وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر ایران تا پایان سال به ۷۰۰۰ مگاوات می‌رسد وزیر دفاع به دیدار خانواده شهید سپهبد علی شادمانی رفت ادعای جدید ابراهیم متقی: انفجار بندر شهید رجایی کار اسرائیل بود سفیر اسرائیل در آمریکا از قطر و مصر ناراضی است | به حماس فشار بیاورید گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم نماینده آمریکا در سازمان ملل: به رسمیت شناختن فلسطین، پاداش به حماس است بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت به جز آمریکا| جنگ در غزه را فورا متوقف کنید (۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار رئیس سازمان هدفمندی: حجم یارانه پنهان بودجه دولت را می‌بلعد | یک میلیون نفر ایرانیان مقیم خارج هم یارانه می‌گیرند حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیروهای جولانی در اطراف دمشق (۵ شهریور ۱۴۰۴) رنجبران، مشاور عراقچی استعفا کرد + علت (۵ شهریور ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه کی فعال می‌شود؟ | ۵۱ روز تا لحظه صفر گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای بوشهر شدند یمن با موشک فلسطین فرودگاه اللد را هدف قرار داد (۵ شهریور ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره‌شمالی اعمال شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رئیس پارلمان لبنان از آمریکا | نبیه بری: خلاف وعده های خود عمل کردند مکانیسم ماشه چه اثری بر اقتصاد ایران دارد؟ تیراندازی در مینیاپولیس آمریکا | ۲۰ نفر زخمی شدند (۵ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کرد معاون نیروی زمینی سپاه: معادلات قدرت جهانی تغییر کرده است رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران نتانیاهو: موافق اداره غزه توسط آمریکا هستم تعیین تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا برای واردات از هند شمال غزه از سوی رژیم صهیونیستی بمباران شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) ادعای رویترز درباره مکانیسم ماشه | آیا اسنپ‌بک از فردا پنجشنبه فعال خواهد شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) لاریجانی: مهم‌ترین عامل بازدارندگی کشور حفظ انسجام ملی است تاکید پزشکیان بر تسریع در افزایش ظرفیت تولید نفت کشور نخست‌وزیر هند پاسخ تماس‌های ترام‍پ را نداد
سرخط خبرها

دریادار ایرانی: در تأمین تجهیزات نیروی دریایی خودکفا هستیم

  • کد خبر: ۳۰۲۰۹۸
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
دریادار ایرانی: در تأمین تجهیزات نیروی دریایی خودکفا هستیم
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه حماسه نیروی دریایی و اقتدار در دریاها در کارنامه نظامی کشور می‌درخشد، گفت: ایران اسلامی در تأمین تجهیزات نیروی دریایی خودکفاست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر دریادار شهرام ایرانی در پیامی به مناسبت برگزاری صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح در نوشهر، روز نیروی دریایی را یادآور حماسه دریادلان شجاع دانست و اظهار کرد: حماسه مردان همیشه‌قهرمان ناوچه پیکان و حضور تکاوران نیروی دریایی در مقاومت ۳۴ روزه خرمشهر و حماسه ناو‌های جوشن، سهند و سبلان در مصاف با آمریکای جنایتکار، چون نگینی در کارنامه پرافتخار این نیرو می‌درخشد.

وی افزود: خودکفایی در تجهیزات و پیمودن دور دنیا نمایانگر اقتدار قدرت دریایی جمهوری اسلامی ایران است.

دریادار ایرانی تصریح کرد: اقتدار شگفت‌انگیز جمهوری اسلامی ایران با توسل به اهل‌بیت(ع) اجازه هرگونه تعدی به میهن اسلامی را سلب کرده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش ادامه داد: این رشد و بالندگی راهبردی و اقتدار دریایی در مرز‌های بین المللی مرهون روحیه جهادی و عزم و اراده فرماندهان و کارکنان نیروی دریایی است که تداوم آن دشمنان را بیمناک خواهد کرد.

