۱۷ مصدوم در حادثه آتش‌سوزی مجتمع تجاری درگهان (۱۳ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس انجمن علمی روانپزشکان ایران: آثار روانی و اجتماعی جنگ نیازمند توجه و سیاست‌گذاری فوری است ۲۵ استان با تنش آبی مواجه هستند استاد دانشگاه فردوسی مشهد: سران صهیونیستی و آمریکایی شمر و یزید زمان ما هستند تمدید مهلت ثبت اعتراض آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم ویدئو | ازسرگیری پروازها در فرودگاه‌های اصفهان و تبریز ۱۱ کشته در حادثه ریزش ساختمانی در پاکستان نخستین پرواز خارجی در فرودگاه امام خمینی (ره) به زمین نشست (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ۲۵ سال حبس در انتظار ارسال کنندگان فیلم و تصویر به شبکه‌های معاند فعالیت فرودگاه‌های کشور به حالت عادی بازگشت (پنجشنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴) تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا جمعه (۱۳ تیر ۱۴۰۴) ویدیو | آتش سوزی مهیب ترکیه به اطراف شهر توریستی آنتالیا رسید زمان برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌ها مشخص شد آخرین زمان‌بندی ثبت‌نام دانش‌آموزان و آزمون‌های سمپاد و نمونه اعلام شد ویدئویی از انفجار ۲۵ خردادماه ۱۴۰۴ در اثر موشک اسرائیل به منطقه تجریش تهران پرواز‌های فوق‌العاده «هما» از مشهد به مقاصد بین‌المللی و داخلی درباره حادثه هواپیمای ایرانی که سال ۱۳۶۷ مسافرانش با حمله موشکی آمریکا شهید شدند | کودک‌کشی بر فراز آسمان وزیر آموزش و پرورش: کتاب‌های درسی در حال توزیع است این شکل از ناشتایی، شما را لاغر می‌کند آسیب به ۳۶ مدرسه در جنگ ۱۲روزه توسط رژیم صهیونیستی تأمین‌اجتماعی معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را چه زمانی پرداخت می‌کند؟ داروخانه‌ها ملزم به ارائه خدمات حتی در روز‌های تعطیل شدند توصیه‌هایی برای جبران بدخوابی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا یکشنبه هفته آینده رئیس سازمان بهزیستی کشور در مشهد: امسال در استان خراسان رضوی پشت‌نوبتی مستمری‌بگیر نخواهیم داشت «شیر» بهترین جایگزین آب در گرمای تابستان آخرین فرصت ثبت‌نام مسکن فرهنگیان، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) است اعلام زمان برگزاری آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ اطلاعیه ثبت‌نام مسکن فرهنگیان شاغل و بازنشستگان منتشر شد (۱۲ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟

  • کد خبر: ۳۲۵۲۰۲
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۱
از چه سنی باید ضدآفتاب زد؟
یک متخصص پوست گفت: بیش از ۸۰ درصد آسیب‌ها و بیماری‌های پوستی در افرادی دیده می‌شود که در سنین کودکی و پیش از ۱۸ سالگی به طور مکرر در معرض نور خورشید قرار گرفته‌اند دیده می‌شود؛ بنابراین استفاده از ضدآفتاب برای کودکان نیز بسیار ضروری است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمدرضا سبحان گفت: نور مستقیم خورشید عامل اصلی بسیاری از سرطان‌های شایع پوستی است و اشعه ماوراء بنفش (UV) موجود در نور خورشید، نقش مهمی در ایجاد و گسترش سرطان‌های پوست دارد.

به گفته سبحان، پیری زودرس پوست، ایجاد چین‌وچروک، لک و افتادگی پوست از دیگر عوارض نور آفتاب است که با استفاده صحیح از ضدآفتاب می‌توان از آن جلوگیری کرد.

این متخصص پوست با بیان اینکه کرم‌های ضدآفتاب به دو نوع شیمیایی و فیزیکی تقسیم می‌شوند، عنوان کرد: در نوع شیمیایی، فیلتر‌های ارگانیک اشعه UV را جذب می‌کنند، درحالی‌که در نوع فیزیکی مانند زینک اکساید، این اشعه بازتاب داده می‌شود. انتخاب ضدآفتاب هم باید متناسب با نوع پوست افراد باشد، چرا که انواع مختلفی از پوست از جمله چرب، خشک، حساس و دارای جوش وجود دارد و هر کدام نیاز به محصول متفاوتی دارند.

او تاکید کرد: یک ضدآفتاب مناسب باید علاوه بر اثربخشی، استفاده راحت و قابل‌تحملی داشته باشد و توسط پزشک متخصص پوست انتخاب و تجویز شود. با توجه به شرایط اقلیمی ایران هم در کشور ما استفاده از ضدآفتاب‌هایی با SPF حداقل ۳۰ توصیه می‌شود.

سبحان توصیه کرد: بهتر است ضدآفتاب را حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه پیش از قرارگرفتن در معرض نور خورشید استفاده کرده و هر دو تا سه ساعت یک‌بار آن را تمدید کنیم.

این متخصص با رد این تصور که در فصول سرد نیازی به ضدآفتاب نیست، تاکید کرد: از ساعت ۱۰ صبح تا ۴ عصر، حتی در پاییز و زمستان، میزان اشعه UV در بالاترین سطح خود قرار دارد و استفاده از ضدآفتاب در این ساعات اهمیت زیادی دارد. برای داشتن پوشش مناسب و محافظت کافی، باید حداقل به‌اندازه یک‌بند انگشت از کرم ضدآفتاب برای هر ناحیه از پوست استفاده شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->