سخنگوی دولت: حفاری چاه‌های نفت در دریای خزر بعد از ۳۰ سال شروع شد واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد وزیر کار خطاب به نمایندگان: منظور از انتصاب سیاسی چیست؟ + فیلم انتقاد تند نماینده مردم چناران در صحن علنی مجلس | انتصاب رئیس سازمان بهزیستی سیاسی و غیرکارشناسی بود + فیلم رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشور‌های اسلامی هشدار داد

  • کد خبر: ۳۰۶۱۶۱
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۹
عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشور‌های اسلامی هشدار داد
وزیر خارجه ایران به همتای پاکستانی خود درباره بحران سوریه گفت: شاهد طراحی آمریکایی و صهیونیستی برای تجزیه و تضعیف کشور‌های اسلامی به نفع رژیم صهیونیستی هستیم که زمینه‌ساز گسترش مجدد پدیده شوم تروریسم داعشی در منطقه است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس عراقچی در ادامه رایزنی‌های خود در حاشیه اجلاس سازمان کشور‌های اسلامی در حال توسعه (D۸) در قاهره پایتخت مصر، با «محمد اسحاق‌دار» معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان دیدار کرد.

عراقچی در این دیدار با اشاره به حساسیت شرایط منطقه ناشی از تشدید تجاوزگری رژیم صهیونیستی تاکید کرد: متاسفانه با تداوم حمایت همه‌جانبه آمریکا و برخی کشور‌های غربی شاهد هستیم که رژیم متجاوز اسرائیل در حال نابودی زیرساخت‌های دفاعی و اقتصادی سوریه و ادامه جنایات خود در غزه و لبنان است.

وزیر امور خارجه با اشاره به بیانیه مشترک کشور‌های ضامن روند آستانه و چند کشور عربی منطقه در دوحه در حمایت از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی سوریه، بر نگرانی همه کشور‌های منطقه از اوضاع کنونی سوریه تأکید کرد و افزود شاهد طراحی آمریکایی و صهیونیستی برای تجزیه و تضعیف کشور‌های اسلامی به نفع رژیم صهیونیستی هستیم که زمینه‌ساز گسترش مجدد پدیده شوم تروریسم داعشی در منطقه است.

محمد اسحاق‌دار، معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان نیز در ابتدای این دیدار از میزبانی شایسته و برگزاری موفق اجلاس اخیر وزرای خارجه سازمان همکاری اقتصادی (اکو) در مشهد مقدس تقدیر و ابراز امیدواری کرد نتایج و توافق‌های حاصله در این نشست موجب تقویت بیش از پیش روابط کشور‌های منطقه در ابعاد مختلف شود.

وزیر امور خارجه پاکستان با اشاره به موضع صریح این کشور در قبال تحولات جاری در منطقه از جمله در مورد اوضاع سوریه و محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی، خواستار تقویت رایزنی و همکاری کشور‌های اسلامی برای محکومیت این تجاوزات و حمایت از مردم در فلسطین، لبنان و سوریه شد. 

وزیران امورخارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان همچنین با مرور موضوعات در دستور کار اجلاس کشور‌های اسلامی در حال توسعه در قاهره، به حساسیت روند تحولات در منطقه به خصوص تشدید تجاوزات و جنایات اسرائیل در غزه و لبنان و سوریه پرداختند و بر ضرورت بهره‌برداری از فرصت اجلاس قاهره برای تداوم هم‌افزایی بین کشور‌های بزرگ اسلامی به خصوص جمهوری اسلامی ایران و پاکستان برای دفاع از منافع و مصالح کشور‌های منطقه و جهان اسلام تاکید کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->