علت قطع تلفن در شهرستان طرقبه شاندیز چیست؟ پیدا شدن ۲ فرد مفقود شده در ارتفاعات تربت حیدریه مرگ و میر آهوان جزیره کیش در تصادفات جاده‌ای + فیلم مدارس کدام استان‌ها فردا (سه شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ قتل علی فرزامی، خواننده کرمانشاهی + بیوگرافی و فیلم خوانندگی دستگیری ۶ قمه‌کش بیمارستان لقمان مرمت نقش برجسته تنها سرباز پارتی فارس ایران در قاب مستند| معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران به مالزیایی‌ها «شادیاخ» جزء آثار تاریخی ملی ایران است وزیر علوم: دانشگاه فردوسی و دو دانشگاه برتر دیگر ایران در عراق شعبه راه اندازی خواهند کرد فاصله زیاد بین حقوق و سبد معیشت | آخرین اخبار از عیدی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی گردن نگرفتن؛ عادتی مرسوم یادی از دکتر محمد قریب | طبیبِ قریب درباره توجه به تاریخ انقضای کالاهای مصرفی بیشتر بدانید | مصرف بموقع! مدیریت استرس در افزایش شانس موفقیت در درمان ناباروری بسیار مؤثر است ویدئو | لحظات وحشت‌آور در پرواز خطوط عربستان عصاره پوست پرتقال، یک ماده مفید برای قلب و عروق سارقان طلا در مشهد دستگیر شدند (یکم بهمن ۱۴۰۳) فوت ۲۱۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در کشور | خراسان رضوی جزو ۳ استان صدرنشین جدول مسمومیت با مونوکسیدکربن ضرب‌الاجل رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای کوتاه‌شدن زمان نوبت‌‌دهی در بیمارستان فارابی مشهد ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهد شد هشدار درباره مضرات تاتو؛ هیچ رنگی موردتأیید نیست بهره‌برداری از ۷۶ پروژه گردشگری در خراسان رضوی طی ۹ ماه جمعیت سالمندان بالای ۶۰ سال ایران طی ۲۰ سال آینده دو برابر می‌شود آغاز واکسیناسیون دام خراسان رضوی در برابر تب برفکی اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۳ | ۱۷ هزار نفر پذیرفته شدند، اما نارضایتی‌ها ادامه دارد علائم و درمان فلج مغزی در کودکان بیماری ویروسی HMPV دارو و واکسن خاصی ندارد وزیر میراث فرهنگی: ایران ۵۰ اثر در نوبت ثبتِ یونسکو دارد
سرخط خبرها

آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های کترینگ‌های صنعتی گرفته می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۵۴۳۰
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های کترینگ‌های صنعتی گرفته می‌شود
سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی گفت: با توجه به لزوم کنترل مستمر کترینگ‌های صنعتی، با انجام آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های تهیه شده در این کترینگ‌ها توسط معاونت‌های غذا و دارو، انجام آزمایش‌های تخصصی جهت صحت تامین غذای سالم صورت می‌پذیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهندس محمدرضا نصیری اظهار داشت: کترینگ‌های صنعتی که وظیفه تامین وعده‌های غذایی در مقیاس‌های بزرگ را بر عهده دارند، یکی از مهم‌ترین بخش‌های زنجیره تأمین غذا در کشور به شمار می‌آیند. این کترینگ‌ها با دامنه کاربرد هواپیمایی، ریلی و آشپزخانه‌های صنعتی به دلیل تامین غذای آحاد جامعه در شرایط مختلف باید بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی کترینگ‌های غذایی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی افزود: بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی کترینگ‌های غذایی در تمامی مراحل تولید، از تأمین مواد اولیه تا طبخ، بسته‌بندی و توزیع غذا، باید براساس ضوابط بهداشتی و الزامات ایمنی عمل کنند.

او تاکید کرد: کوتاهی در این زمینه می‌تواند سلامت عمومی را تهدید کرده و موجب شیوع بیماری‌های ناشی از غذا شود.

نصیری با اشاره به اهمیت حفظ ایمنی غذا در کترینگ‌های هوایی افزود: در پروازها، تأمین غذای باکیفیت و ایمن به‌ویژه به دلیل تغییرات ارتفاع و دما بسیار حیاتی است. استفاده از مواد اولیه مناسب، نگهداری اصولی مطابق با زنجیره دمایی مناسب و بسته بندی متناسب با نوع فرآورده غذایی و آشامیدنی از جمله نکاتی است که این مراکز باید رعایت کنند تا سلامت مسافران تضمین شود.

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در ادامه به نقش کترینگ‌های ریلی و زمینی در سفر‌های طولانی پرداخت و گفت: این کترینگ‌ها باید با بهره‌گیری از تجهیزات به‌روز، شیوه‌های بهینه نگهداری و بسته‌بندی مناسب، کیفیت غذا را حفظ کنند. همچنین، بهداشت محیط و مدیریت پسماند در این مراکز از اهمیت بالایی برخوردار است.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او با ارائه نمونه‌هایی، غذا‌های سالم و ناسالم کترینگی را برای آگاهی عموم مردم معرفی کرد و گفت: غذا‌های سالم شامل مواردی مانند برنج و گوشت کاملا پخته، غذا‌های تازه با طعم و بوی طبیعی و بسته‌بندی‌هایی تمیز و ایمن هستند. از سوی دیگر، غذا‌هایی با بوی نامطبوع، بسته‌بندی‌های آسیب‌دیده یا آلودگی‌های ظاهری و مواد غذایی که در شرایط نامناسب نگهداری شده‌اند، در دسته غذا‌های نامناسب قرار می‌گیرند.

نصیری در پایان تأکید کرد: انتخاب کترینگ‌های مورد تایید سازمان غذا و دارو در کنار نظارت معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور می‌تواند نقشی اساسی در ارتقای سلامت عمومی و کاهش مخاطرات تغذیه‌ای ایفا کند. با توجه به لزوم کنترل مستمر این امر با انجام آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های تهیه شده در کترینگ‌های صنعتی توسط معاونت‌های غذا و دارو، انجام آزمایش‌های تخصصی جهت صحت تامین غذای سالم صورت می‌پذیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->