نجات ۵۶ شهروند از حادثه خیابان گلستان شرقی مشهد(دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳) آیا مدارس و ادارات استان تهران فردا سه شنبه (۲۷ آذر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه (۲۷ آذر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا ادارات استان خراسان رضوی تا پایان هفته تعطیل است؟ (۲۶ آذر ۱۴۰۳) اطلاعیه استانداری خراسان رضوی درباره فعالیت مدارس استان تا پایان هفته (۲۶ آذر ۱۴۰۳) سرپرست مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی: ۳۰ درصد نانوایی‌های مشهد دوگانه‌‎سوز شده‌اند + فیلم استمرار برودت هوا تعطیلی مدارس و ادارات خراسان رضوی را در پی خواهد داشت آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۲۷ آذر ۱۴۰۳) تعطیل است؟ ترافیک پرحجم در مسیر‌های منتهی به تفریحات زمستانی در مشهد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) مدیرکل راه‌آهن خراسان: در روز گذشته توانستیم تمام قطار‌ها را طبق برنامه اعزام کنیم + فیلم کدام دارو برای افراد مسن خطرناک است؟ وضعیت قابل قبول ایمنی جاده‌های خراسان رضوی در روز‌های سرد برفی + فیلم امدادگران هلال‌احمر خراسان رضوی به ۳۶۷۹ حادثه‌دیده برف، خدمات دادند میزان بارش برف در نقاط مختلف مشهد و شهر‌های خراسان رضوی (۲۵ آذر ۱۴۰۳) مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی: برای تأمین سوخت هواپیما‌ها مشکلی نداریم + فیلم امضای تفاهم‌نامه میان نیروی دریایی ارتش و سازمان انتقال خون تعداد تخت‌های دیالیز در دانشگاه علوم پزشکی مشهد مطابق با استاندارد‌های کشوری است از پرخوری و درهم‌خوری در شب یلدا بپرهیزید  کدام دانشگاه‌ها تا پایان هفته غیرحضوری شدند؟ برودت هوا قطار‌های سمنان- مشهد را متوقف کرد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) احکام اصلاحی متناسب‌سازی بازنشستگان کشوری در روز‌های آینده صادر می‌شود (۲۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۲۶ آذر ۱۴۰۳) | مشهد سردترین مرکز استان کشور انجام ۱۱۱ عملیات مرتبط با بارش برف و قطعی برق توسط آتش نشانی مشهد اجرای کامل متناسب‌سازی برای بازنشستگان لشکری از آذرماه ۱۴۰۳ + جزئیات رژیم غذایی مناسب برای درمان HPV آیا «طرح پزشک خانواده» اجرایی شده است؟ آخرین وضعیت حرکت قطار‌ها در راه آهن مشهد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) | جابه‌جایی ۳۶ هزار مسافر باوجود شرایط نامساعد جوی مراکز اهدای خون تعطیل نیست (۲۶ آذر ۱۴۰۳) نجات نوجوان مشهدی از مرگ خاموش + تصاویر منع پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۳ از ثبت‌نام در آزمون ۱۴۰۴ افزایش ۱۰ درصدی تماس‌ها با اورژانس مشهد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) ورود سامانه بارشی به کشور از جمعه (۳۰ آذر ۱۴۰۳) + فیلم
سرخط خبرها

کدام دارو برای افراد مسن خطرناک است؟

  • کد خبر: ۳۰۵۷۹۱
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
کدام دارو برای افراد مسن خطرناک است؟
استومینافن (پارستامول) به طور گسترده به عنوان تب بر و برای کاهش سردرد و درد و درد آتروز استفاده می‌شود و یک داروی بسیار رایج بدون نسخه است. اما یک مطالعه جدید اطلاعات هشدار دهنده‌ای را در مورد استفاده از استومینافن فاش کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج مطالعات جدیدی که توسط محققان دانشگاه ناتینگهام انجام گرفته نشان می‌دهد که دوز‌های مکرر استومینافن در افراد ۶۵ ساله و بالاتر می‌تواند منجر به افزایش خطر عوارض گوارشی، قلبی عروقی و کلیوی شود. یافته‌های این مطالعه در مجله «مراقبت و تحقیق درباره آرتروز» منتشر شده است. پروفسور وییا ژانگ، نویسنده اصلی این مقاله گفت: استومینافن به دلیل ایمنی درک شده، مدت‌هاست که به عنوان اولین خط درمان دارویی برای آرتروز توسط بسیاری از دستورالعمل‌های درمانی، به‌ویژه در افراد مسن‌تر که در معرض خطر بالاتری از عوارض مرتبط با دارو هستند، توصیه می‌شود.

این مطالعه داده‌های مربوط به تحقیقات بالینی «دیتا لینک - گولد» را با تمرکز بر شرکت‌کنندگان ۶۵ ساله و بالاتر با میانگین سنی ۷۵ سال مورد بررسی قرار داد. این افراد حداقل برای یک سال، بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۸، در یک مطب عمومی در انگلستان ثبت نام کرده بودند.

یافته‌های محققان نشان داد که مصرف طولانی استومینافن با افزایش خطر زخم معده، نارسایی قلبی، فشار خون بالا و بیماری مزمن کلیوی مرتبط است. پاراستامول (استامینوفن) به طور گسترده‌ای به عنوان مسکن و کاهش دهنده تب استفاده می‌شود، اما استفاده از آن، به ویژه در افراد مسن، می‌تواند با عوارض مختلفی همراه باشد. یکی دیگر از خطرات نگران کننده تاثیر آن بر عملکرد کبد است. دوز‌های بالا یا استفاده طولانی مدت می‌تواند منجر به مسمومیت کبدی شود و به طور بالقوه باعث نارسایی حاد کبدی شود. این امر به ویژه در سالمندانی که عملکرد کبد آنها ممکن است به دلیل سن یا شرایط قبلی به خطر بیفتد مشکل ساز است.

افراد مبتلابه بیماری‌های کبدی، کسانی که از نوشیدنی‌های الکلی استفاده می‌کنند و کسانی که با داروی ضدانعقاد وارفارین درمان می‌شوند ممکن است سریع‌تر دچار آسیب کبدی ناشی از مصرف استامینوفن شوند و باید استامینوفن را با احتیاط بیشتری مصرف کنند. اگرچه مشکلات ناشی از مصرف استامینوفن در بیشتر موارد درمان‌پذیر است. گاهی اوقات مصرف بیش از حد این دارو می‌تواند به نارسایی کبد بینجامد که درصورت درمان‌نشدن سریعا می‌تواند باعث مرگ بیمار شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->