حمله شبانه جنگنده‌های رژیم اسرائیل به مرز لبنان و سوریه (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) آمریکا بسته پیشنهادی کاهش تحریم‌های روسیه را برای مذاکره آماده می‌کند حماس: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی نمی‌ترسیم ترامپ: مقاومت زلنسکی دربرابر توافق صلح را تحمل نمی‌کنیم دعوت از وزیر صنعت تاجیکستان برای شرکت در ایران اکسپو ۲۰۲۵ رژیم صهیونیستی تهدید کرد: ازسرگیری جنگ در نوار غزه اردوغان: امنیت اروپا بدون ترکیه محقق نمی‌شود انفجار در البوکمال سوریه ۳ کشته و ۲۰ زخمی برجای گذاشت (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) نتانیاهو: با حمایت ترامپ برای جنگ آماده می‌شویم روسیه کشتی باری حامل تسلیحات انگلیسی در بندر اودسا را هدف حمله موشکی قرار داد زلنسکی حاضر به گفت‌وگوی دوباره با ترامپ شد آوارگی ۲۰ هزار فلسطینی در کرانه باختری سخنگوی دولت به ادعا‌ها و شایعات درباره تغییرات کابینه واکنش نشان داد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) رئیس‌جمهور لبنان وارد عربستان شد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ: خاک اوکراین را به پوتین نمی‌دهم گروسی: تمایل ترامپ برای توافق هسته ای با ایران نشانه‌ای مهم است آیت‌الله علم‌الهدی: رهبری با استدلال و استناد قرآنی مذاکره با آمریکا را صحیح ندانستند حکم پرونده فساد چای دبش صادر شد | وزرای اسبق دولت سیزدهم به حبس محکوم شدند گروسی مدعی شد: ذخایر اورانیوم با خلوص ۶۰ درصدی ایران به ۲۷۵ کیلوگرم افزایش یافته است جوزف عون عازم عربستان شد (۱۳ اسفند ۱۴۰۳) آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتقاد تلویحی معاون اول رئیس جمهور از استیضاح همتی در مجلس | عارف: اولویت اول دشمنان، ایجاد اختلاف است آتش‌سوزی گسترده در ایالت کارولینای آمریکا | دستور تخلیه اضطراری صادر شد پزشکیان برنامه‌های افطاری نهاد ریاست جمهوری را برگزار نخواهد کرد اژه‌ای: هیچگونه تسامحی در قبال سرقت‌ها و جرائم خشن در کار نخواهد بود + فیلم زنگنه: بستر ورود بیش از ۲۵۱ هزار میلیارد تومان منابع به بورس فراهم شده است یک کشته و ۶ زخمی در عملیات شهادت طلبانه در حیفا امضای تفاهم‌نامه برای رسمیت‌دادن به گواهینامه اتباع ایرانی و عراقی در دو کشور
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تعرض به خاک خود را بر نمی‌تابد

  • کد خبر: ۳۰۲۲۸۸
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
سرلشکر باقری: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تعرض به خاک خود را بر نمی‌تابد
رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تعرض به خاک خود را بر نمی‌تابد و بی پاسخ نمی‌گذارد و حتماً واکنش مناسبی خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر محمد باقری در جمع فرماندهان عالی نیرو‌های مسلح به استیصال و درماندگی این روز‌های رژیم صهیونیستی در دو جبهه غزه و جنوب لبنان اشاره و اظهار کرد: ارتش رژیم صهیونیستی علی رغم همه جنایاتی که علیه غیرنظامیان در لبنان و نوار غزه انجام داده، نتوانسته به هیچکدام از اهداف اعلامی خود برسد. از این‌رو با حمایت و همراهی همه‌جانبه‌ی نظامی و سیاسی آمریکای جنایتکار و متحدانش با هدف گسترش جنگ و اخلال در امنیت منطقه و در سایه خواب و سکوت مرگبار مجامع به اصطلاح حقوق بشری با قلدری و زیر پا گذاشتن تمام قوانین و قواعد بین‌المللی به نسل‌کشی وحشیانه‌ی ملت بی‌پناه فلسطین و مردم لبنان پرداخته و بسیاری را از خانه و کاشانه آواره کرده است.

وی ادامه داد: مهمترین هدف آنها از جنگ در لبنان، رؤیای تثبیت امنیت شمال سرزمین‌های اشغالی و بازگرداندن سکنه این مناطق بود، که این امر نه تنها محقق نشده، بلکه با ناامنی‌های گسترده در شهر‌های بزرگی مثل حیفا و تل آویو هم روبروست.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: ارتش رژیم صهیونیستی مهمترین هدف از حمله به نوار غزه را آزادسازی اسرا اعلام کرده بود؛ اما اینک پس از گذشت چهارده ماه از عملیات طوفان‌الاقصی نه تنها نتوانستند حتی نشانی از محل نگهداری این اسرا پیدا کنند، بلکه بعد از چند ماه جنگ تمام عیار، نخست وزیر این رژیم مجبور شد برای آزادی اسرای‌شان جایزه اعلام کند.

سرلشکر باقری همچنین درباره تجاوز اخیر این رژیم به کشورمان که به شهادت چهار نفر از نیرو‌های پدافند هوایی ارتش انجامید، تصریح کرد: صهیونیست‌ها با این اقدام خطوط قرمز جمهوری اسلامی را رد کردند، اما بدانند که نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر اخلاق و آموزه‌های دینی و بر اساس قوانین بین‌المللی، در راستای دفاع از تمامیت ارضی، به دور از تعلّل و تعجیل و با دقت و درایت و در زمان مناسب پاسخ پشیمان‌کننده و متفاوتی را به متجاوزین خواهد داد.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران هیچگاه تعرض به خاک خود را بر نمی‌تابد و بی پاسخ نمی‌گذارد و در این مورد نیز حتماً واکنش مناسبی خواهد داشت.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به دو عملیات وعده صادق، تصریح کرد: همانطور که این دو عملیات به لحاظ تاکتیک و شکل اجرا و حتی نوع تسلیحات بکار رفته در آنها با یکدیگر متفاوت بود، پاسخ به تجاوز اخیر اسرائیل نیز ورای تصورات سران این رژیم طرحریزی شده است.

سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: نیرو‌های مسلح ایران سالهاست که دکترین دفاعی خود را بر مبنای پاسخ کوبنده، بازدارنده و در زمان مقتضی به بالاترین سطح تهدیدات دشمنان طراحی نموده است.

وی در نهایت تاکید کرد: همانطور که فرمانده معظم کل قوا فرمودند، فرماندهان نظامی و مسئولان سیاسی ما در تعیین شکل و زمان این پاسخ نه تعلل خواهند کرد و نه شتاب‌زده خواهند شد، اما یک اصل در این میان تغییر ناپذیر است و آن اینکه رژیم اسرائیل حتماً بهای سنگین تعدی به خاک مقدس ایران را خواهد پرداخت.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->