ممنوعیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد اعلام شد | منع تردد از ساعت ۲۲ فرداشب (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) فرهمندی: مشهد یکی از بهترین نقاط برای توسعه فرهنگ در کشورمان است تردد در کمربند سبز مشهد با توجه به هشدار‌های هواشناسی ممنوع شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش مدیریت شهری مشهد برای بارش‌های پیش رو و برودت هوا  افزایش ظرفیت گرمخانه‌های شهرداری مشهد برای اسکان اضطراری ۷۰۰ بی‌سرپناه عرضه شیلات در دومین فروشگاه تخصصی پروتئینی تحت نظارت شهرداری مشهد، ۱۲ تا ۱۸ درصد ارزان‌تر از فضای شهر سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به راهپیمایان ۲۲بهمن سال ۱۴۰۳ شهردار مشهدمقدس: سیاست اصلی دوره ششم در همه حوزه‌ها مردم‌محوری است + فیلم معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: در دومین فروشگاه تخصصی محصولات پروتئینی، اقلام با کمترین قیمت ارائه خواهد شد افتتاح دومین فروشگاه تخصصی عرضه محصولات پروتئینی تحت نظارت شهرداری مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) در شرایط پاک قرار دارد آیا مدارس، ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی، فردا (شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ میدان شهید کاوه مشهد به چهار راه تبدیل شد + عکس (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) سرویس‌دهی مستمر اتوبوسرانی مشهد در پی سرمای شدید در روز‌های آتی (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) بارش سنگین برف در پیست اسکی شیرباد مشهد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش ۱۰۰ درصدی نیرو‌های خدمات شهری مشهد از عصر شنبه (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش تمامی ظرفیت‌های شهرداری در پی اعلام هشدار نارنجی هواشناسی (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) محمدرضا بختیاری به‌عنوان مدیرکل هماهنگی امور مناطق شهرداری مشهد منصوب شد ایمن‌سازی ۳۰ نقطه حادثه‌خیز تا شهریور ۱۴۰۴ | ۴۰ مجتمع خدمات بین‌راهی جدید در خراسان رضوی افتتاح می‌شود بررسی حادثه سقوط هواپیمای مشهد-تهران در ۴۵ سال پیش | همایی که از مشهد برخاست و دیگر بازنگشت اتمام ۲ پروژه مهم مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک شهرداری مشهد و حوزه هنری انقلاب اسلامی

  • کد خبر: ۳۰۲۷۴۲
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک شهرداری مشهد و حوزه هنری انقلاب اسلامی
شهرداری مشهد با حوزه هنری انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه‌ای در حوزه فرهنگی امضا کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تفاهم‌نامه‌ای میان شهرداری مشهد و حوزه هنری انقلاب اسلامی امروز (۸ آذر ۱۴۰۳) با حضور شهردار مشهد و رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا، رئیس حوزه هنری خراسان رضوی به امضا رسید که بر اساس آن، قرار است اتفاقات فرهنگی اثرگذاری، با توجه به اشتراکات فرهنگی و همچنین ظرفیت‌های فرهنگی مشهدالرضا(ع)، رقم بخورد.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در جریان امضای این تفاهم‌نامه، اظهار کرد: ما در دوره جدید مدیریتی حوزه هنری از ابتدا گفتیم که توان مدیریتی حوزه هنری را منحصر به تهران نکنیم، بلکه در قالب سند تحول «فراتهران» دنبال کنیم.

محمدمهدی دادمان افزود: فهم ما این بود که فرهنگ‌و‌هنر انقلاب به برکت انقلاب اسلامی بلوغی پیدا کرده است. صدر فهرست «فراتهران»، مشهد بوده که ظرفیت هنری، زیرساختی، محتوایی، مضمونی و فرهنگی‌اش بالاست. ما مشتاق و به دنبال این هستیم که اتفاقات منحصر‌به‌فرد و متفاوتی رقم بخورد. خوشحال هستیم که این تفاهم در حال شکل‌گیری است و امیدواریم منشأ خیر و برکت باشد و حرکت مستمر و پایداری شروع شود.

