گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور
سرخط خبرها

آغاز پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیب‌دیده از کرونا از امروز ۲۴ خرداد

  • کد خبر: ۳۰۲۴۱
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۸
  • ۱
آغاز پرداخت تسهیلات به مشاغل آسیب‌دیده از کرونا از امروز ۲۴ خرداد
 بنگاه‌های آسیب‌دیده از کرونا از امروز (شنبه) می‌توانند برای تکمیل فرایند وام، به ۲۰ شعبه بانک عامل تعیین‌شده مراجعه و تسهیلات را دریافت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، پس از شیوع کرونا در کشور، بسیاری از کسب و کار‌ها تعطیل و کارگران و کارفرمایان خانه نشین شدند. براساس اعلام وزارت تعاون، ۲میلیون و ۲۰۰ هزار بنگاه در بحث کرونا آسیب جدی دیدند و حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار بنگاه کد بیمه‌ای داشتند و از طریق بانک اطلاعاتی سازمان تأمین اجتماعی قابل شناسایی بودند.


این بنگاه‌ها حدود ۶ میلیون شاغل را در برداشتند که حدود دو میلیون و ۸۰۰هزار نفر از آن‌ها بیمه نداشتند و حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفربیمه بودند؛ بنابراین دولت تصمیم گرفت با اعطای تسهیلات از بیکار شدن دایمی افرادی که تحت تاثیر ویروس کرونا خانه نشین شده بودند، جلوگیری و از فرصت‌های شغلی حمایت کند.

 

در این زمینه تصمیم بر آن شد تا پایان خردادماه مبلغی برای کارفرمایان پرداخت شود تا بخشی از مشکلاتشان را برطرف و اثرات شیوع کرونا به حداقل برسد.

 

پس از بررسی‌های انجام شده در ستاد ملی کرونا و برابر اعلام بانک مرکزی، ۱۴ رسته اصلی با ۵۵ زیررسته که یک میلیون و ۲۰۰ بنگاه را دربرمی‌گیرد مشمول دریافت وام شناسایی شدند و برای کارفرمایان این بنگاه‌ها پیامک برای ثبت اطلاعات در سامانه کارا ارسال شد.

 

بر اساس اعلام دولت، رقم تسهیلات پرداختی به تعداد کارگران در هر بنگاه بستگی داشت و به ازای هر کارگر شاغل ۱۲ میلیون تومان به کارفرمای متقاضی پرداخت می‌شد، اما سپس وزارت کار از تسهیل شرایط خبر داد و گفت چنانچه بنگاهی حتی اگر یک نفر نیروی کار خود را حفظ کند مشمول دریافت وام می‌شود.

 

تاکنون ۲۲۸ هزار بنگاه در سامانه کارا ثبت نام و ۱۲۶ هزار بنگاه واجد شرایط بوده‌اند که ۲۳۸ هزار نفر اشتغال مشمول حمایت شده‌اند و حدود ۷۵ هزار پرونده در بانک‌های ۲۰ گانه تشکیل شده است. از امروز (شنبه) افراد متقاضی ثبت نام شده که پرونده‌شان به بانک ارسال شده به شعب منتخب خود مراجعه و تسهیلات را دریافت خواهند کرد.

 

تسهیلات در نظر گرفته شده برای این منظور ۱۲ تا ۲۰۰ میلیون تومان با سود ۱۲ درصد برای بنگاه‌هایی که کد بیمه‌ای دارند پرداخت می‌شود، البته معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار اعلام کرد در مرحله بعد در نظر داریم ساز و کاری برای پرداخت تسهیلات به واحد‌هایی که کد بیمه‌ای ندارند نیز تهیه کنیم، اما اولویت اول با واحد‌های دارای کد بیمه‌ای است.

 

طبق مصوبه کارگروه مقابله با پیامد‌های اقتصادی ناشی از شیوع کرونا نرخ سود تسهیلات ۱۲ درصد است و برای اینکه فشار زیادی به کارفرمایان وارد نشود بازپرداخت این تسهیلات بعد از یک ماه تنفس و از مهرماه شروع می‌شود و دوره بازپرداخت ۲۴ ماهه خواهد بود.

 

برای دریافت تسهیلات با مبالغ مختلف، وثیقه‌های متفاوتی نیاز است. به طور مثال برای مبالغ تا ۱۲ میلیون تومان تنها ارائه سفته توسط متقاضی کافی است، اما در تسهیلات ۱۲ تا ۴۸ میلیون تومانی علاوه بر سفته، معرفی یک ضامن ضروری خواهد بود.

 

در تسهیلات بین ۴۸ تا ۱۲۰ میلیون تومان نیز علاوه بر سفته تعداد ضامن‌ها به دو نفر اضافه می‌شود. برای تسهیلات ۱۲۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان علاوه بر ارائه سفته توسط متقاضی معرفی سه ضامن الزامی است.

 

اما شرایط دریافت تسهیلات بیش از ۱۸۰ میلیون تومان متفاوت است و باید تضمین‌ها از سوی صندوق ضمانت صادر شود. همچنین تاکید شده که رقم سفته ارائه شده توسط فرد متقاضی ۱.۵ برابر اصل و سود تسهیلات خواهد بود.
منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
رضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۴
0
0
اینم مثل بقیه وعده هاشون دروغیه،من امروز رفتم بانک رفاه گفتن چیزی به ما بلاغ نشده
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->