ماجرای انفجار معدن گنجه رودبار چه بود؟ مرگ سه کارگر جوان حین لایروبی در خیابان پنجتن مشهد + تصاویر(دوشنبه ۵ آذر ۱۴۰۳) آیا مدارس مشهد فردا (سه شنبه ۶آذر ۱۴۰۳)تعطیل است؟ مهمترین ویژگی‌های نسل آلفا(متولدین سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۴) را بشناسید خارج کردن توده ۱۵ کیلویی از شکم دختر ۱۳ ساله اهوازی تشخیص ۲۸ نوع سرطان با رادیوداروی جدید در مشهد اعلام وضعیت هشدار آلودگی هوا برای دانش‌آموزان حساس و افراد دارای بیماری زمینه‌ای در مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) کشف ۳۶ قطعه سکه بهار آزادی در هنگ مرزی تایباد (۵ آذر ۱۴۰۳) رشد جمعیت ایران سال ۱۴۲۰ صفر می‌شود زن ضایعات‌فروش؛ عضو اصلی باند سرقت نیم میلیاردی در مشهد + عکس کمبود نیروی متخصص در زمینه بیهوشی و اطفال بیش از ۵۲۳ هزار خانوار تحت پوشش برنامه‌های داوطلبان سلامت قرار دارند روند افزایشی آمار مشمولین بیمه بیکاری در خراسان رضوی رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به ایدز توقیف دو خودرو شوتی و کشف بیش از ۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در زنجان قرعه‌کشی عمره دانشجویی ۱۰ آذر ۱۴۰۳ انجام خواهد شد + فیلم حریم خانه، حرم خانواده رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی در جلسه رسیدگی شعب خانواده مشهد شرکت کرد (۵ آذر ۱۴۰۳) مداخله زودهنگام نقش مؤثری در درمان لکنت زبان دارد  کاهش بارش و افزایش دما طی آذرماه تا نیمه بهمن‌ماه ۱۴۰۳ تداخلات مصرف برخی دارو‌های گیاهی و شیمیایی نقص ایمنی، یک معدن در استان گلستان را تعطیل کرد قطعی برق جاده‌ها برای کاهش مصرف | آیا نبود استاندارد‌ها جان انسان‌ها را به خطر نمی‌اندازد؟ دستگیری عامل شهادت سرگرد یاسر عبدلی در سیستان و بلوچستان خواستگاری عجیب مجرم از قربانی‌اش در دادگاه اعلام محدودیت تردد از ۲۰ آذرماه ۱۴۰۳ در محور‌های شمالی کشور | پلیس راهور: بدون زنجیر چرخ تردد نکنید پیشتازی مراکز «مهر خانواده» خراسان رضوی در صلح و سازش پرونده‌های طلاق امدادرسانی به ۸۴  هزار حادثه‌دیده طی ۸ ماه در خراسان‌رضوی تنها با این رژیم غذایی سرطان پروستات بهبود می‌یابد از جمله عوارض کرونا، مشکلات قلبی طولانی‌مدت است بیش از ۷.۵ میلیون دیابتی در کشور ثبت شده است جزئیات فوت دلخراش ۴ مأمور نیروی انتظامی خراسانی بر اثر تصادف در جاده نیشابور (۵ آذر ۱۴۰۳) + تصاویر
سرخط خبرها

تشخیص ۲۸ نوع سرطان با رادیوداروی جدید در مشهد

  • کد خبر: ۳۰۲۱۶۰
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۴
تشخیص ۲۸ نوع سرطان با رادیوداروی جدید در مشهد
استادیار مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امکان تشخیص ۲۸ نوع سرطان با بکارگیری «رادیو داروی تکنسیوم فپی ۴۶» تولید شده در شرکت دانش‌بنیان «پارس ایزوتوپ» در بیمارستان قائم(عج) مشهد فراهم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر عمران عسگری روز دوشنبه افزود: با استفاده از این روش امکان تشخیص سرطان‌های «نازوفارنکس»، سر و گردن، مری، دهان، معده، پانکراس، کبد، روده بزرگ و حتی سرطان با منشا ناشناخته میسر شده است.

وی ادامه داد: در طول ۴۰ سال گذشته تصویربرداری‌های سلول‌های سرطانی عمدتا بر پایه میزان مصرف قند بود، چراکه سلول‌های سرطانی برای رشد و تکثیرشان اغلب نیاز به مصرف فراوان قند دارند.

استادیار مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ما در گذشته مولکولی را طراحی کردیم که شبیه به قند بود و توسط روش پزشکی هسته‌ای آن مولکول را نشاندارسازی می‌کردیم و به صورت یک دارو به بدن بیمار تزریق و بعد از مدتی تصویربرداری می‌کردیم و سلول‌های سرطانی در آن نقاط خاص به صورت نقاط روشنی دیده می‌شدند، که نشان می‌داد سلول‌های سرطانی در آن مناطق وجود دارد.

وی افزود: محدودیت این روش آن بود که سلول‌های سرطانی همگی مصرف فراوان قند ندارند و محدودیت دوم این بود که در برخی از مناطق بدن مثل مغز، معده و روده‌ها مصرف فراوان قند را شاهد بودیم و ممکن بود سلول‌های سرطانی را در آن مناطق نتوانیم به راحتی شناسایی کنیم.

عسگری اظهار کرد: اما در روش تصویربرداری جدیدی که به همت همکاران مان در شرکت دانش‌بنیان «پارس ایزوتوپ» طراحی شده و ایران جزو پیشگامان این روش است، اصول طراحی بر پایه ترمیم زخم است، با توجه به این که زخم توسط سلول‌هایی به نام فیبروبلاست ترمیم می‌شود و تصویربرداری که در اینجا انجام می‌دهیم تصویربرداری بر پایه روند ترمیم زخم است.

وی گفت: بنابراین نه تنها می‌توانیم سلول‌های سرطانی را شناسایی کنیم که فعالیت متابولیکی یا میزان مصرف قند زیادی ندارند، بلکه می‌توانیم سلول‌هایی را شناسایی کنیم که توانستند دست اندازی به معده و روده و مغز داشته باشند.

پایین بودن هزینه تصویربرداری با روش رادیو دارو

استادیار مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: مزیت مهم دیگر این روش هزینه تصویربرداری پایین است، به نوعی که هزینه این روش جدید تصویربرداری یک بیستم هزینه معمول تصویربرداری پزشکی هسته‌ای است.

عسگری افزود: همچنین در این روش جدید از دستگاه‌هایی استفاده می‌شود که در همه جای کشور در دسترس است؛ در صورتی که تصویربرداری‌های قدیمی‌تر بر پایه هزینه بالا هستند.

بیمارستان هزار تختخوابی قائم (عج) مشهد یکی از دو بیمارستان بزرگ آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->