وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تاکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهمنامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است پخش مستند پشت‌صحنه سفرهای شهید رئیسی از شبکه یک + تیزر پزشکیان: اصولگرای محکمی هستم و با تمام وجود معتقدم باید اصلاحات انجام داد + فیلم قالیباف: سکوت دربرابر جنایات رژیم صهیونیستی در شأن هیچ یک از کشور‌های اسلامی نیست ویتکاف از احتمال توافق با ایران قبل از صلح اوکراین خبرداد وزیر دفاع آلمان از احتمال آغاز سربازی اجباری در این کشور خبر داد پوتین به استانبول نمی‌رود | توپ در زمین زلنسکی
سرخط خبرها

ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است

  • کد خبر: ۳۰۷۵۴۱
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶
ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است
ستادکل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای تاکید کرد: نباید تردید کرد که آنچه در سوریه رخ داده است محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ستادکل نیرو‌های مسلح به مناسبت گرامیداشت حماسه ۹ دی بیانیه‌ای صادر کرد که متن آن به شرح ذیل است.

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ ذَکِّرْهُمْ بِأَیَّامِ اللَّهِ إِنَّ فی ذلِکَ َلآیاتٍ لِکُلِّ صَبَّارٍ شَکُورٍ

تاریخ، حماسه‌های ایستادگی را فراموش نمی‌کند، حماسه‌هایی که از دل ایمان و اراده جوشیده‌اند و آن را، چون پرچمی استوار می‌نماید تا راهنمای دیگران باشد.

نهم دی ماه تجلی اراده و مجاهدت‌هایی است که به صورت خودجوش حرکت عظیمی را در تاریخ ثبت و آن را چراغ راه مسیر پر تلاطم انقلاب اسلامی قرار داد.

مردم  و ولایت فقیه بعنوان ارکان اصلی و لاینفک نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌باشند که با تکیه بر این دو رکن، نظام توانسته است به بسیاری از آرمان‌های انقلابی دستیابی پیدا کند و بر مشکلات پیروز گردد.

نظام سلطه به رهبری آمریکای خبیث و با کمک رژیم منحوس و کودک کش صهیونیستی در طول انقلاب از هیچ تلاشی در مقابله با انقلاب اسلامی و اهداف آن کوتاهی نکرده و تمام امکانات خود را در این مسیر بکارگرفته‌اند، اما به فضل الهی، با حضور مردم ولایتمدار در صحنه‌ها و عرصه‌های گوناگون و پرچمداری ولی امر مسلمین با شکست‌های پی در پی و مفتضحانه رو‌به‌رو گردیده‌اند.

وقایع اخیر در منطقه، به ویژه تحولات سوریه، نشان از تداوم شرارت، ناامنی و عمق دشمنی استکبار جهانی به رهبری شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار، با ملت‌های آزادی خواه دارد و نباید تردید کرد که آنچه در سوریه رخ داده است محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است، بدیهی است نظام سلطه به سرکردگی آمریکا در منطقه غرب آسیا بدنبال تحقق اهداف شیطانی خود از جمله غارت منابع و در بند کشیدن مسلمانان می‌باشد و در حال حاضر بزرگترین مانع در مقابل ظلم و جنایت خود را نظام مقدس جمهوری اسلامی میداند لذا تلاش می‌کند برای عبور از این مانع از تمام ظرفیت‌های بین المللی و منطقه‌ای استفاده نماید، اما اگر به روز‌های گذشته خود مروری داشته باشد خواهد فهمید که همچون گذشته همه آرزو‌های آنان توسط ملت قهرمان ایران اسلامی لگدمال خواهد شد و به فضل الهی در سوریه نیز دستاوردی نخواهند داشت.

ستادکل نیرو‌های مسلح ضمن ارج نهادن به دهه بصیرت (نهم تا نوزدهم دی ماه) و گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، به ملت قهرمان و همواره بیدار ایران اسلامی اعلام می‌دارد که نیرو‌های مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران با تمام توان و آمادگی کامل با بهره گیری از همه تجارب و آخرین دستاورد‌های دفاعی و پشتیبانی مردم عزیز، مومن و انقلابی از کوچکترین تلاشی در جهت دفاع مقتدرانه و حفظ امنیت این مرز و بوم دریغ نکرده و همواره آماده پاسخگویی قاطع و کوبنده به هرگونه تهدید و تجاوز دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی می‌باشند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->