پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح ۲۴ رشته تحصیلی فنی‌وحرفه‌ای به‌روزرسانی شدند آیا می‌توان به نوزادان برای رفع تشنگی آب یا آب جوش داد؟ بازدید وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه کتاب تهران کاهش حدود ۳ درصدی تلفات تصادفات در ۱۴۰۳| خراسان رضوی رتبه سوم مرگ‌بارترین استان‌ها در تصادفات را دارد غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند از عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی! ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی | آیا این وام به همه بازنشستگان تعلق می‌گیرد؟ واریز دیه متوفیان حادثه بندر شهید رجایی به حساب اولیای‌دم، طی ۴۸ ساعت ورود بیش از ۱۷ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی گزارش کمیسیون اصل نود درباره عملکرد صندوق‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی و کشوری در انتشار صحیح اطلاعات فعالیت تمام مدارس دولتی و غیردولتی از امروز (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)، ساعت ۱۳ پایان می‌یابد علائم اختلالات یادگیری در کودکان کدام‌اند؟ ساعات امتحانات نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است فعالیت کودکستان‌ها با تغییر ساعات کار ادارات و مدارس چگونه خواهد بود؟ نوشیدن قهوه بر سلامت کلیوی کدام افراد تأثیر منفی دارد؟ پیش‌بینی بارش‌های رگباری در ۱۴ استان طی امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین غذا برای کودک باید متناسب با سن کودک باشد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سنجد» میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد «نفس» جان ۱۵ هزار جنین را نجات داد آیا فوق‌العاده خاص حقوق به بازنشستگان هم تعلق می‌گیرد؟ ۸۵ کودک بی‌سرپرست خراسان رضوی، زیر سایه پرمهر حمایت زوج‌های جوان مشهدی جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقی برای زنان خانه‌دار که لازم است بدانید | چه زمانی می‌توان مزد کار‌های خانه را از مرد گرفت؟ اگه از پیشم بری
سرخط خبرها

درمان سریع خشکی پوست دست

  • کد خبر: ۳۰۹۰۱۹
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
درمان سریع خشکی پوست دست
هوای سرد پوست دستان شما را خشک و زبر می‌کند و گاهی شاهد ترک خوردگی هم خواهید بود. مقصر اصلی این اتفاق کمبود رطوبت است. دست‌های خشک و ترک خورده یک شکایت رایج در هوای سرد است، اما برای رفع این مشکل راه‌حل‌هایی وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، در طول زمستان، رطوبت هوای بیرون کاهش می‌یابد.هوای داخل هم به لطف سیستم گرمایش داخلی، همه چیز را خشک‌تر می‌کند و از طرفی اگر برای جلوگیری از سرماخوردگی یا آنفولانزا در این فصل دست‌های خود را مرتب می‌شویید، با از بین بردن روغن‌های طبیعی باقی مانده روی پوست، به این خشکی دامن می‌زنید، همه این اتفاقات می‌تواند دستان شما را چنان کم آب کند که ترک بخورد، پوسته پوسته شود و خونریزی کند.

الن مارمور، متخصص پوست شهر نیویورک، می‌گوید: بسیاری از افراد به دلیل نگرانی از ترک خوردگی پوست‌شان به من مراجعه می‌کنند؛ همین‌که متوجه مشکل می‌شوید و می‌خواهید آن را برطرف کنید، نیمه راه را طی کرده‌اید.

چارلز کراچفیلد، استاد پوست در دانشکده پزشکی دانشگاه مینه‌سوتا، می‌گوید: اینکه چقدر دست‌های شما می‌توانند در شرایط سخت زمستان مقاومت کنند، ارتباط زیادی با قدرت سد پوستی‌تان دارد، سد پوستی ترکیبی از پروتیین‌ها، لیپید‌ها و روغن‌ها است که از پوست شما محافظت می‌کند و اینکه چقدر در این کار موفق است، بیشتر به ژن‌های شما مربوط می‌شود. اگر سد ضعیفی دارید، بیشتر مستعد علائم پوست حساس مانند خارش، التهاب و اگزما هستید. همچنین احتمال خشک شدن دست‌های شما در زمستان بیشتر است.

وی افزود: اگر سال گذشته دچار التهاب ناشی از ترک خوردن دست‌ها شده‌اید، ممکن است هر زمستان این اتفاق دوباره تکرار شود.

