حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی از سوریه (۹ خرداد ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس جمهور به «ریحانه مبینی» برای کسب مدال طلا در دو و میدانی آسیا سطح مناسبات ایران و تاجیکستان افزایش می‌یابد پیام تسلیت رئیس‌جمهور به محمد هاشمی رفسنجانی رویترز: آمریکا و تروئیکای اروپا به دنبال فشار بر ایران در آژانس اتمی شهادت سرباز بوشهری در درگیری با قاچاقچیان (۹ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲ مرزبان در مریوان بر اثر انفجار مین (۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم سازمان ملل هشدار داد: غزه بدترین وضعیت فاجعه‌بار خود را تجربه می‌کند تذکر وزیر ارتباطات به اپراتور‌ها درباره سرعت اینترنت دیدار مسئول حزب‌الله با مقام سازمان ملل فنلاند مدعی جاسوسی ایران از این کشور شد احضار کاردار اتریش به وزارت خارجه ایران (۹ خرداد ۱۴۰۴) کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: پرونده بابک زنجانی مبهم است؛ قوه‌قضائیه شفاف‌سازی کند ماکرون بر اهمیت مذاکرات تهران-واشنگتن تأکید کرد روسیه: دیدار پوتین با ترامپ و زلنسکی منوط به پیشرفت در مذاکرات مستقیم است برای اولین بار در تاریخ، استفاده از لیزر در یک جنگ رسمی تأیید شد + ویدئو توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت تتلو (۹ خرداد ۱۴۰۴) نتانیاهو در بیمارستان بستری شد عارف با شهباز شریف گفت‌و‌گو کرد واشنگتن: مذاکرات آمریکا و ایران رو به پیشرفت است طرح دوحزبی در کنگره آمریکا برای اعمال تحریم‌های دائمی علیه ایران تصویب شد پزشکیان: بنای ایران و عمان «توسعه در کنار هم» است مقام‌های ارشد نظامی کره شمالی برکنار شدند متن کامل پیشنهاد جدید ویتکاف درباره غزه منتشر شد حماس: در حال بررسی طرح آتش‌بس پیشنهادی ویتکاف هستیم پزشکیان در گفت‌وگو با تلویزیون عمان: وحدت اسلامی، کلید نقش‌آفرینی در نظم جدید جهانی است
سرخط خبرها

اسرائیل مانع انتقال کمک‌های بشردوستانه به شمال غزه می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۲۹۳۷
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۳
اسرائیل مانع انتقال کمک‌های بشردوستانه به شمال غزه می‌شود
نماینده دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین اعلام کرد سازمان ملل نمی‌تواند هیچ‌گونه کمک بشردوستانه‌ای به شمال غزه ارسال کند، زیرا مقامات صهیونیستی از عبور کاروان‌های کمک‌ها جلوگیری کرده یا آن را رد می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، «آجیت سونگای» نماینده دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، این اظهارات را در کنفرانس مطبوعاتی هفتگی دفتر سازمان ملل در ژنو، بیان کرد.

به نقل از خبرگزاری سما، سونگای نگرانی خود را در مورد میزان گرسنگی، حتی در مناطق مرکزی غزه ابراز کرد، جایی که سازمان‌های امدادرسانی حضور دارند.

وی گفت: سازمان ملل قادر به ارسال هیچ‌گونه کمک بشردوستانه به شمال غزه نیست، جایی که برآورد می‌شود حدود ۷۰ هزار نفر هنوز در آنجا حضور داشته باشند، زیرا مقامات اسرائیلی به طور مکرر از عبور کاروان‌های کمک انسانی جلوگیری کرده یا آن را رد می‌کنند.

سونگای پس از بازدید از کمپ‌های آوارگان در شمال غزه، از شرایط وحشتناک زندگی، کمبود شدید غذا و وضعیت نامناسب بهداشت و فاضلاب خبر داد و بر نیاز مبرم به کمک‌های انسانی و ضرورت اجازه رژیم صهیونیستی برای ورود این کمک‌ها تأکید کرد.

او افزود خطر گرسنگی، بیماری و مرگ در نوار غزه وجود دارد و فلسطینی‌ها برای زنده ماندن تلاش می‌کنند تا جایی که گروه‌های زیادی از زنان و کودکان در جستجوی غذا در میان زباله‌ها هستند.

در همین زمینه، منابع پزشکی در فلسطین و شاهدان گفتند سه زن در غزه بر اثر ازدحام برای خرید نان در یک نانوایی در شهر دیر البلح جان خود را از دست دادند.

این حادثه در حالی رخ داد که هشدار‌های جدی درباره کمبود شدید نان به دلیل جنگ رژیم صهیونیستی در غزه و ادامه محاصره آن وجود دارد. 

یکی از شاهدان گفت ازدحام شدید باعث خفگی و مرگ سه زن، از جمله یک دختر جوان شد.

پیشتر برنامه جهانی غذا اعلام کرده بود به دلیل کمبود مواد اولیه، بسیاری از نانوایی‌ها در مرکز غزه تعطیل شده‌اند و مجدداً بر لزوم دسترسی امن به کمک‌های بشردوستانه تاکید کرد.

سازمان بهداشت جهانی نیز پیش از این نسبت به کمبود شدید دارو، غذا، سوخت و سرپناه در غزه، به ویژه در شمال آن، هشدار داده و از رژیم صهیونیستی خواسته بود به ورود کمک‌ها کمک کند.

به طور خلاصه، گزارش‌ها حاکی از فاجعه انسانی در غزه است که شامل کمبود شدید مواد غذایی، مرگ و میر ناشی از ازدحام برای دسترسی به غذا و ممانعت رژیم صهیونیستی از رسیدن کمک‌های بشردوستانه به شمال غزه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->