عدم‌اطمینان و بی‌نظمی را همراه خودش دارد. مدیریت بحران عدم‌اطمینان و بی‌نظمی را کاهش می‌دهد هرچند تبدیل به صفر نمی‌کند.

رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا افزود: ساختار مدیریت بحران در کشور ما با هیچ جای دنیا سازگار نیست.

مدیریت بحران در دیگر کشور‌ها یا یک سازمان مستقل یا زیر نظر یک وزیر یا عالی‌ترین مقام اجرایی کشور است، اما در کشور ما زیر نظر وزارت کشور است.

وی با بیان اینکه ساختار مدیریت بحران در کشور ما ایراد دارد، ادامه داد: ما زورمان نرسید که بگوییم سازمان مدیریت بحران یا باید سازمان مستقل باقدرت خیلی بالا باشد یا یک وزارت مستقل یا زیر نظر رئیس‌جمهور باشد چرا که صرفاً عالی‌ترین مقام می‌تواند به ما کمک کند.

خانکه در مورد بحران‌های کشور گفت: ما تا ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی‌مان را در حوادث از دست می‌دهیم. حدود ۱۰ درصد را هم در حوادث ترافیک از دست می‌دهیم. باید به این موضوع بپردازیم. ما باید به‌تدریج ظرفیت خودمان را برای مدیریت با بحران افزایش بدهیم.

وی در پایان افزود: در حوزه سازه‌ای کشور ما بعد از سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب ۴۶ درصد رشد کرد. اگر ۱۰ سال پیش می‌گفتیم زلزله ۵ ریشتر تهران را نابود می‌کند، اما امروز به شما اطمینان می‌دهم که این اتفاق نمی‌افتد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->