شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تدریس شاهنامه در مدارس مشهد

  • کد خبر: ۳۰۵۴۷
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۷
تدریس شاهنامه در مدارس مشهد
رئیس کمیسیون توسعه و بهسازی توس گفت: یکی از نواقص همیشگی ما این بوده که فردوسی و شاهنامه، بین قشر فرهیخته و متخصصان و ادیبان و اساتید ادبیات بوده و این انحصار باید شکسته شود.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدمسعود ریاضی افزود: یکی از راهکار‌هایی که می‌توان با بهره‌گیری از آن گام اساسی در جهت ارتقاء و افزایش آگاهی و اطلاع مردم در این خصوص برداشت، استفاده از نمایندگان مردم در سطح محلات هستند.

وی افزود: به‌واسطه بازدید جمعی از اعضای شورا‌های اجتماعی محلات مناطق ۱۰ و ۱۱ و ۱۲ شهرداری، فرصتی پیش آمد تا جمعی از شهروندان مشهدی با جلوخان آرامگاه فردسی، توس، بنا‌های تاریخی محدوده و ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های گردشگری منطقه آشنایی بیشتری کسب کنند و بدون شک جمع‌بندی و برآیند چنین اقداماتی به نفع شهر و شهروندان خواهد بود.

رئیس کمیسیون توسعه و بهسازی توس شورای شهر مشهد در ادامه خاطرنشان کرد: یکی از نواقص همیشگی ما این بوده که فردوسی و شاهنامه، بین قشر فرهیخته و متخصصان و ادببان و اساتید ادبیات و ... بوده است؛ فردوسی از این انحصار باید خارج شود و در بین آحاد مردم قرار گیرد.

ریاضی افزود: این مهم، یعنی آوردن فردوسی و شاهنامه در بین عموم، از طرق مختلفی قابلیت تحقق دارد که یکی از آن‌ها آموزش در مدارس بوده است؛ اقدامی که خوشبختانه سال گذشته محقق شد و اموزش شاهنامه در دستورکار مدارس مشهد قرار گرفت.

وی در پایان تصریح کرد: یکی دیگر از راه‌ها، بهره‌گیری از ظرفیت سمن‌ها، تشکل‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد و شورا‌های اجتماعی محلات و ... است که باید مورد توجه قرار گیرد.
 
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->