مرطوب کردن، مرطوب کردن و مرطوب کردن

ایمی وکسلر، متخصص پوست، اظهار می‌کند: «مرطوب کننده مستقیم روی پوست قرار می‌گیرد و از تبخیر آب جلوگیری می‌کند و به پوست شما ظاهری سالم و شبنم‌دار می‌دهد، قبل از اینکه مشکلی ایجاد شود، پوست‌تان را مرطوب کنید و مرطوب نگه‌دارید. دکتر مارمور ادامه می‌دهد: «بهترین پیشگیری این است که قبل از اینکه دستان شما علائم خشکی را نشان دهند، از مرطوب کننده استفاده کنید. استفاده از مرطوب کننده یک بار در روز کافی نیست. دکتر مارمور می‌گوید: «با زدن مرطوب کننده فقط یک بار در روز، به طور احتمالی تا ۵ دقیقه محافظت از پوست صورت می‌گیرد. اگر بیشتر از مرطوب کننده استفاده کنید، اثرات آن طولانی‌تر می‌شود.»

به گفته مارمور، اگر پنج یا شش بار در روز از مرطوب کننده استفاده شود، محافظت شبانه روزی از پوست را فراهم می‌کند، یک ظرف از مرطوب کننده مورد علاقه خود در حمام، یک ظرف در کیف و یک ظرف هم روز میز اتاق خود قرار دهید تا استفاده از آن به یک عادت تبدیل شود.

به یاد داشته باشید که کرم یا لوسیون دست را روی کوتیکول‌ها و ناخن‌های دست هم بمالید. ناخن‌ها می‌توانند مانند پوست دست‌ها خشک شوند.

انتخاب مرطوب کننده مناسب

کرم‌های دست و لوسیون‌های متنوعی در قفسه داروخانه‌ها به چشم می‌خورد. دکتر وکسلر معتقد است فقط دو نوع ماده در این محصولات برای نرم کردن و هیدراته نگه‌داشتن پوست شما لازم است: هومکتانت‌ها (Humectants) که آبرسانی می‌کنند و امولیانت‌ها (Emollients) که رطوبت را در داخل پوست به دام می‌اندازند. هومکتانت‌ها رطوبت را از محیط به سطح پوست می‌کشند و میزان آب لایه بیرونی پوست را افزایش می‌دهند. گلیسیرین، اسید هیالورونیک، سوربیتول، پروپیلن گلیسرول، اوره و اسید لاکتیک، حاوی هومکتانت هستند.

وی گفت: احساس لغزندگی روی پوست بعد از استفاده از مرطوب کننده‌ها، به دلیل وجود امولیانت‌هاست. آنها به نرم، صاف و انعطاف پذیر نگه داشتن پوست کمک می‌کنند. در موادی مانند لانولین، روغن جوجوبا، ایزوپروپیل پالمیتات، پروپیلن گلیکول لینولئات، اسکوالن و گلیسرول استئارات به دنبال امولیانت‌ها بگردید.

محصولات قوی‌تر برای پوست آسیب دیده

اگر به دلیل خشکی و زبری روی دست‌هایتان ترک‌های کوچک و حساس یا خونریزی‌دهنده ظاهر شدند، وقت آن است که به سراغ مرطوب‌کننده‌های درمانی بروید. وازلین یک جایگزین قابل اعتماد است، یا می‌توانید مرطوب کننده غلیظ و غنی را با فرمولی انتخاب کنید که حاوی مواد سنگین‌تری مانند دایمتیکون، کاکائو، شیء باتر یا موم باشد، برای خواب هم، یک جفت جوراب بپوشید.

دستان‌تان را اینگونه بشویید

مارمور گفت: برای محافظت از دستان خود یک صابون ملایم انتخاب کنید، از آب گرم، نه داغ، استفاده کنید، دستان خود را خشک کنید و فوراً از مرطوب کننده استفاده کنید. اگر دست‌هایتان به‌شدت خشک است یا آنها را ده‌ها بار یا بیشتر در روز می‌شوید، ژل یا دستمال‌های ضدعفونی‌کننده دست را جایگزین برخی از این دفعات شست و شو با آب و صابون کنید.

وی ادامه داد: ضدعفونی‌کننده‌های مبتنی بر الکل پوست را خشک می‌کند، اما برای افرادی که دست‌هایشان را زیاد می‌شویند – مثل مادران یا پزشکان – بهتر از آب و صابون است و در برخی مواقع می‌تواند جایگزین شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->