زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران بیست و هشتمین کشور پرمخاطره‌ دنیا است

  • کد خبر: ۳۰۱۷۸۱
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۶
ایران بیست و هشتمین کشور پرمخاطره‌ دنیا است
رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا گفت: ما تا ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی مان را در حوادث از دست می‌دهیم. حدود ۱۰ درصد را فقط در حوادث ترافیک از دست می‌دهیم. باید به این موضوع بپردازیم چرا که بسیار موضوع مهمی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا خانکه رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا امشب ۳ آذرماه ۱۴۰۳ در برنامه تهران ۲۰ شبکه ۵ تهران در مورد مهم‌ترین تهدید‌ها در شهر تهران گفت: طبق آخرین گزارش سازمان مدیریت بحران ۵۴ مخاطره در کشور شناسایی شده و ایران جز پرمخاطره‌ترین کشور‌های دنیا است.

رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا بیان کرد: ۱۴ مخاطره اولویت‌دار در رأس آنها زلزله، سیل، فرونشست و ... جزو اولویت‌های اصلی دولت به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: کشور ما در رتبه‌بندی بین‌المللی رتبه بیست و هشتم را دارد. این رتبه اصلاً خوب نیست باید جزو ۱۰۰ کشور اول نباشیم تا کشور‌های دیگر به ما اعتماد کنند و در کشور ما سرمایه‌گذاری کنند. کشورمان می‌تواند شرایطش بهتر از این باشد.

خانکه گفت: بحران دو مشخصه عدم‌اطمینان و بی‌نظمی را همراه خودش دارد. مدیریت بحران عدم‌اطمینان و بی‌نظمی را کاهش می‌دهد هرچند تبدیل به صفر نمی‌کند.

رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا افزود: ساختار مدیریت بحران در کشور ما با هیچ جای دنیا سازگار نیست.

مدیریت بحران در دیگر کشور‌ها یا یک سازمان مستقل یا زیر نظر یک وزیر یا عالی‌ترین مقام اجرایی کشور است، اما در کشور ما زیر نظر وزارت کشور است.

وی با بیان اینکه ساختار مدیریت بحران در کشور ما ایراد دارد، ادامه داد: ما زورمان نرسید که بگوییم سازمان مدیریت بحران یا باید سازمان مستقل باقدرت خیلی بالا باشد یا یک وزارت مستقل یا زیر نظر رئیس‌جمهور باشد چرا که صرفاً عالی‌ترین مقام می‌تواند به ما کمک کند.

خانکه در مورد بحران‌های کشور گفت: ما تا ۱۵ درصد تولید ناخالص ملی‌مان را در حوادث از دست می‌دهیم. حدود ۱۰ درصد را هم در حوادث ترافیک از دست می‌دهیم. باید به این موضوع بپردازیم. ما باید به‌تدریج ظرفیت خودمان را برای مدیریت با بحران افزایش بدهیم.

وی در پایان افزود: در حوزه سازه‌ای کشور ما بعد از سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب ۴۶ درصد رشد کرد. اگر ۱۰ سال پیش می‌گفتیم زلزله ۵ ریشتر تهران را نابود می‌کند، اما امروز به شما اطمینان می‌دهم که این اتفاق نمی‌افتد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->