تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟
سرخط خبرها

کنعانی زادگان در آستانه محرومیت

  • کد خبر: ۳۰۶۲۴۸
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۴
کنعانی زادگان در آستانه محرومیت
حسین کنعانی زادگان در آستانه محرومیت از بازی بعدی پرسپولیس قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم پرسپولیس در حالی آماده دیدار با مس رفسنجان می‌شود که سه بازیکن این تیم در آستانه محرومیت از دیدار بعدی سرخپوشان تهرانی هستند و با دریافت یک کارت زرد، چهار اخطاره خواهند شد و دیدار با هوادار را از دست خواهند داد.

حسین کنعانی، فرشاد احمدزاده و مسعود ریگی، سه بازیکنی هستند که تاکنون سه اخطار دریافت کردند و خشن‌ترین بازیکن تیمشان از نظر کارت زرد محسوب می‌شوند.

البته شاید برای پرسپولیسی‌ها محرومیت از دیدار با هوادار چندان اهمیت نداشته باشد و شاید آنها ترجیح بدهند کارت زرد خود را بگیرند تا خطر محرومیت برای دیدار تراکتور یا استقلال آنها را تهدید نکند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->