تفاوت ویزای ۱۸۹ و ۱۹۰ استرالیا چیست؟ آیا معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تا شب عید واریز می‌شود؟ رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: به اجرای احکام متعالی الهی و اسلامی در قالب قوانین فقهی و عرفی افتخار می‌کنیم بیمه شدگان، قطع بودن سامانه درمانی تامین اجتماعی را اطلاع بدهند ایران به رتبه چهارم میراث ناملموس جهانی دست یافت اولین کارت ملی هوشمند به زودی تولید خواهد شد درباره تعهد در روابط اجتماعی | ماندن بر سر پیمان، تا پای جان! رژیم گیاهخواری؛ انتخابی سالم یا چالش تغذیه‌ای؟ نوجوانان با این راهکار سلامت را تضمین کنند اصلاح فرایند جامعه پذیری برای پرورش شهروندی محیط زیستی در نشست کانون عالی کارگران بازنشسته با نمایندگان مجلس چه گذشت؟ انفجار مواد محترقه در تهران، ۱ قربانی و ۵ مصدوم بر جای گذاشت دستگیری عاملان کلاهبرداری چهار هزار میلیارد ریالی پیش فروش مسکن در مشهد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳) جسد جمشید شارمهد پیش از اعدام به آلمان منتقل شد پلنگ دماوند به دلیل بیماری تلف شد عرضه ماهانه ۲۰ قوطی شیرخشک به کودکان زیر ۲ سال اهدای عضو به یک بیمار زندگی دوباره بخشید  (۱۷ بهمن ۱۴۰۳) تعیین تکلیف قرارداد خرید خدمات معلمان تا پایان بهمن ۱۴۰۳| تعطیلی مدارس در منطقه ۲۲ برای میتینگ سیاسی شایعه بود فرودگاه دوحه کجاست؟ آشنایی با فرودگاه حمد قطر و امکانات آن پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۷ بهمن ۱۴۰۳) | بارش باران در برخی نقاط استان از فردا پاتایا یا بانکوک؛ کدام مقصد جذاب تری است؟ جزییات جدید شهادت ۲ قاضی دیوان عالی| صادق زیبا کلام با قرار کفالت آزاد است تقویت آموزش و پرورش با مصوبه تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور تعداد روز‌های آلوده تهران به ۱۳۰ رسید ثبت نام عمره رمضان از امروز (چهارشنبه، ۱۷ بهمن ۱۴۰۳) آغاز شد ربیعی: ۴۸.۷ درصد از کودکان کار و خیابان در ایران، بازمانده از تحصیل هستند استرداد هزار و ۱۸۵ تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون به کشورشان از ابتدای ۱۴۰۳ پایان درگیری شاکی و دزد با ورود بموقع پلیس مشهد | ماجرای یک دزدی عجیب سالانه ۵۰ هزار نفر در کشور به دلیل مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند دارویی که سبب ابتلا به دیابت می‌شود ۴۹۰ نوزاد نارس در نیشابور با شیر اهدایی مادران تغذیه شدند
سرخط خبرها

۸۰ درصد مبتلایان به آنفلوانزا به بستری‌شدن نیاز ندارند

  • کد خبر: ۳۰۸۴۳۶
  • ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
۸۰ درصد مبتلایان به آنفلوانزا به بستری‌شدن نیاز ندارند
رئیس گروه پیشگیری و مقابله با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بین ۷۰ تا ۸۰ درصد مبتلایان به آنفلوانزا به مراجعه حضوری و بستری‌شدن در بیمارستان نیاز ندارند و با مراقبت‌های اولیه قابل‌درمان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا نهبندانی افزود: ۲۰ درصد دیگر از مبتلایان به آنفلوانزا که نیاز به مراجعه حضوری و بستری در بیمارستان دارند، جزو گروه‌های پر خطر همچون مادران باردار، سالمندان، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای یا بیماران خاص و صعب العلاج، بیماران سرطانی، دیابتی و افراد دارای عوارض حاد و مزمن آنفلوانزا هستند.