وی ضمن تبریک سالروز نیروی دریایی ارتش و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و تقدیر از همرزمانش و کارکنان نداجا به واسطه سال‌ها رشادت تقدیر کرد.

نیروی دریایی امنیت را برای خطوط کشتیرانی فراهم کرده است

فرمانده دانشگاه دریایی حضرت امام خمینی (ره) نوشهر گفت: نیروی دریایی با حضور در خلیج عدن و دریای سرخ امنیت را برای خطوط کشتیرانی فراهم کرده است.

امیر دریادار آریا شفقت رودسری روز دوشنبه در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح به مناسبت سالروز تأسیس بسیج و نیروی دریایی ضمن خیر مقدم به مسئولان شرکت کننده در این مراسم با تبریک هفته بسیج از بسیج به عنوان یک فرهنگ یاد کرد و گفت: بسیج یک فرهنگ است و متعلق به قشر و گروه خاصی نیست و هر کسی می‌تواند با عملکرد خود یک بسیجی باشد.

وی همچنین روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را تبریک گفت و افزود: در آن دورانی که نظام سلطه شرق و غرب دست به دست هم دادند تا نظام نوپای انقلاب اسلامی را از پای در بیاورند همرزمان دریا دل در نیروی دریایی در دو ماهه اول دفاع مقدس طی چند عملیات موفقیت آمیز به گونه‌ای عمل کردند که نیروی دریایی رژیم بعث عراق را منهدم کردند.

فرمانده دانشگاه دریایی حضرت امام خمینی نوشهر گفت: سفید جامگان نیروی دریایی به دنیا فهماندند برای سربلندی ملت قهرمان ایران جان خود را فدا می‌کنند و اجازه نمی‌دهند نظام سلطه به آن چیزی که فکر می‌کنند دست یابند.

دریادار شفقت رودسری گفت: نیروی دریایی ارتش با همراهی سایر نیروهای مسلح این اجازه را به سران سلطه نداد که مسیر تردد کشتی‌های تجاری را سد کند و امروز نیز نیروی دریایی در خلیج عدن و دریای سرخ حضور فعال دارند تا امنیت را برای خطوط کشتیرانی فراهم کنند.

استاندار مازندران: تفکر راهبردی بسیج منظومه فراحکمرانی است

استاندار مازندران گفت: تفکر راهبردی بسیج در منظومه فراحکمرانی جای می گیرد زیرا امامین انقلاب کشور را به صورت مردمی اداره کرده اند.

یوسف نوری هم در این مراسم باگرامی داشت سالروز بسیج مستضعفین تشکیل این سازمان را یک اقدام راهبردی اعلام کرد که حضرت امام راحل آن را پایه گذاری کرده است.

وی با بیان اینکه تا زمانی که تفکر بسیج در کشور جاری و ساری است کشور را از حوادث مصون نگه داشته است، گفت: حضرت امام راحل و رهبر معظم انقلاب توجه ویژه به نیروهای مسلح داشتند اکنون دانشگاه دریایی یکی از دانشگاه‌های مرجع در حوزه نیروهای مسلح است.

استاندار مازندران گفت: نماز نصر رهبر معظم انقلاب قله اقتدار و امنیت ما به شمار می‌رود و برگرفته از تفکر بسیج است و ایشان اقتدار جهان اسلام را به رخ تمام دنیا کشانده است و با تفکر بسیج عملیات وعده صادق ۱ و ۲ را خلق می‌کنند.

نوری تاکید کرد: اگر تفکر راهبردی بسیج نبود ما راه به جایی نمی‌بردیم و این تفکر در منظومه فراحکمرانی جای می‌گیرد زیرا حضرت امام راحل و رهبر معظم انقلاب نظام جمهوری اسلامی را به صورت مردمی اداره کرده است.

وی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی ایران دارای پایه مردمی است و از این رو برابر آسیب‌ها و تهدیدها مصون می‌ماند ادامه داد: حضرت امام راحل و رهبر معظم انقلاب توجه ویژه به نیروهای مسلح داشتند و اکنون دانشگاه دریایی یکی از دانشگاه‌های مرجع در حوزه نیروهای مسلح است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->