عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد
سرخط خبرها

رسوایی زن خیانتکار در خانه مرد مسافرکش در مشهد

  • کد خبر: ۳۰۲۹۱۹
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
رسوایی زن خیانتکار در خانه مرد مسافرکش در مشهد
زنی که به اتهام رابطه غیراخلاقی دستگیر شده است، داستان زندگی‌اش را بازگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، زن ۲۱ساله که به اتهام ارتباط غیراخلاقی با مرد مسافرکش دستگیر شده است، درباره سرگذشت خود به مشاور و مددکار اجتماعی کلانتری طبرسی شمالی مشهد گفت: حدود ۳ سال قبل زمانی که سوار یکی از اتوبوس‌های شهری چابهار بودم، با پسر جوانی در اتوبوس آشنا شدم. «نادر» اهل بجنورد بود و این دیدار‌ها ادامه یافت تا این که مدتی بعد او به همراه مادرش به خواستگاری‌ام آمدند ولی پدرم به شدت مخالفت کرد. از سوی دیگر من و مادرم به این ازدواج اصرار داشتیم تا جایی که دیگر پدرم نیز نتوانست مقاومت کند و با این شرط که بعد از ازدواج دیگر به منزلش نروم رضایت داد.

من و نادر هم بعد از برگزاری مراسم عقدکنان راهی بجنورد شدیم و در کنار مادرشوهرم به زندگی مشترک ادامه دادیم، اما در همان روز‌های اول فهمیدم شوهرم و خواهرش به مصرف (بنگ) اعتیاد دارند. خیلی زود آن‌ها مرا نیز پای بساط نشاندند و در مدت یک ماهی که آن جا بودیم من هم به یک معتاد حرفه‌ای تبدیل شدم، اما بعد از آن به مشهد مهاجرت کردیم و من نه تنها به شوهرم کمک می‌کردم بلکه به نگهداری از سالمندان اشتغال داشتم تا کمک خرج خانواده باشم ولی شوهرم هر روز بیشتر در گرداب مواد افیونی فرو می‌رفت تا این که یک روز فهمیدم مرا به عنوان دوست دختر خودش معرفی کرده و به بهانه آشنایی من با یک پسر غریبه مبالغی را از او گرفته است. وقتی آن پسر با شماره تلفن من تماس گرفت تا با من آشنا شود من هم بی محابا پرخاشگری کردم و با توهین و ناسزا از او خواستم دیگر برایم مزاحمت ایجاد نکند، اما او سوگند می‌خورد که از متاهل بودن من اطلاعی نداشته است به همین خاطرآن شب با «نادر» به مشاجره پرداختم ولی بازهم از او طلاق نگرفتم.

چند روز بعد با دیدن آگهی نگهداری از یک زن سالمند راهی یکی از شهر‌های شمالی کشور شدیم، اما ۳ روز بعد فرزندان آن پیرزن فقط با من قرارداد بستند و شوهرم را طرد کردند. او هم با همان ۸۰۰ هزار تومانی که از صاحبکارم گرفت دوباره راهی مشهد شد و در یکی از تالار‌های مشهد کاری پیدا کرد. من هم حدود یک سال آن جا بودم و دوباره به مشهد بازگشتم ولی اختلافات ما به حدی شدت گرفت که دیگر مرا به خانه راه ندادند حتی مادر و خواهر شوهرم به تالار می‌آمدند و به من ناسزا می‌گفتند. در این مدت شوهرم حتی لوازمی را که پیرزن خیّر به من داده بود فروخت و من دیگر حتی نمی‌توانستم مخارج اعتیاد خودم را تامین کنم. در همین شرایط روزی که قصد داشتم برای دیدار با مادرم به پایانه مسافری بروم سوار یک دستگاه پراید عبوری شدم و در مسیر با راننده به درد دل پرداختم. او هم که با همسرش اختلاف داشت و در کشاکش طلاق بودند به حرف هایم گوش می‌داد تا جایی که وقتی دید من آواره هستم و جا و مکانی برای زندگی ندارم مرا به خانه خودش برد؛ اما آن شب همسرش سرزده از راه رسید و آبروریزی به راه انداخت.

پس ازآن من آن مرد مسافرکش را تشویق کردم تا با همسرش آشتی کند و من هم با انجام اقدامات قانونی از همسرم طلاق بگیرم. او هم پیشنهاد مرا پذیرفت و قرار شد صبح روز بعد به دیدار همسرش برود ولی آن شب من درون خودرو بودم که ناگهان همسر او به همراه ماموران انتظامی سر رسیدند و ما را به کلانتری انتقال دادند.

حالا هم از رفتار‌های گذشته‌ام پشیمانم و می‌دانم که سقوط در مرداب کثیف اعتیاد مرا به این فلاکت انداخته است؛‌ ای کاش ...

با دستور سرگرد احمد آبکه (رئیس کلانتری طبرسی شمالی) بررسی‌های تخصصی و تحقیقات پلیسی درباره ادعا‌های این زن جوان و همچنین اقدامات مشاوره‌ای برای نجات وی از چنگ اعتیاد در دایره مددکاری اجتماعی آغاز شد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->