وی با بیان اینکه شروع ناگهانی بیماری، تب بالای ۳۸ درجه، بی حالی و بدن درد از جمله علایم اولیه ابتلای فرد به بیماری آنفلوانزا است، ادامه داد: کمر درد، سر درد، درد پشت حدقه چشم، درد گردن و بی اشتهایی از دیگر علایم ابتلا به آنفلوانزا است.

رئیس گروه پیشگیری و مقابله با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه علائم بیماری آنفلوانزا عموما بیشتر در عصر‌ها یا شب‌ها بروز می‌کند، گفت: علایم این بیماری در کودکان بیشتر به صورت علایم گوارشی و اسهال بروز می‌کند

وی افزود: در صورت بروز علایم بیماری آنفلوانزا در افراد توصیه می‌شود که فرد استراحت و خود را قرنطینه کرده، ظروف غذاخوری خود را از سایرین جدا، فاصله اجتماعی را رعایت و از ماسک استفاده کند.

نهبندانی تاکید کرد: فرد مبتلا باید به طور مستمر دست‌های خود را شسته و ضدعفونی کند، دستمال‌های استفاده شده را درون پلاستیک و یا ظرف دربدار قرار دهد، از حضور در تجمعات و فضا‌های شلوغ سربسته خودداری و مایعات گرم، میوه، سوپ و ویتامین‌ها مصرف کند.

افزایش ۲۱ درصدی تست‌های مثبت آنفلوانز

وی در ادامه گفت: اگر علایم بیماری آنفلوانزا بیش از ۲۴ تا ۴۸ ساعت به طول انجامید و تب بالا با مصرف قرص مسکن استامینوفن کاهش نیافت و یا فرد مبتلا جزو گروه‌های پر خطر باشد، این بیماران باید ابتدا با نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت تماس گرفته و شرح حال خود را توضیح دهند تا اطلاعات آنان در سامانه ثبت و توصیه‌های لازم به آنها ارایه شود و از آن لحظه به بعد یک مراقب سلامت پیگیر احوال بیمار خواهد شد.

رئیس گروه پیشگیری و مقابله با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: اگر علایم بیماری بیشتر از ۴۸ ساعت طول کشید و شرایط بیمار حادتر شد، آن وقت به همان مرکز خدمات جامع سلامت با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک و در ساعت فعالیت مرکز به آنجا مراجعه کند تا توسط پزشک متخصص عفونی یا متخصص داخلی یا پزشک عمومی ویزیت و داروی مورد نیاز درمان بیماری ویروسی برای وی تجویز شود.

وی افزود: در صورتی که پزشک معالج تشخیص دهد بیمار جزو گروه‌های پر خطر یا دارای علایم حاد بیماری‌های تنفسی و نیازمند دریافت خدمات بستری است، وی را به سطوح بالاتر ارجاع می‌دهد که این بیمار با ارایه معرفی‌نامه در بیمارستان ارجاع داده شده زودتر پذیرش و بستری خواهد شد.

نهبندانی با اشاره به پیک شیوع آنفلوانزا و افزایش افزون بر ۲۱ درصدی آمار تست‌های مثبت آنفلوانزا در هفته سوم آذرماه امسال در شرایط برودت هوا ادامه داد: خوشبختانه تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات استان در این بازه زمانی منجر به شکسته شدن پیک بیماری و زنجیره انتقال آن و کاهش آمار تست‌های مثبت آنفلوانزا در هفته نخست دی ماه شد و در این مدت هشت درصد تست‌های آنفلوانزا مثبت شدند.

وی گفت: با توجه به در پیش بودن پیک‌های جدید آنفلوانزا در روز‌های آینده، توصیه می‌شود مراکز آموزشی تعطیل یا دانش‌آموزان و افراد شاغل مبتلا به بیماری‌های تنفسی و آنفلوانزا از حضور در مراکز آموزشی و ادارات خودداری و در منزل استراحت کنند تا چرخه انتقال بیماری شکسته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->