صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است
سرخط خبرها

ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است

  • کد خبر: ۳۰۲۳۸۳
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۳
ساجدی نیا تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی ضروری است
رئیس سازمان و دبیر شورای‌عالی مدیریت بحران کشور گفت: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی و حوادث مختلف یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که دنبال خواهیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران با رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

حسین ساجدی‌نیا رئیس سازمان و دبیر شورای‌عالی مدیریت بحران کشور پس از دیدار با اشتفان پریزنر هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران گفت: در این دیدار درباره استفاده از تجربیات بین‌المللی برای آموزش و تعاملات با سایر کشور‌ها از طریق تشکیل کمیته‌های فنی بحث و تبادل نظر شد.

وی تاکید کرد: این جلسه آغاز خوبی برای همکاری‌های بین‌المللی است و امیدواریم در جلسات آینده گام‌های مؤثری برای آموزش و استفاده از امکانات به روز دنیا برداریم.

رئیس سازمان مدیریت بحران افزود: کشور جمهوری اسلامی ایران، کشوری با ثبات و برخوردار است که سوابق کمک‌های بشر دوستانه ایران به جامعه جهانی و همسایگان را در بحران‌های مختلف طبیعی داشته است و ارتباط و هماهنگی سازمان ملل با کشور در این زمینه می‌تواند به رسالت مقدس جمهوری اسلامی در کمک‌رسانی به هم نوعان و سایر کشور‌های منطقه و دنیا کمک کند.

ساجدی‌نیا، تاکید کرد: افزایش تاب‌آوری جامعه در مقابل مخاطرات طبیعی و حوادث مختلف یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی است که دنبال خواهیم کرد و بدین منظور با طراحی یک نقشه راه جامع برای سازمان و یادآوری و پیگیری تکالیف سایر دستگاه‌ها و تمرکز بر آموزش‌های عمومی و فرهنگ‌سازی در این مسیر حرکت خواهیم کرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به استفاده از ظرفیت تشکل‌های مردمی و بخش خصوصی در بحران اشاره کرد و گفت: استفاده از توانایی‌های عظیم مردمی و استفاده از ظرفیت‌ها خوب و قابل اتکای بخش خصوصی یک راهبرد اصولی بر اساس قانون مدیریت بحران و آئین‌نامه استفاده از ظرفیت نیرو‌های جهادی و بخش خصوصی مصوب هیئت وزیران است که با تشکیل یک قرارگاه در سازمان مدیریت بحران دنبال خواهد شد.

در ادامه اشتفان پریزنر هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در ایران گفت: این جلسه مهر تأییدی بر توانمندی‌های ایران در مدیریت بحران بود.

وی افزود: هدف این جلسه برداشتن گام‌های مطمئن در رابطه با همکاری‌های بین سازمان مدیریت بحران ایران و سازمان ملل متحد و آژانس‌های تخصصی بود، چون در کشور‌هایی که با بلایای طبیعی مواجهند، آمادگی مجموعه‌های مدیریت بحران یک ضرورت است.

اشتفان پریزنر ادامه داد: تمامی آژانس‌های ذیل سازمان ملل متحد آماده همکاری همه جانبه با ریاست سازمان مدیریت بحران ایران هستند و پیشنهاد می‌شود با تشکیل یک کمیته راهبری مسائل و چالش‌های اصلی در این حوزه رفع و زمینه تعامل بیشتر فراهم شود.

هماهنگ‌کننده سازمان ملل به نقش آژانس‌ها و حامی‌های مرتبط در کمک‌رسانی به مناطق زلزله زده شمالغرب و سیل‌زده جنوب شرق اشاره کرد و گفت: با هماهنگی مناسب سازمان مدیریت بحران کشور کمک‌هایی اعم از وسایل و اقلام شرایط اضطراری، پروژه‌ها و کمک‌های مالی به منطقه صورت پذیرفت و در موارد مشابه آینده نیز با درخواست سازمان مدیریت بحران این همکاری و کمک‌ها به کشور با توان بیشتری هماهنگی می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->