شست‌وشوی روزانه ۶۰۰ هزار متر از جداول معابر مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ رونمایی از ۸ دستگاه اتوبوس جدید و افتتاح فاز اول پایانه شهید مفتح مشهدمقدس نوروزی امن و شاد برای مردم در مشهد شهردار مشهد مقدس: در تلاشیم تا در کنار توسعه شهری، ارزش‌های دینی و فرهنگی را نیز در سطح شهر گسترش دهیم ماجرای اعتراض رانندگان میکسر در مشهد چه بود؟ هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) شهردار مشهدمقدس برنامه‌های ویژه مدیریت شهری برای رمضان و استقبال از بهار ۱۴۰۴ را تشریح کرد +‌ ویدئو نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) سال ۱۴۰۴ به اتمام خواهد رسید مدارس مشهد و خراسان رضوی چند روز قبل از عید نوروز ۱۴۰۴ تعطیل می‌شوند؟ فرماندار مشهد: شهرداری و مدیریت شهری رویکرد بسیار خوبی در طرح‌های زودبازده داشتند معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد خبر داد: هزینه‌کرد ۷۵ میلیارد ریالی برای اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) شهردار مشهد مقدس: بسیاری از پروژه‌های این دوره مدیریت شهری با هدف رفع گرفتاری و مشکل چند دهه‌ شهروندان بود + فیلم دسترسی آسان‌تر به نهال و گل در غرفه‌های فروش ویژه شهرداری مشهد + فیلم خیابان «خواجه‌ربیع» روزی بلندترین خیابان مشهد بود بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار دکتر حسابی به بزرگراه پیامبراعظم(ص) مشهد آرامستان‌های مشهد آماده برگزاری آیین‌های معنوی | نوروز و رمضان شهدایی پیشرفت دوربرگردان شرقی بولوار ابوطالب مشهد، طبق برنامه
سرخط خبرها

برگزاری دومین دوره اهدای نشان مشهدالرضا(ع)

  • کد خبر: ۳۰۳۳۰۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۷
برگزاری دومین دوره اهدای نشان مشهدالرضا(ع)
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: فراخوان ثبت‌نام نامزد‌های نشان مشهدالرضا(ع) برای سال ۱۴۰۳ منتشر شده و برای دومین دوره، شاهد برگزاری این رویداد خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی‌الرضا حاجی‌‎بگلو در گفت‌وگویی با بیان اینکه یکی از نخستین پیگیری‌های شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره، ثبت «روز مشهد مقدس» بوده، اظهار کرد: متناظر با این اقدام و پیگیری، با محوریت معاونت زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری، اهدای «نشان مشهدالرضا(ع)» را هم دنبال کردیم.

وی با اشاره به اولین دوره نشان مشهدالرضا(ع) که سال گذشته برگزار شد، گفت: با تعریف این رویداد به دنبال اعتلای بیش از پیش نام و جایگاه شهر مشهدمقدس در عرصه ملی و بین‌المللی و همچنین شناسایی و بزرگداشت چهره‌های مؤثر و خدمتگزاران شهر امام مهربانی‌ها، به عنوان الگو‌ها و اسوه‌های مشهد مقدس هستیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس ادامه داد: با توجه به مصوبات شورای شهر در هر سال قرار شده است طی فرایندی مشخص، نشان مشهدالرضا(ع) به اشخاصی که در مجموعه‌های مردم‌نهاد و غیردولتی اقدام ویژه‌ای برای شهر مشهد انجام داده یا افتخارآفرینی داشته‌اند، اهدا شود.

حاجی‌بگلو با تأکید بر لزوم تکریم و معرفی چنین افرادی به بهانه اهدای «نشان مشهدالرضا(ع)»، تصریح کرد: این نشان می‌تواند در شناساندن هویت‌های فردی و اجتماعی و همچنین ارتقای جایگاه اخلاقی و فرهنگی افراد در جامعه مؤثر باشد.

وی از انتشار فراخوان ثبت‌نام نامزد‌های نشان مشهدالرضا(ع) برای سال ۱۴۰۳ خبر داد و تصریح کرد: اهدای این نشان ارزشمند، یکی از بهترین اقدامات تعریف‌شده در دوره ششم برای الگوسازی و الگوبرداری نسل جوان و نوجوان و ترویج فرهنگ و سیره رضوی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->