سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد قرارداد کار معین برای ۳۲ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی از مهر ۱۴۰۴ اجرا می‌شود جاده چالوس مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت شهریه در مدارس هیئت امنایی پذیرش شکست مهم‌ترین درسی است که دانش آموز در مدرسه باید یاد بگیرد رأی پرونده قتل مرحومه «الهه حسین‌نژاد» صادر شد وقتی مرگ پُست می‌شود | ۱۱ باند فروش مواد در شبکه‌های اجتماعی لو رفتند آمادگی ۱۱۸ بیمارستان در مناطق مرزی برای خدمت‌رسانی در اربعین توصیه رئیس اورژانس کشور برای سفر ایمن زائران اربعین ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی انواع دارو‌های بیماران خاص در فصل تابستان در مشهد ۱۸ کشته و ۵۰ نفر مفقود در حادثه غرق شدن کشتی در شرق لیبی رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی شود کشف ۹۵ تُن مواد مخدر و انهدام ۷۰۰ باند | سرکرده باند ملقب به «دیوانه کویر» به هلاکت رسید طلای جهانی در دستان نوجوان مشهدی | گفت‌وگو با علی‌اکبر نوراللهی، افتخار زیست‌شناسی ایران چه کسانی می‌توانند بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان بروند؟ + جزئیات آیا خط ۲ مترو اصفهان از وسط مسجد جامع رد می‌شود؟ وضعیت بسیار نگران‌کننده تأمین آب مشهد | تنش آبی مشهد به مرز بحرانی رسید؛ فقط ۶ درصد آب در سد دوستی باقی مانده است هشدار نماینده مجلس درمورد خشک شدن رودخانه قزل‌اوزن کردستان وعده معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش درمورد سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ مهارت‌محوری دانش آموزان در دستورکار آموزش و پرورش پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۸ مرداد ۱۴۰۴) | رگبار باران در نیمه شمالی استان نشانه‌ای که می‌گوید سردرد کودک شما خطرناک است تغذیه با شیر مادر ظرف یک ساعت اول تولد، اولین واکسن نوزاد محسوب می‌شود تأثیر میوه و سبزی بر کاهش مشکلات گوارشی سند مالکیت ۳۶ خانه‎ تاریخی شاخص استان فارس صادر شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) توسعه متوازن رشته‌های تحصیلی در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است
سرخط خبرها

کلاهبرداری از طلافروشان مشهد با فروش سکه‌های تقلبی + عکس

  • کد خبر: ۳۰۲۷۳۷
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
کلاهبرداری از طلافروشان مشهد با فروش سکه‌های تقلبی + عکس
عاملان فروش سکه‌های تقلبی پارسیان به طلافروشان مشهدی، در حالی دستگیر شدند که صد‌ها برچسب و کارت پرسی با اسامی معتبر از آنان کشف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از طلافروشان مشهدی در منطقه الهیه مشهد با گزارش شکایتی به پلیس، مدعی شد فردی چندین سکه پارسیان را با وزن بسیار کمتر از آن چه بر روی کارت پرسی آن درج شده به وی فروخته است و این گونه با سکه‌های تقلبی کلاهبرداری می‌کند!

درپی اعلام این شکایت، بلافاصله گروهی از افسران کارآزموده تجسس با هدایت و نظارت مستقیم سرهنگ محمد فیاضی (رئیس کلانتری الهیه مشهد) تحقیقات گسترده‌ای را با بازبینی دوربین‌های مداربسته طلافروش مذکور آغاز کردند.

این طلافروش درباره چگونگی کلاهبرداری به نیرو‌های انتظامی گفت: مرد میان‎سالی چندبار سکه‌های پارسیان را در اوزان مختلف به من فروخت و من هر بار وجه خرید را به حساب بانکی او واریز کردم؛ اما آخرین بار وقتی یکی از سکه‌ها را باز کردم تازه فهمیدم که طعمه کلاهبرداری قرارگرفته‌ام چرا که سکه ۱.۵گرمی فقط نیم گرم وزن داشت. به همین دلیل با فروشنده تماس گرفتم تا برای تحویل باقی مانده خرید سکه به صورت حضوری مراجعه کند ولی او دیگر نیامد!

باتوجه به اهمیت و حساسیت این ماجرا، بررسی‌های تخصصی عوامل انتظامی به ردزنی‌های اطلاعاتی رسید و بالاخره فروشنده سکه‌های تقلبی که مردی ۵۳ ساله است، در مخفیگاهش دستگیر شد.

کلاهبرداری از طلافروشان مشهد با فروش سکه‌های تقلبی + عکس

این مرد که «علیرضا» نام دارد در بازجویی‌ها همدست دیگر خود را نیز به پلیس لو داد و گفت: سکه‌های تقلبی را از مرد۵۰ ساله‌ای به نام «حمیدرضا-ی» و با مبالغ کمتری خریدم و آن‌ها را در بازار به طلافروشان می‌فروختم. وی با اعتراف به فروش ۶ قطعه سکه طلا به شاکی، مدعی شد سکه‌های با وزن کمتر را حمیدرضا با مبلغی حدود۱.۵ میلیون تومان کمتر به من می‌داد و من هم با قیمت واقعی به طلافروشان می‌فروختم!

در پی اعترافات این متهم بی درنگ نیرو‌های تجسس با هماهنگی قضایی، وارد مخفیگاه «حمیدرضا» شدند و او را نیز در حالی دستگیر کردند که در بازرسی از محل اختفای وی، صد‌ها برگ و کارت پرسی سکه با اسامی و برند‌های معتبر به همراه پلاستیک‌های مخصوص پرس و بسته بندی سکه‌ها کشف شد. 

این متهم با اعتراف به فروش تعدادی از پلاک‌های پارسیان با وزن‌های غیرواقعی مدعی شد تعداد دقیق پلاک‌هایی را که به «علیرضا» داده‌ام، به خاطر ندارم، اما در زمینه کلاهبرداری سابقه کیفری دارم.

تحقیقات بیشتر در این باره وارد مرحله جدیدی شده است.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->