خبر خوش شورای عالی انقلاب فرهنگی برای داوطلبان کنکور هشدار مدیرکل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش در خصوص افزایش آمار سگ‌های ولگرد ردپای نه‌چندان‌کمرنگ کووید۱۹ در بین بیماری‌های عفونی | اعلام سازمان بهداشت جهانی درصورت همه‌گیری انسداد هزار و ۳۴۳ حلقه چاه غیرمجاز آب در خراسان رضوی طی ۹ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ با فواید محبوب ترین نوشیدنی جهان «چای سیاه» آشنا شوید عشق پوشالی، دختر نوجوان را کارتن‌خواب کرد خراسان رضوی ایستاده بر سکوی نخست فرونشست زمین! ورود سامانه بارشی جدید به کشور از هفته آینده (۱۹ دی ۱۴۰۳) رقم عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی چقدر خواهد بود؟ کاهش خطر بیماری‌های قلبی با روشی ساده آیا رقم عیدی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی افزایش می‌یابد؟ علل و علائم ناباروری چیست؟ هزینه‌های میلیونی آلودگی هوا بر دوش بیماران ریوی قتل هولناک زن جوان به دست همسرش در بردسکن + جزئیات زلزله دهرم فارس را لرزاند (۱۸ دی ۱۴۰۳) راه‌اندازی قطار مسافری تهران- وان از بهمن ۱۴۰۳ جزئیات بررسی مصوبه کنکور در جلسه شورایعالی انقلاب فرهنگی (۱۸ دی ۱۴۰۳) کدام مدارس استان تهران فردا چهارشنبه (۱۹ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ همه چیز درباره ویروس جدید چینی| موردی از ابتلا به HMPV در ایران مشاهده نشده است گرامر انگلیسی را آسان بیاموزید: آموزش قواعد به زبان ساده و کاربردی درباره اخبار غم‌انگیزی که از خشک شدن تالاب انزلی به گوش می‌رسد | کسی از نیلوفر‌های انزلی خبر دارد؟ درباره سوء‌ظن که رابطه‌ها را بر هم می‌زند | ویروس بدگمانی؛ آفت رابطه نان‌های مناسب برای لاغری کدام‌اند؟ علائم هشداردهنده تومور مغزی چیست؟ حمله یک شهروند با بنزین و آتش به شهردار کرگان هرمزگان + عکس (۱۸ دی ۱۴۰۳) شناسایی ۳۴۰ کودک کار در مشهد در ۹ماهه نخست ۱۴۰۳ ۶ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی در آستانه خودکفایی ۲۹ ماه عجیبی که قابل پیش‌بینی بود سرقت تریلی حامل ۸ دستگاه خودرو در نیشابور (۱۷ دی ۱۴۰۳) مکران، پایتخت احتمالی ایران پس‌ از تهران، کجاست؟ + ویژگی‌ها و موقعیت جغرافیایی محکومیت ۳۹ میلیارد ریالی قاچاقچی ارز در مشهد (۱۸ دی ۱۴۰۳) اقدامات بهزیستی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی درخصوص معتادان متجاهر | ایستگاهی برای ته‌خطی‌ها
سرخط خبرها

۳۰ تا ۴۰ سالگی؛ مستعدترین سنین ابتلا به کمردرد است

  • کد خبر: ۳۰۳۶۶۵
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۲
۳۰ تا ۴۰ سالگی؛ مستعدترین سنین ابتلا به کمردرد است
رئیس انجمن طب فیزیکی توانبخشی مازندران از برگزاری ششمین دوره سمینار کشوری اختلالات اسکلتی و عضلانی در این استان خبرداد و گفت: ۳۰ تا ۴۰ سالگی مستعدترین سنین ابتلا به کمردرد هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا تقوی زمان برگزاری این همایش را ۱۵ و ۱۶ آذرماه جاری در ساری ذکر کرد و افزود: "استئوآرتریت" زانو و کمر درد، "اینترونشن" در درمان کمر درد، تازه‌های دارو درمانی در "استئوآرتریت" و تازه‌های درمان فیزیکی در کمردرد از جمله محور‌های برگزاری این همایش است.

وی با بیان این‌که پس از سردرد، کمر درد پرشایع‌ترین بیماری در جامعه امروزی است، اظهار کرد: کمردرد می‌تواند ناشی از آسیب‌ها، شرایط و بیماری‌های مختلفی باشد و بیشتر به علت آسیب به عضلات و تاندون‌ها ایجاد می‌شود.

تقوی، "استئوآرتریت" را شایع‌ترین نوع التهاب مفاصل عنوان کرد که می‌تواند کمر درد ایجاد کند، تصریح کرد: "اسپوندیلیت انکیلوزان" نیز بیماری است که می‌تواند کمر درد، التهاب و محدودیت در حرکات ایجاد کند.

این مقام مسوول، اظهار کرد: حمله کمر درد به طور معمول در سنین ۳۰ تا ۴۰ سالگی رخ می‌دهد و احتمال ابتلا به کمردرد با افزایش سن نیز بیشتر می‌شود.

رئیس انجمن طب فیزیکی توانبخشی مازندران ادامه داد: با افزایش سن، خاصیت ارتجاعی و قدرت انقباض عضلات کاهش می‌یابد و دیسک‌های بین مهره‌ای نیز شروع به از دست دادن مایعات و انعطاف‌پذیری خود می‌کند که این امر باعث کاهش توانایی آنها در محافظت از مهره‌ها می‌شود.

تقوی، اضافه وزن، ژنتیک، عوامل مرتبط با شغل، شرایط روانی، مصرف دخانیات، استفاده از کوله‌پشتی سنگین برای کودکان، بلند کردن اشتباه اجسام از روی زمین، بیماری‌ها مانند برخی از سرطان‌ها، التهاب مفاصل و کمبود فعالیت فیزیکی را از جمله عوامل مهم و موثر در بروز کمردرد عنوان کرد.

وی افزود: درد‌های ناشی از عصب شایع‌ترین علت کمر درد است که بیمار به مرحله ناتوانی می‌رسد.

عوامل مکانیکی عامل ۹۰ درصد بروز کمر درد هستند، در حالیکه تنها ۱۰ درصد کمر درد‌ها به علت التهابی بروز می‌کنند. بر اساس این گزارش، شیوع کمردرد در افرادی که ورزش‌های مناسب داشته باشند کمتر از افرادی است که ورزش نمی‌کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->