ترامپ: بازگشت فلسطینیان به غزه ممنوع خواهد بود! اردوغان: پیشنهاد تبعید کردن فلسطینیان را نمی‌توان جدی گرفت پزشکیان: از گسترش همکاری کشور‌های حاشیه دریای خزر برای تأمین منافع متقابل حمایت می‌کنیم سخنگوی پلیس: راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم امنیت و کامل برگزار شد قدردانی استاندار خراسان رضوی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اخلاق، جانمایه انقلاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت: هرچه ضربه می‌خوریم، از جهالت‌ها و نفاق است رئیس شورای عالی استان‌ها: مسئولان هم باید وحدت ملی و وفاق ملی را شکل دهند + ویدئو قالیباف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ارومیه: مدیون شهدا و امام راحل هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: حرف‌های رئیس‌جمهور آمریکا بلوف و توخالی است + ویدئو تولیت آستان قدس رضوی: اولین اثر انقلاب اسلامی بازگشت به اصالت انسانی و ارزش‌های اخلاقی و دینی است پزشکیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران: حضور مردم گواه آن است که ما تا آخر روی باور‌ها و اعتقادات خود ایستاده‌ایم وزیر امور خارجه: اعتمادی در مذاکره با آمریکا نداریم عارف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳: نفعی در معامله با آمریکا نداریم فرماندهان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و پاکستان دیدار کردند (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: حضور مردم نشان از همدلی و اتحاد مردم با انقلاب دارد + ویدئو آیت الله علم‌الهدی: بدون حکمرانی دینی، دولت اسلامی محقق نمی‌شود ترامپ دستور اجرایی تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا را صادر کرد پرواز وسایل پرنده فوق سبک و پهپاد در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ ممنوع است گزارشی از راهپیمایی ملی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در سراسر کشور | پرچم اتحاد ملت ایران بالاست+ فیلم و عکس نگرانی آمریکایی‌ها درباره تسلط ایلان ماسک بر ارکان قدرت این کشور وزیر امور خارجه توطئه آمریکایی - صهیونیستی برای پاکسازی قومی غزه را محکوم کرد طرح عیدانه پلیس | ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی به مناسبت ۲۲بهمن ۱۴۰۳ طنین بانگ الله اکبر در سراسر ایران اسلامی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) شلیک موشک سپاه از جنوب طبس به دریای عمان (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با عراقچی دیدار کردند دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمایت ایران از مقاومت ادامه دارد آسمان مشهد، نورباران خواهد شد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وزیر خارجه: در سفر به دمشق حامل پیام ایران به سوریه هستم

  • کد خبر: ۳۰۳۱۴۷
  • ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
وزیر خارجه: در سفر به دمشق حامل پیام ایران به سوریه هستم
وزیر امور خارجه کشورمان با تأکید بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از دولت و ارتش سوریه گفت: در سفرم به دمشق، حامل پیام ایران به دولت این کشور هستم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس عراقچی در حاشیه مراسم بزرگداشت روز نیروی دریایی ارتش، گفت: امروز عازم دمشق هستم تا حامل پیام جمهوری اسلامی به دولت سوریه باشم؛ «ما قاطعانه از ارتش و دولت سوریه حمایت می‌کنیم.»

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز شنبه اعلام کرد که سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان برای رایزنی در مورد مسائل منطقه‌ای به ویژه تحولات اخیر، به زودی عازم چند کشور منطقه خواهد شد.

به گفته بقائی، وزیر امور خارجه برای گفت‌و‌گو با مقام‌های سوریه روز یکشنبه به دمشق می‌رود. وی از آنجا به آنکارا سفر خواهد کرد و بعد از رایزنی با مقام‌های ترکیه عازم مقصد بعدی سفر خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->