سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد
سرخط خبرها

ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است

  • کد خبر: ۳۰۷۵۴۱
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۶
ستاد کل نیروهای مسلح: اتفاقات سوریه، محصول نقشه مشترک آمریکا و اسرائیل است
ستادکل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای تاکید کرد: نباید تردید کرد که آنچه در سوریه رخ داده است محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ستادکل نیرو‌های مسلح به مناسبت گرامیداشت حماسه ۹ دی بیانیه‌ای صادر کرد که متن آن به شرح ذیل است.

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ ذَکِّرْهُمْ بِأَیَّامِ اللَّهِ إِنَّ فی ذلِکَ َلآیاتٍ لِکُلِّ صَبَّارٍ شَکُورٍ

تاریخ، حماسه‌های ایستادگی را فراموش نمی‌کند، حماسه‌هایی که از دل ایمان و اراده جوشیده‌اند و آن را، چون پرچمی استوار می‌نماید تا راهنمای دیگران باشد.

نهم دی ماه تجلی اراده و مجاهدت‌هایی است که به صورت خودجوش حرکت عظیمی را در تاریخ ثبت و آن را چراغ راه مسیر پر تلاطم انقلاب اسلامی قرار داد.

مردم  و ولایت فقیه بعنوان ارکان اصلی و لاینفک نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌باشند که با تکیه بر این دو رکن، نظام توانسته است به بسیاری از آرمان‌های انقلابی دستیابی پیدا کند و بر مشکلات پیروز گردد.

نظام سلطه به رهبری آمریکای خبیث و با کمک رژیم منحوس و کودک کش صهیونیستی در طول انقلاب از هیچ تلاشی در مقابله با انقلاب اسلامی و اهداف آن کوتاهی نکرده و تمام امکانات خود را در این مسیر بکارگرفته‌اند، اما به فضل الهی، با حضور مردم ولایتمدار در صحنه‌ها و عرصه‌های گوناگون و پرچمداری ولی امر مسلمین با شکست‌های پی در پی و مفتضحانه رو‌به‌رو گردیده‌اند.

وقایع اخیر در منطقه، به ویژه تحولات سوریه، نشان از تداوم شرارت، ناامنی و عمق دشمنی استکبار جهانی به رهبری شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار، با ملت‌های آزادی خواه دارد و نباید تردید کرد که آنچه در سوریه رخ داده است محصول یک نقشه مشترک آمریکایی و صهیونیستی است، بدیهی است نظام سلطه به سرکردگی آمریکا در منطقه غرب آسیا بدنبال تحقق اهداف شیطانی خود از جمله غارت منابع و در بند کشیدن مسلمانان می‌باشد و در حال حاضر بزرگترین مانع در مقابل ظلم و جنایت خود را نظام مقدس جمهوری اسلامی میداند لذا تلاش می‌کند برای عبور از این مانع از تمام ظرفیت‌های بین المللی و منطقه‌ای استفاده نماید، اما اگر به روز‌های گذشته خود مروری داشته باشد خواهد فهمید که همچون گذشته همه آرزو‌های آنان توسط ملت قهرمان ایران اسلامی لگدمال خواهد شد و به فضل الهی در سوریه نیز دستاوردی نخواهند داشت.

ستادکل نیرو‌های مسلح ضمن ارج نهادن به دهه بصیرت (نهم تا نوزدهم دی ماه) و گرامیداشت پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، به ملت قهرمان و همواره بیدار ایران اسلامی اعلام می‌دارد که نیرو‌های مسلح مقتدر جمهوری اسلامی ایران با تمام توان و آمادگی کامل با بهره گیری از همه تجارب و آخرین دستاورد‌های دفاعی و پشتیبانی مردم عزیز، مومن و انقلابی از کوچکترین تلاشی در جهت دفاع مقتدرانه و حفظ امنیت این مرز و بوم دریغ نکرده و همواره آماده پاسخگویی قاطع و کوبنده به هرگونه تهدید و تجاوز دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی می‌باشند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->