درباره نمایش خانم و آقای پاواروتی | صحنه‌هایی از یک فروپاشی روزمره فیلم‌های سینمایی تلویزیون در روزهای (۱۴، ۱۵ و ۱۶ خرداد ماه ۱۴۰۴) رکوردشکنی سریال «وحشی» در فیلم‌نت علی شادمان با فیلم «تهران کنارت» در راه جشنواره کارلووی واری تابستان فصلی پر از فرصت | نگاهی به برنامه‌های کانون پرورش فکری مشهد در تابستان ۱۴۰۴ شهاب موسوی‌زاده هنرمند نقاش درگذشت برنامه استعدادیابی بین‌المللی «ستاره شو» در راه نمایش خانگی جایزه بهترین فیلم جشنواره رینبو لندن در دستان «ایار» ایرانی نگاهی به سریال وحشی به بهانه پایان فصل اول گزارشی از آمار فروش گیشه جهانی | «لیلو و استیچ» پیشتاز در گیشه سروش جمشیدی: تانک‌خور‌ها یک چیز دیگر برای من بود «افسانه سپهر» به سینماها می آید درباره محمدرضا حیاتی که خبر رحلت امام خمینی (ره) را به اطلاع مردم رساند درباره گونه «خاطره نویسی»، با نگاهی به کتاب تازه «روزنگار میرممتاز» | یادداشت های نماینده مشهد در مجلس شورای ملی برگزیدگان رویداد ملی کتاب‌خوانی «خط امین ۱» در مشهد معرفی شدند + فیلم همه چیز درباره سریال دستچین + خلاصه داستان، بازیگران و تیزر
سرخط خبرها

گزارشی از برگزاری نمایشگاه نقاشی تمام رخ، در نگارخانه هنگام

  • کد خبر: ۳۰۸۸۵۶
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۰
گزارشی از برگزاری نمایشگاه  نقاشی تمام رخ، در نگارخانه هنگام
نمایشگاه «تمام رخ» به مناسبت چهارمین سال تأسیس نگارخانه هنگام در مشهد به همت نجمه امینی، هنرمند نقاس مشهدی، با موضوع «پرتره» برپا شده است.

نگار طاهونچی | شهرآرانیوز؛ در این نمایشگاه آثار هنرمندان برجسته ایرانی که در حوزه نقاشی «پرتره» اثر هنری خلق کرده‌اند به نمایش گذاشته شده است. این نمایشگاه تا ۲۴ دی ماه در نگارخانه هنگام دایر خواهد بود.

نمایش پرتره‌هایی از ۶۳ هنرمند کشوری

نجمه امینی، مدیر نگارخانه هنگام و گردآورنده این نمایشگاه به شهرآرا گفت: نگارخانه هنگام سال ۹۹ در شهر مشهد تأسیس شد و با توجه به چهارمین سالگرد تأسیس این نگارخانه و به مناسبت همراه بودن مخاطبان و البته هنرمندان طی این چهار سال با نگارخانه هنگام، تصمیم گرفتم نمایشگاه «تمام رخ» را با همکاری دکتر جمال عرب زاده و مجموعه نگارخانه‌های تهران در مشهد برپا کنم.

وی با اشاره به اینکه موضوع نمایشگاه «تمام رخ» با محوریت پرتره است، افزود: بیشتر هنرمندان به موضوع پرتره فکر می‌کنند و علاقه‌مند هستند تا در این رابطه اثر هنری خلق کنند و همچنین برای مردم عام نیز موضوع پرتره و دیدن چهره‌های مختلف جذابیت بصری دارد.

این هنرمند ادامه داد: از سه ماه پیش عنوان این نمایشگاه را برای تمامی نگارخانه‌های شهر و هنرمندان فرستادیم و کم کم شروع به جمع آوری آثار پرتره کردیم که در نهایت آثار ۶۳ هنرمند برجسته برای به نمایش گذاشتن در این نمایشگاه انتخاب شد.

حضور آثار مفاخر ایران در «تمام رخ»

امینی با اشاره به برگزاری نمایشگاه طراحی «تمام رخ» گفت: به نمایش گذاشتن آثار هنرمندان و مفاخر برجسته ایرانی که در تمامی نگارخانه ها، موزه‌ها و حراجی‌های ایران، آثار هنری ارائه داده‌اند و انتخاب این آثار، مهم‌ترین نقطه عطف نمایشگاه تمام رخ است.

وی افزود: هدف ما این بود تا در برگزاری نمایشگاه تمام رخ با سایر نگارخانه‌ها تعامل داشته باشیم و این نمایشگاه را برای هنردوستان مشهدی که به هنر پرتره علاقه‌مند هستند و فرصت سفر به تهران و بازدید از آثار هنرمندان برجسته کشور را ندارند، فراهم کنیم. اکنون نگارخانه هنگام در آغاز پنجمین سالگرد فعالیت‌های هنری خود قرار دارد و طی این چند سال فعالیت در حوزه هنر، اکنون نیز به ثبات در رویکردهایش رسیده و مهم‌ترین رویکرد این نگارخانه پیشبرد تعامل در هنر است.

امینی در پایان ادامه داد: ما در نگارخانه هنگام، پلی ارتباطی بین هنرمندان مشهدی با تمام ایران هستیم و در سال‌های پیش رو نیز بر روی همین هدف تمرکز خواهیم کرد و همچنان رویکرد تعاملی با هنرمندان ادامه دار خواهد بود و از دیگر اهداف نگارخانه هنگام، معرفی هنرمندان توانمند و نوظهور به جامعه هنری است تا بتوانیم از این ظرفیت‌های توانمند استفاده کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->