حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمدی+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت!
سرخط خبرها

ارسلان مطهری شکایتش از استقلال را به فیفا برد

  • کد خبر: ۳۰۱۸۸۹
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۱
ارسلان مطهری شکایتش از استقلال را به فیفا برد
ارسلان مطهری مبلغ ۱۲ میلیارد از باشگاه استقلال طلب دارد و برای دریافت آن به فیفا شکایت کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، ارسلان مطهری مهاجم سابق استقلال در لیست خروج جواد نکونام قرار گرفته بود و پس از جدایی از این تیم راهی تراکتور شد و برای تیم تبریزی به میدان رفت.

جدایی مطهری از استقلال مسالمت آمیز نبود و او برای دریافت طلبش از این تیم شکایت کرد و حالا روزنامه گل در چاپ امروزش مدعی شده که ارسلان برای دریافت پولش از این تیم به فیفا شکایت کرده است.

مطهری مدعی شده بیش از ۱۰ نامه به کمیته تعیین وضعیت، دبیرکل و رییس فدراسیون فرستاده که رای صادره ناقص و در آن حکم فسخ غیرموجه لحاظ نشده است.

مهاجم سابق استقلال در این باره می‌گوید: با این حال نسبت به ۱۵۰ صفحه نامه‌های من باشگاه استقلال حتی یک خط هم طی ۹ ماه گذشته جواب نداده است و این جواب ندادن حتی از سوی آقای تاج و فدراسیون فوتبال و حتی سازمان لیگ هم بوده است. به همین خاطر مجبور شدم برای احقاق حق خودم از فیفا کمک بگیرم، چون فدراسیون و استقلال مجبورم کردند و اگر هم جریمه‌ای باشد مقصر آن من نیستم، چون استقلال خودش را محق بر فسخ می‌دانست و کاری درخصوص حل و فصل این ماجرا نکرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->