کاهش آمار تصادفات درون شهری در خراسان رضوی در نیمه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس و مولانا در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟ فروش آینه بغل خودرو‌های لوکس، فقط ۵۰۰ هزار تومان! دستگیری توزیع‌کننده مواد مخدر توسط پلیس مشهد | دیوار شیشه‌ای تبعه خارجی فرو ریخت لیست غذا‌های ممنوعه برای سالمندان سانحه رانندگی در فضایی خاص، منجر به جان‌باختن پسری ۱۲ساله در مشهد شد | مرگ عجیب یک نوجوان! کشاورزی خراسان رضوی در حال نابودی است | تأثیر بحران آب بر کشاورزی استان پاسخ سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی این وزارت خودرو‌های توقیفی بالای ۵ میلیون تومان جریمه ترخیص می‌شوند + جزئیات (۱۶ مهر ۱۴۰۴) تأمین اجتماعی در حال تأمین منابع برای واریز معوقات گروهی از بازنشستگان است (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ارسال اقلام دارویی از طریق پست ممنوع است

  • کد خبر: ۳۰۹۲۰۱
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۶
ارسال اقلام دارویی از طریق پست ممنوع است
رئیس اداره مبارزه با قاچاق سازمان غذا و دارو با تاکید بر ممنوعیت ارسال اقلام دارویی از طریق پست، گفت: ارسال برخی کالا‌های سلامت‌محور از طریق خدمات پستی ممنوع است و این اقدام با هدف حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از توزیع اقلام غیرمجاز اجرا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حامد عبدی افزود: طبق قوانین جاری، ارسال چهار گروه کالای سلامت‌محور از طریق پست ممنوع است. این محدودیت‌ها برای پیشگیری از توزیع کالا‌های غیراستاندارد و غیرمجاز در نظر گرفته شده است.

وی اظهار داشت: اولین دسته شامل کالا‌های آرایشی و بهداشتی خارجی است که ارسال آنها ممنوع بوده و تنها کالا‌های ایرانی دارای پروانه ساخت معتبر مجاز به ارسال هستند. مکمل‌های غذایی و ورزشی نیز به دلیل حساسیت بالا در این گروه قرار دارند و ارسال آنها از طریق خدمات پستی امکان‌پذیر نیست.

رئیس اداره مبارزه با قاچاق سازمان غذا و دارو ادامه داد: همچنین ارسال هرگونه اقلام دارویی از طریق پست ممنوع است و این اقلام باید از مسیر‌های رسمی و با مجوز‌های مربوطه توزیع شوند. تجهیزات پزشکی بیمارستانی نیز مشمول این ممنوعیت هستند، اما مواردی مانند دستگاه فشارسنج و تست قند خون به عنوان تجهیزات خانگی از این قاعده مستثنی است و صرفا هم خرید از مجاری قانونی، ثبت شده و در حد مصرف شخصی مجاز است.

عبدی در پایان ضمن درخواست همکاری از شهروندان تصریح کرد: نظارت بر این موضوع به منظور حفظ سلامت جامعه انجام می‌شود و مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف می‌توانند موارد را به سازمان غذا و دارو گزارش دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->