بوشهر دوباره لرزید (۱۷ دی ۱۴۰۳) مدارس اراک فردا (سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد مدارس ابتدایی شهر و استان تهران فردا (سه شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۳) هم غیرحضوری است قتل پدر توسط فرزند در خرم‌آباد (۱۷ دی ۱۴۰۳) زلزله ۴.۷ ریشتری دهرم در استان فارس را لرزاند (دوشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۳) زلزله نسبتا شدید در جنوب استان بوشهر، فارس را هم لرزاند + تصاویر(۱۷ دی ۱۴۰۳) سرپرست دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی منصوب شد خط‌کشی جاده‌های خراسان رضوی با هزینه ۲ هزار میلیارد ریالی خطرات احتمالی درمان‌های غیر استاندارد| افزایش گرایش به سمت عمل‌های زیبایی دندان در نسل Z خبر خوش برای فرهنگیان فاقد مسکن (۱۷ دی ۱۴۰۳) ابهامات گروگان‌گیری رشت | چرا ترک تحصیل فرزندان جدی گرفته نشد؟ پدرم مدیر نفتی بود اختلافات بین دو رفیق منجر به قتل شد | قاتل جسد مقتول را مثله و به آتش کشید شیوع درد‌های قفسه سینه در سنین پایین‌ درباره آدم‌هایی که با اعتراض رانندگی می‌کنند | روی ترمز غر زدن بزن! آیا فرزندآوری در سن بالا خطرناک است؟ درمان تخصصی آسم مقاوم‌به‌درمان در بیمارستان امام‌رضا(ع) مشهد اژه‌ای: مقدمات آزادی زندانیان واجدشرایط هرچه زودتر فراهم شود جذب نیروی جدید در وزارت آموزش و پرورش ثبت آثار تاریخی و طبیعی خراسان رضوی در فهرست ملی، پنج برابر شاخص‌هاست آغاز عملیات خانه‌به‌خانه ایمن‌سازی فلج اطفال در مناطق پرخطر کشور (۱۷ دی ۱۴۰۳) تشدید نظارت کارشناسان بهداشت محیط برای مراسم معنوی اعتکاف ماه رجب  رصد دیدارهای مردمی برخی ادارات در گزارش میدانی شهرآرا | سربلند میان مردم ابلاغ مصوبه تثبیت ظرفیت پزشکی و دندان‌پزشکی توسط رئیس‌جمهور ۹ خودرو لوکس خارجی قاچاق در خراسان رضوی کشف شد + ویدئو پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (دوشنبه، ۱۷ دی ۱۴۰۳) | افزایش انباشت آلاینده‌ها تا روز چهارشنبه پاداش فرهنگیان بازنشسته به زودی واریز خواهد شد ماجراجویی تنهایی در جنوب ایران؛ از جزیره کیش تا قشم ارسال اقلام دارویی از طریق پست ممنوع است مبتلایان به SMA تحت پوشش صندوق بیماران صعب‌العلاج قرار می‌گیرند درباره همایش‌هایی در مشهد که بار مشکلات را کم نمی‌کنند | همایش‌هایی برای نمایش
سرخط خبرها

درمان سریع خشکی پوست دست

  • کد خبر: ۳۰۹۰۱۹
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
درمان سریع خشکی پوست دست
هوای سرد پوست دستان شما را خشک و زبر می‌کند و گاهی شاهد ترک خوردگی هم خواهید بود. مقصر اصلی این اتفاق کمبود رطوبت است. دست‌های خشک و ترک خورده یک شکایت رایج در هوای سرد است، اما برای رفع این مشکل راه‌حل‌هایی وجود دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، در طول زمستان، رطوبت هوای بیرون کاهش می‌یابد.هوای داخل هم به لطف سیستم گرمایش داخلی، همه چیز را خشک‌تر می‌کند و از طرفی اگر برای جلوگیری از سرماخوردگی یا آنفولانزا در این فصل دست‌های خود را مرتب می‌شویید، با از بین بردن روغن‌های طبیعی باقی مانده روی پوست، به این خشکی دامن می‌زنید، همه این اتفاقات می‌تواند دستان شما را چنان کم آب کند که ترک بخورد، پوسته پوسته شود و خونریزی کند.

الن مارمور، متخصص پوست شهر نیویورک، می‌گوید: بسیاری از افراد به دلیل نگرانی از ترک خوردگی پوست‌شان به من مراجعه می‌کنند؛ همین‌که متوجه مشکل می‌شوید و می‌خواهید آن را برطرف کنید، نیمه راه را طی کرده‌اید.

چارلز کراچفیلد، استاد پوست در دانشکده پزشکی دانشگاه مینه‌سوتا، می‌گوید: اینکه چقدر دست‌های شما می‌توانند در شرایط سخت زمستان مقاومت کنند، ارتباط زیادی با قدرت سد پوستی‌تان دارد، سد پوستی ترکیبی از پروتیین‌ها، لیپید‌ها و روغن‌ها است که از پوست شما محافظت می‌کند و اینکه چقدر در این کار موفق است، بیشتر به ژن‌های شما مربوط می‌شود. اگر سد ضعیفی دارید، بیشتر مستعد علائم پوست حساس مانند خارش، التهاب و اگزما هستید. همچنین احتمال خشک شدن دست‌های شما در زمستان بیشتر است.