یکی از حوزه‌های کم‌نظیر فرهنگی مشهد، حوزه هنری انقلاب اسلامی است

در ادامه، مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا عنوان کرد: در زمینه به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها به‌نفع مشهدالرضا(ع)، یکی از حوزه‌های کم‌نظیر فرهنگی مشهد، حوزه هنری انقلاب اسلامی است. جمع‌بندی این شد به تفاهم‌نامه همکاری مشترک برسیم و مجموعه اقدامات مشترک را انجام دهیم که این تفاهم‌نامه ردوبدل شد.

سیدمیثم موسوی‌مهر ادامه داد: امضای تفاهم‌نامه، آغاز یک همکاری جدی مدون شامل بهره‌برداری از اماکن فرهنگی، فعالیت‌های مشترک فرهنگی، بهره‌برداری از حوزه‌های زیرساختی و مشارکت در صندوق‌ها و سرمایه‌گذاری است. مقدمات کار به‌خوبی پیش رفته و در هفته آینده و هفته بعد از آن، ذیل این تفاهم‌نامه دو،سه قرارداد خوب منعقد می‌شود و بعد از آن، به سمت تفاهمات عملی خواهیم رفت.

به‌زودی قرارداد راه‌اندازی مرکز صنایع خلاق منعقد می‌شود

در بخش دیگری از جلسه، رئیس حوزه هنری خراسان رضوی تصریح کرد: در دو،سه سال اخیر، ما در سه،چهار عرصه با معاونت فرهنگی شهرداری، مؤسسه فرهنگی شهرآرا و ساحت‌های مختلف ارتباطات خوبی داشتیم.

مجید عسکری بیان کرد: حوزه هنری به دلیل داشتن زنجیره کاملی از تولید، توزیع و تربیت هنرمند در سطح استانی و کشوری ظرفیت‌های ویژه‌ای دارد؛ از این جهت در همه این سه عرصه، ارتباطات خوبی داشتیم. از برگزاری رویداد «روایت شهر» تا دیگر تولیدات هنری در سطح شهر، ازجمله موارد انجام‌شده است. راه‌اندازی مرکز صنایع خلاق یکی از کار‌های دیگری است که امیدواریم به‌زودی به نتیجه برسد.

عسکری خاطرنشان کرد: حوزه هنری با تولید چهار،پنج اثر سینمایی، دارابودن ۴۰ درصد سینما‌ها و سالن‌های کشوری و فعالیت در عرصه تولیدات تجسمی و نمایشی، فعالیت خوبی دارد. در کنار همه این موارد با سیاست‌های جدید، در حوزه کودک و نوجوان، انیمیشن و راه‌اندازی صندوق بزرگ تولید انیمیشن فعالیت داشتیم.

رئیس حوزه هنری خراسان رضوی اضافه کرد: امیدواریم در آینده با پیش‌بینی‌هایی که شده، در تولید یکی‌دو فیلم سینمایی که الان در حوزه هنری در حال ساخت بوده، همکاری داشته باشیم. به‌زودی قرارداد راه‌اندازی مرکز صنایع خلاق منعقد می‌شود.

مشهد را باید پایتخت بدانیم؛ نه پایتخت سیاسی، بلکه پایتخت اتفاقات فرهنگی

در ادامه، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: یکی از افتخارات ما در این دوره این است شهرداری انتخاب کردیم که دغدغه مسائل فرهنگی با نگاه انقلاب اسلامی دارد. کمتر افرادی در بین مدیران در این سطح وجود دارند که منظومه فکری به این ارزشمندی داشته باشند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن منصوریان افزود: ما نگران زیرساخت‌های فرهنگی این شهر هستیم؛ از این جهت که ممکن است دست نااهل بیفتد. مشهد را باید پایتخت بدانیم؛ نه پایتخت سیاسی، بلکه پایتخت اتفاقات فرهنگی.

منصوریان ادامه داد: شهردار و تیمشان زیرساخت‌های فرهنگی زیادی در شهر ایجاد کردند. قبلاً بودجه فرهنگی کمتر از دو درصد بودجه شهرداری بود، اما الان حدود ۱۰ درصد از ۵۶ هزار میلیارد تومان بودجه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->