دستور پزشکیان برای واریز مرحله چهارم کالابرگ + جزئیات زمان واریز و مبلغ رسوایی اخلاقی جدید برای رژیم صهیونیستی؛ خاخام عالی‌رتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد خودزنی مجدد ارتش اسرائیل | جنگنده‌های اسرائیلی مواضع نیروهای خود را بمباران کردند(۹ شهریور ۱۴۰۴) انفجار یک کشتی در دریای سرخ در حوالی بندر عربستانی (۹ شهریور ۱۴۰۴) ارتش اسرائیل: یک ساختمان متعلق به حزب‌الله را منهدم کردیم (۹ شهریور ۱۴۰۴) شتاب بخشیدن به پروژه‌های مسکن ملی| پیگیری انعقاد قراردادهای جدید تا سقف ۶۵۰ میلیون تومان رئیس ستاد مشترک ارتش یمن: اسرائیل درهای جهنم را به روی خود گشود | پاسخ ما دردناک خواهد بود عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد رئیس قوه قضاییه قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان را تبریک گفت شکست ارتش اسرائیل در عملیات «ارابه‌های گدئون» در غزه فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین تهدید کرد سازمان ملل از حملات اسرائیل به یمن ابراز نگرانی کرد انگلیس، فلسطین را به رسمیت می‌شناسد خسارات بزرگ یمن به کشتی‌های صهیونیستی در کانال سوئز قالیباف: جوانان کشور در اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی، باانگیزه و پرتلاش هستند تظاهرات خانواده‌های اسرای صهیونیست در مقابل وزارت جنگ اسرائیل پزشکیان قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان را تبریک گفت تشریح برنامه دیدارهای پوتین در حاشیه اجلاس سازمان همکاری شانگهای حادثه سخت برای نظامیان صهیونیستی در غزه (۹ شهریور ۱۴۰۴) پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی والیبال جوانان در جهان علت غیبت پزشکیان در عکس یادگاری اجلاس شانگهای چه بود؟ نقشه آمریکا و اسرائیل برای غزه پساجنگ چیست؟ رژیم صهیونیستی دوباره جنوب لبنان را هدف قرار داد (۹ شهریور ۱۴۰۴) عارف: آیا تروئیکای اروپا صلاحیت فعال‌سازی مکانیزم ماشه را دارند؟ | مکانیسم ماشه دارای اشکالات فراوان است رهبر انصارالله: دشمن وحشی جنایتکار، خطری برای کل جهان اسلام است | طرح رژیم صهیونیستی به بردگی کشیدن کل امت است استقبال از پزشکیان در شهر تیانجین چین + فیلم و عکس بارانِ تردید، خطرناک‌تر از تیرباران!
سرخط خبرها

سفیر ایران در لبنان: وعده سید حسن نصرالله محقق شد

  • کد خبر: ۳۰۲۴۸۷
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱
سفیر ایران در لبنان: وعده سید حسن نصرالله محقق شد
سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت در پیامی دستیابی به توافق آتش‌بس میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی را به ملت، دولت و مقاومت لبنان تبریک گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، «مجتبی امانی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت در پیامی در ایکس در این باره نوشت: این پیروزی شکوهمندی که فرزندان وفادار لبنان در برابر رژیم متجاوز صهیونیستی به دست آوردند، به لبنان، ملت و مقاومت دلیرانه آن تبریک می‌گوییم.

وی گفت: انسجام عرصه‌های سیاسی و نظامی لبنان اثربخشی و سودمندی خود را در خنثی کردن نقشه‌های تجاوزکارانه و وحشیانه علیه این کشور شریف و ملت بزرگ آن به اثبات رسانده است.

امانی ادامه داد: وعده صادق پیروزی که توسط سید حسن نصرالله، سید الشهدای مقاومت داده شده بود، به برکت فداکاری‌های بزرگ محقق شد و ما به روح پاک او و همه شهدایی که در راه سربلندی و استقلال لبنان و عزت ملتش جانفشانی کردند، درود می‌فرستیم.

آمریکا سه‌شنبه شب از دستیابی به توافق آتش بس میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله پس از چند ماه جنگ خبر داد.

پس از اعلام «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر توافق آتش‌بس میان لبنان و رژیم صهیونیستی، این توافق صبح چهارشنبه وارد فاز اجرایی شد. به گفته بایدن، قرار است نظامیان رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان خارج شوند و ارتش لبنان در مرز‌های این کشور و فلسطین اشغالی مستقر شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->