صرافی نوبیتکس بهتر است یا والکس؟ سرپرست پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد بیت‌چت چیست؟ پیام‌رسان بدون اینترنت جک دورسی چگونه کار می‌کند؟ چرا زمان با افزایش سن سریع‌تر می‌گذرد؟ + راهکارهایی برای طولانی‌تر کردن روزها مهلت بازپرداخت اقساط تسهیلات شرکت‌های دانش‌بنیان خسارت‌دیده در جنگ تمدید شد برای اولین‌بار نصب ویندوز ۱۱ از ویندوز ۱۰ بیشتر شد چگونه با شارژ حساب دمو در لایت فارکس، بدون ریسک وارد دنیای معاملات شوید؟ افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است
سرخط خبرها

به ناسا کمک کنید

  • کد خبر: ۳۰۲۸۹
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲
به ناسا کمک کنید
ناسا از مردم خواسته تا با نامگذاری صخره‌هایی که در تصاویر مریخ می‌بینند، به بهبود ماموریت مریخ‌نورد "کنجکاوی" کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از تک‌کرانچ، هشت سال است که مریخ‌نورد "کنجکاوی"(Curiosity) ناسا روی مریخ فرود آمده اما ماموریت آن هنوز پایان نیافته و در حال ارتقا است. شما می‌توانید با اختصاص دادن چند دقیقه از زمان خود به نام‌گذاری داده‌های خامی که هوش مصنوعی با آنها تغذیه می‌شود، به این مریخ‌نورد کمک کنید.

 

 

مریخ‌نورد کنجکاوی به تنهایی مسیر خود را پیدا نمی‌کند؛ بلکه گروهی از افراد روی زمین هستند که به تجزیه و تحلیل تصاویر مریخ می‌پردازند و مسیری را برای این آزمایشگاه علمی متحرک مشخص می‌کنند.  آنها برای این کار باید تصاویر را به دقت بررسی کنند تا بفهمند که صخره‌ها، خاک، ماسه و عناصری از این قبیل دقیقا در کجا قرار گرفته‌اند.

 

این کاری است که سیستم‌های مبتنی بر یادگیری ماشینی به خوبی انجام می‌دهند. به این سیستم‌ها، تصاویری داده می‌شود که ویژگی‌های برجسته آنها به طور واضح نام‌گذاری شده است تا سیستم‌ها یاد بگیرند که ویژگی‌های مشابه را در تصاویر نامگذاری نشده پیدا کنند.

 

مشکل اینجاست که اگرچه بسیاری از مجموعه داده‌های تصویری نام‌گذاری شده‌اند اما بسیاری از سطوح مریخ وجود دارند که انواع متفاوتی از زمین‌ها را در بر دارند و نام‌گذاری نشده‌اند.

 

"هیرو اونو"(Hiro Ono)، پژوهشگر هوش مصنوعی "آزمایشگاه پیش‌رانش جت"(JPL) ناسا گفت: برای آموزش یک الگوریتم یادگیری عمیق معمولا صدها یا هزاران نمونه مورد نیاز است. برای نمونه می‌توان به الگوریتم‌های خودروهای خودران اشاره کرد که با تصاویر بی‌شماری از جاده‌ها، علائم و چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، پیاده‌روها و وسایل نقلیه دیگر آموزش داده می‌شوند. پایگاه داده‌های عمومی برای یادگیری عمیق نیز افراد، حیوانات و ساختمان‌ها را در بر دارند اما مریخ چنین پایگاه داده‌ای ندارد.

 

اکنون ناسا تصمیم گرفته تا یک پایگاه داده نیز برای مریخ بسازد و برای این کار از مردم کمک خواسته است. ناسا در حال حاضر الگوریتمی موسوم به "SPOC" برای این کار دارد اما برای بهبود آن درخواست کمک کرده است.

 

ناسا در پرتال وب موسوم به "زونیورس"(Zooniverse)، هزاران تصویر از مریخ بارگذاری کرده است و همه می‌توانند چند دقیقه از زمان خود را به خواندن اطلاعات آموزشی و نامگذاری این تصاویر اختصاص دهند.

 

زونیورس، تقریبا ۹۰۰۰ تصویر را در بر دارد که تاکنون نیمی از آنها نامگذاری شده‌اند. اگر چند دقیقه از زمان خود را به نامگذاری تصاویر اختصاص دهید، می‌توانید ناسا را به این هدف نزدیک‌تر کنید. این وب‌سایت در حال حاضر به زبان‌های انگلیسی، اسپانیایی، هندی و ژاپنی در دسترس است و ترجمه به زبان‌های دیگر نیز به زودی ارائه خواهد شد.

 

شاید پیشرفت هوش مصنوعی بتواند به مریخ‌نورد کنجکاوی نه تنها در مسیریابی کمک کند، بلکه احتمال از دست دادن انقباض و عوامل دیگری که می‌توانند قرار گرفتن چرخ‌های آن را تحت تاثیر قرار دهند، اطلاع دهد. همچنین پیشرفت هوش مصنوعی موجب می‌شود که برنامه‌ریزی برای بهبود مریخ‌نورد کنجکاوی، برای پژوهشگران ساده‌تر باشد زیرا اگر پژوهشگران از طبقه‌بندی اطلاعات مطمئن باشند، لازم نیست زمان زیادی را به بررسی تصاویر اختصاص دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->