رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

لوموند فرانسه: اروپا در فکر اعزام سرباز به اوکراین است

  • کد خبر: ۳۰۲۱۱۳
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
لوموند فرانسه: اروپا در فکر اعزام سرباز به اوکراین است
با نزدیک شدن به روز تحلیف «دونالد ترامپ» در آمریکا، نگرانی کشور‌های اروپایی از قطع حمایت واشنگتن از اوکراین افزایش یافته و آنها در فکر اعزام نیروی نظامی به اوکراین هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه فرانسوی با استناد به اظهارات منابع نظامی گزارش داد که انگلیس و فرانسه به دلیل نگرانی از قطع حمایت‌های آمریکا از اوکراین در دولت «دونالد ترامپ»، در حال بررسی اعزام نیروی نظامی به اوکراین به‌عنوان یک گزینه جدی هستند.

به گزارش روزنامه «لوموند»، باتوجه‌به احتمال قطع حمایت‌های نظامی و مالی ایالات متحده از کی‌یف با بازگشت ترامپ به کاخ سفید، پاریس و لندن در فکر رهبری ائتلافی برای حمایت از اوکراین هستند، اما جزئیات آن هنوز مشخص نیست.

بر اساس این گزارش، با ورود درگیری‌های اوکراین به مرحله جدیدی از تنش‌ها، بحث‌هایی درباره اعزام نیرو‌های غربی و پیمانکاران نظامی خصوصی به خاک اوکراین از سر گرفته شده است. گرچه این مسائل بسیار حساس و بحث‌برانگیز هستند، اما باتوجه‌به احتمال قطع حمایت‌های آمریکا پس از آغاز دوره ریاست‌جمهور ترامپ، بحث درباره این گزینه‌ها دوباره از سر گرفته شده است.

در ماه فوریه، هنگامی که «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در دیداری با متحدان کی‌یف در پاریس، بحث اعزام «نیروی نظامی» به اوکراین را مطرح کرد، با مخالفت شدید برخی کشور‌های اروپایی، به‌ویژه آلمان مواجه شد. بااین‌حال، این سناریو هنوز به‌صورت کامل رد نشده و در هفته‌های اخیر با سفر «کر استارمر» نخست‌وزیر بریتانیا به فرانسه، قوت بیشتری گرفته است.

یک منبع نظامی انگلیس به لوموند گفت: «بحث‌هایی درباره همکاری‌های دفاعی بین بریتانیا و فرانسه در جریان است، به‌ویژه با هدف ایجاد یک گروه مرکزی با تمرکز بر اوکراین و امنیت اروپا.»

به گزارش لوموند، این اظهارات با صحبت‌های وزیر امور خارجه فرانسه که اخیراً به لندن سفر کرده بود، هم‌راستا است. او در مصاحبه‌ای با بی‌بی‌سی در تاریخ ۲۳ نوامبر از متحدان غربی خواست در حوزه حمایت خود از اوکراین، هیچ خط قرمزی تعریف نکرده و آن را اعلام نکنند. او همچنین در پاسخ به پرسشی درباره احتمال اعزام نیرو‌های نظامی فرانسه به میدان جنگ اوکراین گفت: «هیچ گزینه‌ای را رد نمی‌کنیم.»

در حال حاضر وزارت دفاع فرانسه و دولت این کشور تأییدیه رسمی برای ارسال نیرو‌های مسلح فرانسه یا پیمانکاران نظامی خصوصی به اوکراین صادر نکرده‌اند، اما به گزارش لوموند، چندین ماه است که پیشنهاداتی ازاین‌دست، در دستور کار قرار داشته است. یکی از این پیشنهادات از سوی شرکت «دیفنس کانسیل اینترنشنال» مطرح شده است، شرکتی که اپراتور اصلی وزارت دفاع فرانسه در نظارت بر قرارداد‌های صادرات تسلیحات فرانسه و انتقال دانش نظامی است و ۵۵ درصد از سهام آن متعلق به دولت فرانسه است.

به گزارش روزنامه فرانسوی، این شرکت که ۸۰ درصد از اعضای آن را نظامیان بازنشسته تشکیل می‌دهند، آماده است تا آموزش سربازان اوکراینی را در خاک اوکراین ادامه دهد، همانطور که در حال حاضر این برنامه‌های آموزشی را در فرانسه و لهستان برگزار می‌کند. این شرکت همچنین، در صورت لزوم، می‌تواند نگهداری و تعمیر تجهیزات نظامی فرانسه که به اوکراین ارسال شده را برعهده بگیرد و با یک شرکت بریتانیایی در این باره مذاکراتی داشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->