علی صفرنژاد در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اعلام این خبر، اظهار کرد: با هدف معرفی هرچه بهتر این مجموعه و ظرفیتهای ارزشمند نمایش تاریخ در این موزه، طرح محتوایی موزه بزرگ تهیه شده است. در دو سال گذشته، ۲۵ قلم شیء تاریخی اهدایی به موزه بزرگ خراسان ثبت شده است.
وی افزود: به دنبال معرفی ظرفیتهای فراوان این مجموعه هستیم تا این امر به امنیت خاطر اهداکنندگان اشیای تاریخی بیفزاید. هدف از ساماندهی اشیای تاریخی موزه، تغذیه موزههای استان با انبوه اشیای تاریخی ارزشمند است تا در تمامی مناطق و موزهها شاهد توزیع این اشیا باشیم.
مدیر موزه بزرگ خراسان با بیان اینکه این مجموعه در سال ۱۳۹۳ در سطحی معادل ۱۸ هزار مترمربع به بهرهبرداری رسید، بیان کرد: کتابخانه تخصصی این موزه با شش هزار جلد کتاب تخصصی جزو کتابخانههای پرمحتوای موزههای کشور است. وجود بخش کودک و نوجوان از بخشهای الزامی موزههای منطقهای است؛ ضمن اینکه این مجموعه دارای بخش آرشیو اسناد و دارای ۱۱ هزار سند مکتوب، صوتی و تصویری است.
صفرنژاد گفت: مخزن و گنجینه نگهداری این موزه با ۲ هزار و ۷۰۰ مترمربع، بزرگترین مخزن در کشور بوده و به عنوان مخزن امن شرق کشور است. تنها موزهای هستیم که مخازنش تفکیک شده و شامل بخشهای سفال، سکه، فلز، اسناد خطی و... است؛ ضمن اینکه دارای آزمایشگاه مرمتی هستیم که بزرگترین در نوع خود در کشور است.