کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی
سرخط خبرها

سنوات ارفاقی ۵هزار نیروی آموزش و پرورش استثنائی در صندوق تامین اجتماعی پذیرش شد

  • کد خبر: ۳۰۸۵۸
  • ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۹
  • ۲
سنوات ارفاقی ۵هزار نیروی آموزش و پرورش استثنائی در صندوق تامین اجتماعی پذیرش شد
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی پذیرش سنوات ارفاقی ۵ هزار نیروی آموزش و پرورش استثنایی در صندوق تامین اجتماعی را خواستار شد و گفت: مجموع این سنوات ارفاقی نیازمند اعتباری بالغ بر دوهزار میلیارد است.

به گزارش شهرآرانیوز،  روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استثنایی،معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به همراه مدیر کل پشتیبانی و توسعه منابع سازمان در دیدار با دکتر جنیدی معاونت امور حقوقی رئیس جمهوری در خصوص مسائل حقوقی آموزش و پرورش استثنایی به بحث و گفت‌وگو پرداخت.

دکتر سید جواد حسینی رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در این نشست که در دفتر کار معاونت حقوقی ریاست جمهوری برگزار شد اظهارداشت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی سازمانی است که حامی همه جانبه ۱۵۲ هزار دانش آموز با نیاز های ویژه در هفت گروه آسیب بینایی و شنوایی، جسمی حرکتی، چند معلولیتی، طیف اتیسم، کم توان ذهنی و اختلالات هیجانی و رفتاری است.

 ‏وی افزود: این سازمان با نزدیک به ۲۳ هزار پرسنل کار خدمات رسانی آموزشی، پرورشی و توانبخشی به این دانش آموزان را برعهده دارد، کار با دانش آموزان استثنایی در حوزه آموزش و پرورش ۵ برابر هزینه بیشتر نسبت به دانش آموزان عادی دارد.

معاون وزیر با بیان اینکه همکاران آموزش و پرورش استثنایی با انگیزه و  علاقه بالا، توان حرفه‌ای و به شکل کارآمد کار تعلیم و تربیت فرشتگان زمینی را برعهده دارند، افزود: با توجه به اینکه کار با این دانش آموزان از سختی خاصی برخوردار است لذا بر اساس تبصره ۵ اساسنامه سازمان آموزش و پرورش استثنایی مصوب سال ۶۹ مجلس شورای اسلامی، هر پنج سال خدمت از هر نظر ازجمله بازنشستگی معادل ۶ سال محسوب می گردد.

وی افزود: سازمان تامین اجتماعی ابتدا برای بازنشستگی کارکنان آموزش و پرورش استثنایی این سنوات ارفاقی را قبول نداشت اما با رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری در سال ۱۳۹۵ سازمان تامین اجتماعی موظف به پذیرش سنوات ارفاقی همکاران حوزه استثنایی گردید.

وی گفت: سازمان تامین اجتماعی با دوسال تاخیر و در سال ۹۷ موضوع را طی بخشنامه ای به ادارات کل بیمه ای استان ها اعلام کرد و در آن بخشنامه پذیرش سنوات ارفاقی پرسنل آموزش و پرورش استثنایی را منوط به وصول بدهی حق بیمه و مستمری قرار داد.

معاون وزیر با تاکید مجدد بر اساسنامه سازمان تامین اجتماعی اظهارداشت: در اساسنامه بر محاسبه ۶ سال خدمت بجای ۵ سال از هر نظر از جمله بازنشستگی تاکید شده است و اگر قرار باشد سازمان تامین اجتماعی حق بیمه و مستمری را به روز محاسبه و دریافت کند این مبلغ برای هر همکار استثنایی بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان می شود.

وی افزود: ۵ هزار نفر مشمول این سنوات ارفاقی در صندوق تامین اجتماعی می شوند که مجموع این رقم ها نیازمند اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد است، دریافت، محاسبه و پرداخت این رقم از عهده سازمان آموزش و پرورش استثنایی خارج است و برخلاف تبصره ۵ قانون اساسنامه تشکیل سازمان استثنایی است.

در این نشست جنیدی ضمن تقدیر از فعالیت های سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهارداشت: معاونت حقوقی از طریق برگزاری نشستی با سازمان تامین اجتماعی، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، وزارت آموزش و پرورش و آموزش و پرورش استثنایی و با عنایت به اساسنامه سازمان آموزش و پرورش استثنایی موضوع  را حل و فصل خواهد کرد.

ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سورنا
Brazil
۰۱:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۳/۲۹
0
1
جالبه جانبازی و۲۰ماه حضورداوطلبانه من درخطوط مقدم جبهه هیچ ارفاقی جهت بازنشستگی درتامین اجتماعی نداره !!!قابل توجه جوانان حواستان باشدموقعه جنگ فقط باارزش هستیدو لی بعدازجنگ حتی اگرمثل من جانبازهم بشوی کسی براتون تره هم خوردنمیکند واین چندسال جبهه رفتن هیچ ارزشی برای تامین اجتماعی نداره.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
0
0
قبلا که مردم خواب بودند ۲۲ بهمن میگفتند روز خوشحالی ما روز ناراحتی و شکست دشمن.حالا این صدقه برای مردم بدبخت حکم هیچی نداره.چرا چون با کلش نمیشه قبوض آب و گاز و برق ی خانه را جواب داد.تعجب مردم در اینه که اضافه ی ۱۲ ماهش میشه ۵ میلیون تومان .یعنی عصب کشی و ترمیم یک دندان یکی از اعضای خانواده.چجوری مردما احمق فرض کردی تو که داری صد میلیون تومان در ماه معادل صد بازنشسته حقوق میگیری مردما گوش دراز فرض کردی.یا فکر میکنی ۵۰۰ هزار تومان برا فقیر که دارید حقشا پایمال میکنید حکم ۵۰۰ میلیون را داره
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->