اسلامی: هیچ گزینه جایگزینی برای غنی‌سازی نیست عراقچی عازم مصر شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) وزارت دفاع روسیه درباره حملات پهپادی اوکراین بیانیه صادر کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف به مقام سیمون بولیوار ادای احترام کرد شلیک مجدد موشک از سمت یمن به فلسطین اشغالی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قالیباف با وزیر خارجه ونزوئلا دیدار کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین مدعی ساقط کردن بیش از ۴۰ فروند هواپیمای نظامی روسی شد فضائلی: انقلاب اسلامی به راحتی شکل نگرفته و دشمن هم نمی‌تواند به راحتی آن را از پا در آورد دیدار الجولانی با امیر کویت رئیس جمهور: مصرف انرژی ما نسبت به همسایگان مناسب نیست قالیباف وارد کاراکاس شد | توسعه روابط پارلمانی در ونزوئلا عراق در همکاری با چین اولین رآکتور هسته‌ای خود را می‌سازد رئیس جمهور لبنان بر نقش آیت‌الله سیستانی در ترسیم نقشه راهی برای آینده‌ای بهتر تاکید کرد بقائی: حفظ و گسترش زبان فارسی در جهان بخشی از برنامه‌های دیپلماسی عمومی وزارت خارجه است | حامی تلاش‌ها در معرفی این زبان غنی و تمدن‌ساز هستیم اورتگاس به زودی از مسئولیت فرستاده آمریکا به خاورمیانه و مسئول پرونده لبنان کنار خواهد رفت دستور پزشکیان برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد دولت، سیدعلی مدنی‌زاده را به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی کرد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) رژیم کودک‌کُش پدر ۹ کودک شهید فلسطینی در غزه را نیز به شهادت رساند رایزنی‌های سیاسی ایران و کره جنوبی متن تقریظ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر کتاب «روح الله» + فیلم مراسم تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوایی شهید حبیبی مشهد برگزار شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) دژبان جدید کل ارتش معرفی شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) انگلیس از یمن خواست اجازه عبور ناو هواپیمابرش از دریای سرخ را بدهد مهلت قانونی معرفی وزیر اقتصاد به مجلس امروز تمام می شود | امضای سرپرست وزارت دیگر قانونی نیست واکنش غریب آبادی به گزارش سیاسی آژانس بین المللی انرژی اتمی دیپلمات پیشین آمریکا: عراقچی در مذاکرات بسیار باهوش است | دانش با بمباران از بین نمی‌رود وزیر خارجه آلمان: از اول مشخص بود شکست روسیه ممکن نیست چین از آمریکا خواست اتهام‌زنی را متوقف کند
سرخط خبرها

عراقچی: میدان با قدرت خود برای دیپلماسی راهگشایی می‌کند

  • کد خبر: ۳۰۹۴۱۹
  • ۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
  • ۱
عراقچی: میدان با قدرت خود برای دیپلماسی راهگشایی می‌کند
وزیر خارجه ایران گفت که میدان و دیپلماسی همدیگر را کامل می‌کنند؛ دیپلماسی به اتکای قدرت میدان جلو می‌رود و میدان با قدرت خود برای دیپلماسی راهگشایی می‌کند تا عزت ملی را تأمین کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۸ دی ۱۴۰۳)، چهارمین جشنواره «تجلیل از مدیران و کارکنان تراز مکتب حاج‌قاسم» با حضور و سخنرانی سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه، امین حسین رحیمی وزیر دادگستری و محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی و اوحدی رئیس بنیاد شهید و شرکت برخی از مدیران و کارکنان دولتی در سالن اجلاس سران برگزار شد.

عراقچی در این نشست با گرامیداشت یاد شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید هنیه، شهید سید حسن نصرالله و دیگر شهدای مقاومت گفت: در مورد سردار شهید حاج قاسم صحبت زیاد است. اجازه بدهید من در مورد مکتب حاج قاسم صحبت کنم، مکتبی که مکتب مقاومت است. مکتبی که نظریه پردازان آن امامین انقلاب بودند. تدابیر رهبر معظم انقلاب این مکتب را ایجاد کرد. حاج قاسم این مکتب را در میدان جنبه عملی بخشید که همچنان قوی و سربلند در منطقه حضور دارد و با رژیم صهیونیستی و کل جریان سلطه مقابله می‌کند.

