توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا ترکیه تنها بازیگر سقوط دولت بشار اسد بود؟

  • کد خبر: ۳۰۴۷۲۱
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۹
آیا ترکیه تنها بازیگر سقوط دولت بشار اسد بود؟
یک رسانه عبری زبان تحلیل خود را در پاسخ به این سوال تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرنگار مسایل نظامی پایگاه خبری عبری زبان واللا نیوز با اعلام این خبر به نقل از افسران عالی‌رتبه ارتش اسرائیل ادعا کرد، طرف‌های به جز ترکیه هم در روند سرنگونی بشار اسد مشارکت داشتند.

به نوشته امیر بوحبوت خبرنگار مسایل نظامی این رسانه عبری زبان، علاوه بر ترکیه قطر نیز در این امر نقش عمده‌ای داشت، زیرا مسئول اصلی حمایت مالی از فعالیت‌های براندازانه علیه بشار اسد محسوب می‌شود، این در حالی است که نهاد‌های امنیتی اسرائیل امروز نگران شرایط مرز سوریه هستند، زیرا هنوز مشخص نشده است که کدام یک از گروه‌های حاضر در ساختار برانداز کننده قصد رسیدن به مرز سوریه با (فلسطین اشغالی) داشته باشد.

بوحبوت در این رابطه نوشت، ترکیه در حال حاضر کشور اصلی است که در پس تهاجم شورشیان در سوریه قرار گرفته است، اما ظاهر آنکارا در این کار خود تنها نبوده است.

به گفته افسران عالی‌رتبه ارتش اسرائیل، قطر به دلیل تامین مالی فعالیت‌های صورت گرفته علیه حکومت اسد، هم در این امر نقش آفرینی کرده است، همچنین جزیئایت جدیدی از سوریه در حال رسیدن است که نگرانی نهاد‌های امنیتی اسرائیل را برانگیخته است و همگی آن مربوط به مبهم بودن شرایط مرز سوریه با (فلسطین اشغالی) است.

به زعم این رسانه عبری زبان در سال ۲۰۱۴ در اوج جنگ داخلی در سوریه، عناصری از جبهه النصره بر منطقه بلندی‌های جوان و گذرگاه کونترا و منطقه مرز با (فلسطین اشغالی) تسلط پیدا کرده و حتی ۴۳ نفر از نیرو‌های حافظ صلح بین المللی را هم به اسارت در آوردند.

دو روز قبل هم حادثه مشابهی رخ داد و شورشیان مسلح سوری به شماری از مراکز نیرو‌های حافظ صلح بین المللی حمله کرده و قصد تصرف آن را داشتند و حتی در این رابطه با درگیری بین آنها و ارتش اسرائیل هم به وقوع پیوست.

واللا نیوز در ادامه ادعای خود خبر داد، ارتش اسرائیل تا به حال چند مورد از این نوع تلاش‌ها را گزارش کرده است که افرادی مسلح سوار بر کامیون و خودرو‌های جیپ قصد نزدیک شدن به این منطقه را داشتند، اما هنوز اطمینان حاصل نکرده است که به چه گروه یا دسته‌ای از مخالفان اسد وابسته هستند.

به زعم این رسانه (به رغم سرنگونی دولت بشار اسد اما) ایران به همراه حزب الله همچنان ظرفیت دسترسی و هدایت اتمسفر ساکنان مناطق جولان را دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->