پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح ۲۴ رشته تحصیلی فنی‌وحرفه‌ای به‌روزرسانی شدند آیا می‌توان به نوزادان برای رفع تشنگی آب یا آب جوش داد؟ بازدید وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه کتاب تهران کاهش حدود ۳ درصدی تلفات تصادفات در ۱۴۰۳| خراسان رضوی رتبه سوم مرگ‌بارترین استان‌ها در تصادفات را دارد غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند از عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی! ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی | آیا این وام به همه بازنشستگان تعلق می‌گیرد؟ واریز دیه متوفیان حادثه بندر شهید رجایی به حساب اولیای‌دم، طی ۴۸ ساعت ورود بیش از ۱۷ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی گزارش کمیسیون اصل نود درباره عملکرد صندوق‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی و کشوری در انتشار صحیح اطلاعات فعالیت تمام مدارس دولتی و غیردولتی از امروز (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)، ساعت ۱۳ پایان می‌یابد علائم اختلالات یادگیری در کودکان کدام‌اند؟ ساعات امتحانات نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است فعالیت کودکستان‌ها با تغییر ساعات کار ادارات و مدارس چگونه خواهد بود؟ نوشیدن قهوه بر سلامت کلیوی کدام افراد تأثیر منفی دارد؟ پیش‌بینی بارش‌های رگباری در ۱۴ استان طی امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین غذا برای کودک باید متناسب با سن کودک باشد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سنجد» میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد «نفس» جان ۱۵ هزار جنین را نجات داد آیا فوق‌العاده خاص حقوق به بازنشستگان هم تعلق می‌گیرد؟ ۸۵ کودک بی‌سرپرست خراسان رضوی، زیر سایه پرمهر حمایت زوج‌های جوان مشهدی جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقی برای زنان خانه‌دار که لازم است بدانید | چه زمانی می‌توان مزد کار‌های خانه را از مرد گرفت؟ اگه از پیشم بری
سرخط خبرها

کدام دارو برای افراد مسن خطرناک است؟

  • کد خبر: ۳۰۵۷۹۱
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
کدام دارو برای افراد مسن خطرناک است؟
استومینافن (پارستامول) به طور گسترده به عنوان تب بر و برای کاهش سردرد و درد و درد آتروز استفاده می‌شود و یک داروی بسیار رایج بدون نسخه است. اما یک مطالعه جدید اطلاعات هشدار دهنده‌ای را در مورد استفاده از استومینافن فاش کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج مطالعات جدیدی که توسط محققان دانشگاه ناتینگهام انجام گرفته نشان می‌دهد که دوز‌های مکرر استومینافن در افراد ۶۵ ساله و بالاتر می‌تواند منجر به افزایش خطر عوارض گوارشی، قلبی عروقی و کلیوی شود. یافته‌های این مطالعه در مجله «مراقبت و تحقیق درباره آرتروز» منتشر شده است. پروفسور وییا ژانگ، نویسنده اصلی این مقاله گفت: استومینافن به دلیل ایمنی درک شده، مدت‌هاست که به عنوان اولین خط درمان دارویی برای آرتروز توسط بسیاری از دستورالعمل‌های درمانی، به‌ویژه در افراد مسن‌تر که در معرض خطر بالاتری از عوارض مرتبط با دارو هستند، توصیه می‌شود.

این مطالعه داده‌های مربوط به تحقیقات بالینی «دیتا لینک - گولد» را با تمرکز بر شرکت‌کنندگان ۶۵ ساله و بالاتر با میانگین سنی ۷۵ سال مورد بررسی قرار داد. این افراد حداقل برای یک سال، بین سال‌های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۸، در یک مطب عمومی در انگلستان ثبت نام کرده بودند.

یافته‌های محققان نشان داد که مصرف طولانی استومینافن با افزایش خطر زخم معده، نارسایی قلبی، فشار خون بالا و بیماری مزمن کلیوی مرتبط است. پاراستامول (استامینوفن) به طور گسترده‌ای به عنوان مسکن و کاهش دهنده تب استفاده می‌شود، اما استفاده از آن، به ویژه در افراد مسن، می‌تواند با عوارض مختلفی همراه باشد. یکی دیگر از خطرات نگران کننده تاثیر آن بر عملکرد کبد است. دوز‌های بالا یا استفاده طولانی مدت می‌تواند منجر به مسمومیت کبدی شود و به طور بالقوه باعث نارسایی حاد کبدی شود. این امر به ویژه در سالمندانی که عملکرد کبد آنها ممکن است به دلیل سن یا شرایط قبلی به خطر بیفتد مشکل ساز است.

افراد مبتلابه بیماری‌های کبدی، کسانی که از نوشیدنی‌های الکلی استفاده می‌کنند و کسانی که با داروی ضدانعقاد وارفارین درمان می‌شوند ممکن است سریع‌تر دچار آسیب کبدی ناشی از مصرف استامینوفن شوند و باید استامینوفن را با احتیاط بیشتری مصرف کنند. اگرچه مشکلات ناشی از مصرف استامینوفن در بیشتر موارد درمان‌پذیر است. گاهی اوقات مصرف بیش از حد این دارو می‌تواند به نارسایی کبد بینجامد که درصورت درمان‌نشدن سریعا می‌تواند باعث مرگ بیمار شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->