وی با بیان اینکه مکتب مقاومت یک اندیشه مبارز علیه سلطه و ظلم است گفت: این مکتب یک جریان کوچک نیست که بتوان آن را از بین برد. اتفاقا از طریق ضرباتی که می‌خورد بزرگتر و پروارتر می‌شود، زیرا آرمان است. مکتب مقاومت سلاح نظامی دارد ولی سلاح اصلی آن خون شهداست.

وزیر خارجه ادامه داد: دشمنان نمی‌فهمند که خون شهدا باعث گسترش این جریان مقاومت می‌شود. مکتب مقاومت با خون شهید رشد می‌کند و به اهداف خودش می‌رسد. شهادت خودش یک مکتب و مقوله‌ای در داخل این است. اتفاقا رهبران مکتب مقاومت هستند که شهید می‌شوند و با خون خود جریان را جلوتر می‌برند.

عراقچی همچنین گفت: جبهه مقاومت در طول حیاتش روند رو به رشدی داشته است. ضرباتی خورده ولی روند رو به رشد را طی کرده است، دشمنان فکر نکنند با ضربات اخیر خدشه‌ای در این آرمان پدید می‌شود. اتفاقا این مکتب بزرگتر خواهد شد. بار اول نیست که حزب الله رهبر خودش را از دست می‌دهد. سید عباس موسوی به دست صهیونیست‌ها شهید شد و تا زمان سید حسن نصرالله حزب الله را نگاه کنید که چقدر بزرگتر شد و به واقعیتی در جهان تبدیل شد.

عراقچی: میدان با قدرت خود برای دیپلماسی راهگشایی می‌کند

وی تصریح کرد: خسارت‌های مادی جبران می‌شود. همانطور که حزب الله به سرعت توانست وارد معرکه نبرد با رژیم شود و آنان را مجبور به آتش بس کند.

عراقچی با بیان اینکه مکتب مقاومت شامل دیپلماسی هم می‌شود گفت: میدان و دیپلماسی همدیگر را کامل می‌کنند. دیپلماسی به اتکای قدرت میدان جلو می‌رود و میدان با قدرت خود برای دیپلماسی راهگشایی می‌کند تا عزت ملی را تامین کند. این دو در کنار هم حرکت می‌کنند. میدان و دیپلماسی هر دو در کنار هم به راه خود ادامه دادند و در مقابل رژیم صهیونیستی ایستادگی شد و خواهد شد.

وی با بیان اینکه محور سومی هم به نام رسانه وجود دارد، اظهار داشت: دشمنان ما در این ضلع سوم سرمایه گذاری کردند و با امکانات خود تلاش می‌کنند به لحاظ روایت سازی جبهه مقاومت را دچار تزلزل کنند. این امر مهمی است که باید به آن توجه کرد. ضربه‌ای که به ارتش سوریه وارد شد قبل از اینکه نظامی باشد روایتی بود. روایت‌هایی که شد باعث شد ارتش سوریه قبل از جنگیدن شکست بخورد. این یک زنگ هشداری برای ما باشد تا از فضایی که دشمنان ایجاد می‌کنند برای ایجاد تزلزل و یاس، محافظت کنند.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: امروز بیش از هر زمان باید از روحیه‌ها مراقبت کرد. نباید گذاشت دشمنان با فضای رسانه‌ای ایجاد یاس و سرخوردگی در روحیه‌ها انجام دهند. حفظ روحیه مردم و رزمندگان در شرایط سخت و پیچیده کنونی بیش از هر زمان لازم است.

وی در خصوص نقش بسیج گفت: بسیج نقش خودش را فراموش نمی‌کند و در همه عرصه‌ها حضور دارد و باید حضورش را نشان دهد. باید دشمنان بدانند که همچنان قوی و پر امید در صحنه هستیم و اجازه نمی‌دهیم خسارت‌ها خدشه‌ای در ایمان و اراده ما ایجاد کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
0
پاس بده حاجی توی دروازه گل برای ایران نون مادر شیر پدر حلالت
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->