گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

آتش جنگ در کابینه رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۳۱۰۹۲۵
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۱
آتش جنگ در کابینه رژیم صهیونیستی
یک رسانه صهیونیستی از اختلافات شدید میان مقامات رژیم صهیونیستی بر سر موضوع آتش‌بس در نوار غزه و تصمیم نخست‌وزیر این رژیم برای خلاص شدن از شر وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم اشغالگر پرده برداشت.

به گزارش شهرآرانیوز، روزنامه معاریو گزارش داد: نتانیاهو تصمیم گرفته است از نظر سیاسی از شر ایتامار بن گویر خلاص شود.

یک منبع در حزب لیکود به معاریو گفت: نتانیاهو از بازی‌های بن گویر خسته شده است و می‌خواهد او را در انتخابات آینده از کنست کنار بگذارد.

این منبع ادامه داد: نتانیاهو طرحی برای کاهش قدرت سیاسی بن گویر تدارک دیده است و قصد دارد در آینده نزدیک حزب آن را از داخل متلاشی کند.

در همین راستا، وبگاه صهیونیستی «واللا» از اختلافات شدید میان مقامات رژیم صهیونیستی بر سر موضوع آتش‌بس در نوار غزه پرده برداشت.

این رسانه فاش کرد: در تشکیلات امنیتی بر سر امتیازاتی که حماس ممکن است در توافق دریافت کند، شکاف و اختلاف وجود دارد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی پیشتر از احتمال به نتیجه رسیدن مذاکراتی که برای برقراری آتش‌بس در غزه با میانجیگری قطر و مصر و با حمایت آمریکا در دوحه در جریان است، خبر داده بودند.

منابع رژیم صهیونیستی اعلام کرده بودند که جنبش حماس و این رژیم احتمالا روز پنج‌شنبه یا جمعه هفته جاری به توافق آتش‌بس برسند.

این درحالی است که پافشاری نتانیاهو و کابینه وی برای اعمال خواسته‌های بیشتر در مذاکرات با حماس به عنوان مانعی در مقابل توافق آتش بس، خشم عمومی را برانگیخته و فشار‌ها بر نتانیاهو را افزایش داده است.

خانواده‌های اسرای صهیونیست، کابینه رژیم صهیونیستی و در صدر آن نتانیاهو را مقصر ماندن فرزندان خود در اسارت می‌دانند و به همین دلیل، روزانه تظاهراتی را علیه او در مناطق مختلف سرزمین‌های اشغالی برگزار می‌کنند و برکناری وی از ریاست کابینه را خواستار هستند.

پیشتر نیز رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که ۱۱۲ نفر از اعضای خانواده‌های اسرای صهیونیست در نوار غزه، شکایتی را علیه نخست‌وزیر رژیم اشغالگر در دادگاه عالی این رژیم، ارائه کردند.

بر پایه این گزارش، خانواده‌های اسرای صهیونیست در شکوائیه تنظیم شده، نتانیاهو را به بی توجهی درباره اسرا و مانع تراشی در مسیر دستیابی به توافق تبادل، متهم کرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->