تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تأکید شهردار مشهد بر همکاری همه‌جانبه شهرداری با سازمان بسیج شهرداری مشهد + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۲۰۱۰
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۰
تأکید شهردار مشهد بر همکاری همه‌جانبه شهرداری با سازمان بسیج شهرداری مشهد + فیلم
شهردار مشهد مقدس با حضور در سازمان بسیج شهرداری مشهد، بر همکاری همه‌جانبه مجموعه شهرداری با بسیج و استفاده از ظرفیت‌های این نهاد انقلابی تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف در جریان بازدید از ستاد سازمان بسیج شهرداری مشهد که صبح امروز (۵ آذر ۱۴۰۳) و هم‌زمان با فرارسیدن سالروز پیام امام‌خمینی(ره) مبنی بر تشکیل بسیج مستضعفین انجام شد، با اشاره به آینده‌نگری امام(ره) با تشکیل بسیجی به نام «بسیج مستضعفین» و این وعده که بسیج جهان اسلام محقق خواهد شد، خاطرنشان کرد: حضور جبهه مقاومت و نیرو‌های مردمی در برابر استکبار، برگرفته از تفکر بسیجی است.

وی با تأکید بر جایگاه انکارناپذیر و مشخص بسیج در فرمایشات امام(ره) و رهبر معظم انقلاب، افزود: اینکه از بسیج با عناوینی همچون «شجره طیبه» و «مدرسه عشق» نام برده شده، نه بر اساس تعارف و شعار، بلکه بر مبنای اعتقاد بوده است.

قلندرشریف همچنین تأکید کرد: جایگاه بسیج قابل‌تضعیف نیست و در همه حوزه‌ها حضور دارد و این، نشان از ارزش و عظمت بسیج دارد.

وی افزود: بسیج به عنوان یک نیروی نظامی، اجتماعی و سیاسی خدمت‌رسان، در همه عرصه‌ها حضور دارد.

شهردار مشهد مقدس بیان کرد: بسیج ابزار کار حزبی و شخصی نیست و در راستای اهداف افراد حرکت نمی‌کند. یک فرمانده در حوزه کلان با عنوان فرمانده کل قوا دارد و در تمام حوزه‌ها حضور دارد.

وی با بیان اینکه اصل تفکر بسیجی، فرهنگ پاک و زلال و دور از آلودگی است، خاطرنشان کرد: در مسیر کار بسیجی، نباید از سخنان افراد مغرض هراسی به دل راه داد و باید با قدرت و قوت راه را ادامه داد.

قلندرشریف با اشاره به تشکیل سازمان بسیج شهرداری مشهد با حمایت فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) گفت: همه حوزه‌های شهرداری مشهد می‌بایست حداکثر همکاری را با بسیج داشته باشند و از ظرفیت‌های این نهاد انقلابی بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به برگزاری انتخابات در سال آینده گفت: بسیج باید در زمینه افزایش مشارکت مردم در انتخابات گام بردارد و از ورود به فعالیت‌های حزبی و جناحی پرهیز کند.

پیش از سخنان شهردار مشهد نیز حجت‌الاسلام سیدجواد هاشمی، رئیس سازمان بسیج شهرداری مشهد و جمعی از اعضای شورای سازمان، نقطه‌نظرات خود را در راستای اعتلای جایگاه بسیج در شهرداری بیان کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->