وی افزود: اگر سال گذشته دچار التهاب ناشی از ترک خوردن دست‌ها شده‌اید، ممکن است هر زمستان این اتفاق دوباره تکرار شود.

مرطوب کردن، مرطوب کردن و مرطوب کردن

ایمی وکسلر، متخصص پوست، اظهار می‌کند: «مرطوب کننده مستقیم روی پوست قرار می‌گیرد و از تبخیر آب جلوگیری می‌کند و به پوست شما ظاهری سالم و شبنم‌دار می‌دهد، قبل از اینکه مشکلی ایجاد شود، پوست‌تان را مرطوب کنید و مرطوب نگه‌دارید. دکتر مارمور ادامه می‌دهد: «بهترین پیشگیری این است که قبل از اینکه دستان شما علائم خشکی را نشان دهند، از مرطوب کننده استفاده کنید. استفاده از مرطوب کننده یک بار در روز کافی نیست. دکتر مارمور می‌گوید: «با زدن مرطوب کننده فقط یک بار در روز، به طور احتمالی تا ۵ دقیقه محافظت از پوست صورت می‌گیرد. اگر بیشتر از مرطوب کننده استفاده کنید، اثرات آن طولانی‌تر می‌شود.»

به گفته مارمور، اگر پنج یا شش بار در روز از مرطوب کننده استفاده شود، محافظت شبانه روزی از پوست را فراهم می‌کند، یک ظرف از مرطوب کننده مورد علاقه خود در حمام، یک ظرف در کیف و یک ظرف هم روز میز اتاق خود قرار دهید تا استفاده از آن به یک عادت تبدیل شود.

به یاد داشته باشید که کرم یا لوسیون دست را روی کوتیکول‌ها و ناخن‌های دست هم بمالید. ناخن‌ها می‌توانند مانند پوست دست‌ها خشک شوند.

انتخاب مرطوب کننده مناسب

کرم‌های دست و لوسیون‌های متنوعی در قفسه داروخانه‌ها به چشم می‌خورد. دکتر وکسلر معتقد است فقط دو نوع ماده در این محصولات برای نرم کردن و هیدراته نگه‌داشتن پوست شما لازم است: هومکتانت‌ها (Humectants) که آبرسانی می‌کنند و امولیانت‌ها (Emollients) که رطوبت را در داخل پوست به دام می‌اندازند. هومکتانت‌ها رطوبت را از محیط به سطح پوست می‌کشند و میزان آب لایه بیرونی پوست را افزایش می‌دهند. گلیسیرین، اسید هیالورونیک، سوربیتول، پروپیلن گلیسرول، اوره و اسید لاکتیک، حاوی هومکتانت هستند.

وی گفت: احساس لغزندگی روی پوست بعد از استفاده از مرطوب کننده‌ها، به دلیل وجود امولیانت‌هاست. آنها به نرم، صاف و انعطاف پذیر نگه داشتن پوست کمک می‌کنند. در موادی مانند لانولین، روغن جوجوبا، ایزوپروپیل پالمیتات، پروپیلن گلیکول لینولئات، اسکوالن و گلیسرول استئارات به دنبال امولیانت‌ها بگردید.

محصولات قوی‌تر برای پوست آسیب دیده

اگر به دلیل خشکی و زبری روی دست‌هایتان ترک‌های کوچک و حساس یا خونریزی‌دهنده ظاهر شدند، وقت آن است که به سراغ مرطوب‌کننده‌های درمانی بروید. وازلین یک جایگزین قابل اعتماد است، یا می‌توانید مرطوب کننده غلیظ و غنی را با فرمولی انتخاب کنید که حاوی مواد سنگین‌تری مانند دایمتیکون، کاکائو، شیء باتر یا موم باشد، برای خواب هم، یک جفت جوراب بپوشید.

دستان‌تان را اینگونه بشویید

مارمور گفت: برای محافظت از دستان خود یک صابون ملایم انتخاب کنید، از آب گرم، نه داغ، استفاده کنید، دستان خود را خشک کنید و فوراً از مرطوب کننده استفاده کنید. اگر دست‌هایتان به‌شدت خشک است یا آنها را ده‌ها بار یا بیشتر در روز می‌شوید، ژل یا دستمال‌های ضدعفونی‌کننده دست را جایگزین برخی از این دفعات شست و شو با آب و صابون کنید.

وی ادامه داد: ضدعفونی‌کننده‌های مبتنی بر الکل پوست را خشک می‌کند، اما برای افرادی که دست‌هایشان را زیاد می‌شویند – مثل مادران یا پزشکان – بهتر از آب و صابون است و در برخی مواقع می‌تواند جایگزین شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->