تاکید اژه‌ای بر ضرورت مبارزه مدبرانه با مظاهر فساد | لزوم تبیین شفاف و صریح مسائل برای مردم با زاگرس بد برخورد کردیم! | ۴۰ درصد آب کشور وابسته به زاگرس است محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد حذف اسناد فیزیکی ولادت و وفات در ثبت احوال با ورزش کردن از بازگشت سرطان پیشگیری کنید درد مفاصل دارید؟ برای کمبود این ویتامین است انتقال ۱۴۶ زندانی ایرانی از عراق به کشور طی ۳ سال گذشته ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی برای ۸ مزاحم تلفنی اورژانس در نیشابور واکنش پلیس به گم‌شدن "الهه حسین نژاد" در تهران (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) واریز دیه ۴۰ نفر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی کشف ۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق در بندرعباس آغاز نمونه‌برداری در پی تلفات گسترده بچه ماهی‌ها در تالاب میانکاله هشدار پلیس فتا در خصوص فال‌گیری رایگان در اینستاگرام پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | رگبار و رعدوبرق در راه نواحی غربی استان درباره مزایای شخصی و عمومی دوچرخه‌سواری | رکاب‌زنی، هدیه‌ای به نسل آینده پروتکل مونترال از پروژه‌های زیست‌محیطی ایران حمایت مالی می‌کند یک انبار متخلف در شهرستان مشهد پلمب شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) طرح جدید آموزش و پرورش برای توسعه مهارت‌آموزی دانش‌‌آموزان رئیس پلیس آگاهی پایتخت: وقتی کیفر بازدارنده نیست | ۲۰ متهم با پابند الکترونیکی مرتکب جرم شدند حوادث طبیعی هزینه گزافی در استرالیا به جا گذاشت راه‌اندازی ۱۰ مرکز شبانه‌روزی نگهداری بیماران اوتیسمی تا پایان سال ۱۴۰۴ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: اگر کسی مدرکی بر لورفتن سؤالات امتحانی دارد، ارائه کند ستاد مبارزه با مواد مخدر: بیش از ۵۷۰ هزار متهم در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند هشدار درباره مزوژل‌های قاچاق و بی‌هویت در بازار آتش‌سوزی گسترده در انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج + عکس (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رزرو ۸۰ درصد از ظرفیت اقامت رسمی مشهد، برای تعطیلات نیمه خرداد و عید قربان ۱۴۰۴ گلایه‌ از محدودیت‌‌های درمان بیماران روانی دارای بیمه سلامت | برای دردهای بی ‌درمان چرتکه نیندازید! فرونشست  زمین در کش‌وقوس قوانین مجلس پیگیر پرداخت حق اولاد به بازنشستگان زن است
سرخط خبرها

آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های کترینگ‌های صنعتی گرفته می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۵۴۳۰
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های کترینگ‌های صنعتی گرفته می‌شود
سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی گفت: با توجه به لزوم کنترل مستمر کترینگ‌های صنعتی، با انجام آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های تهیه شده در این کترینگ‌ها توسط معاونت‌های غذا و دارو، انجام آزمایش‌های تخصصی جهت صحت تامین غذای سالم صورت می‌پذیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهندس محمدرضا نصیری اظهار داشت: کترینگ‌های صنعتی که وظیفه تامین وعده‌های غذایی در مقیاس‌های بزرگ را بر عهده دارند، یکی از مهم‌ترین بخش‌های زنجیره تأمین غذا در کشور به شمار می‌آیند. این کترینگ‌ها با دامنه کاربرد هواپیمایی، ریلی و آشپزخانه‌های صنعتی به دلیل تامین غذای آحاد جامعه در شرایط مختلف باید بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی کترینگ‌های غذایی توجه ویژه‌ای داشته باشند.

وی افزود: بر اساس ضوابط فنی و بهداشتی کترینگ‌های غذایی در تمامی مراحل تولید، از تأمین مواد اولیه تا طبخ، بسته‌بندی و توزیع غذا، باید براساس ضوابط بهداشتی و الزامات ایمنی عمل کنند.

او تاکید کرد: کوتاهی در این زمینه می‌تواند سلامت عمومی را تهدید کرده و موجب شیوع بیماری‌های ناشی از غذا شود.

نصیری با اشاره به اهمیت حفظ ایمنی غذا در کترینگ‌های هوایی افزود: در پروازها، تأمین غذای باکیفیت و ایمن به‌ویژه به دلیل تغییرات ارتفاع و دما بسیار حیاتی است. استفاده از مواد اولیه مناسب، نگهداری اصولی مطابق با زنجیره دمایی مناسب و بسته بندی متناسب با نوع فرآورده غذایی و آشامیدنی از جمله نکاتی است که این مراکز باید رعایت کنند تا سلامت مسافران تضمین شود.

سرپرست اداره امور مراکز نگهداری، توزیع و کترینگ‌های فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی در ادامه به نقش کترینگ‌های ریلی و زمینی در سفر‌های طولانی پرداخت و گفت: این کترینگ‌ها باید با بهره‌گیری از تجهیزات به‌روز، شیوه‌های بهینه نگهداری و بسته‌بندی مناسب، کیفیت غذا را حفظ کنند. همچنین، بهداشت محیط و مدیریت پسماند در این مراکز از اهمیت بالایی برخوردار است.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، او با ارائه نمونه‌هایی، غذا‌های سالم و ناسالم کترینگی را برای آگاهی عموم مردم معرفی کرد و گفت: غذا‌های سالم شامل مواردی مانند برنج و گوشت کاملا پخته، غذا‌های تازه با طعم و بوی طبیعی و بسته‌بندی‌هایی تمیز و ایمن هستند. از سوی دیگر، غذا‌هایی با بوی نامطبوع، بسته‌بندی‌های آسیب‌دیده یا آلودگی‌های ظاهری و مواد غذایی که در شرایط نامناسب نگهداری شده‌اند، در دسته غذا‌های نامناسب قرار می‌گیرند.

نصیری در پایان تأکید کرد: انتخاب کترینگ‌های مورد تایید سازمان غذا و دارو در کنار نظارت معاونت‌های غذا و دارو سراسر کشور می‌تواند نقشی اساسی در ارتقای سلامت عمومی و کاهش مخاطرات تغذیه‌ای ایفا کند. با توجه به لزوم کنترل مستمر این امر با انجام آزمون‌های دوره‌ای از غذا‌های تهیه شده در کترینگ‌های صنعتی توسط معاونت‌های غذا و دارو، انجام آزمایش‌های تخصصی جهت صحت تامین غذای سالم صورت می‌پذیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->