دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

هلاکت بیش از ۳۰۰ تروریست طی ۲۴ ساعت گذشته در سوریه

  • کد خبر: ۳۰۳۰۴۸
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۰
هلاکت بیش از ۳۰۰ تروریست طی ۲۴ ساعت گذشته در سوریه
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که با همکاری نیروی هوایی سوریه طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۳۰۰ تروریست کشته شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که با همکاری نیروی هوایی سوریه، طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۳۰۰ تروریست کشته شده‌اند.

وزارت دفاع روسیه همچنین اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور نیز حملاتی را علیه تروریست‌ها در سوریه و در حمایت از ارتش سوریه انجام داده است.

گروه‌های تروریستی روز پنج‌شنبه حملات گسترده‌ای را علیه مواضع تحت کنترل ارتش سوریه در حومه غربی حلب و ادلب انجام دادند که تشدید تنش‌ها در منطقه موسوم به «کاهش تنش» را به دنبال داشت.

گروه‌های تروریستی در این حملات توانستند، مناطقی را تصرف کنند و به حومه شهر حلب و جاده بین‌المللی حلب - دمشق (M۵) برسند و حتی از غرب حلب وارد این شهر شوند.

در زمانی که ارتش سوریه نیرو‌های کمکی زیادی را برای تامین امنیت حلب به این شهر اعزام و در صدد آغاز عملیات میدانی گسترده‌ای برای بیرون راندن تروریست‌ها از آن و مناطق تصرف شده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->