کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۳) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جاده تربت‌حیدریه به مشهد لغزنده است (۲۸ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۱۱۷۲
  • ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
جاده تربت‌حیدریه به مشهد لغزنده است (۲۸ دی ۱۴۰۳)
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تربت‌حیدریه گفت: بارش برف از صبح امروز موجب لغزنده شدن جاده تربت‌حیدریه به مشهد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر کرباسی، با بیان اینکه از صبح امروز بارش برف را در مسیر تربت‌حیدریه به مشهد و بارش باران را در سایر جاده‌های منطقه داریم، افزود: همزمان با اعلام هشدار‌های سازمان هواشناسی نیرو‌های راهداری به همراه تجهیزات مورد نیاز به حالت آماده‌باش کامل در آمدند.

وی با اشاره به اینکه اکنون جاده‌های حوزه استحفاظی تربت‌حیدریه باز و تردد جریان دارد، اما به دلیل بارش برف لغزنده هستند، بیان کرد: نیرو‌ها در حال انجام عملیات‌های راهداری هستند.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان تربت‌حیدریه گفت: با توجه به اینکه بارش‌ها تا چند روز آینده ادامه خواهد داشت از رانندگان درخواست می‌شود هنگام تردد حتماً زنجیر چرخ همراه داشته باشند تا با مشکل خاصی مواجه نشوند.

وی با بیان اینکه به دلیل کاهش دما امشب احتمال یخ زدگی جاده‌ها وجود دارد، اظهار کرد: اکنون ۳۰ نفر به همراه ۲۰ دستگاه ماشین‌آلات در سه راهدارخانه رباط سنگ، گرماب و گردنه سبز نیز مستقر هستند.

کرباسی با اشاره به اینکه عملیات راهداری زمستانی و یخ‌زدایی توسط نیرو‌های راهداری این شهرستان در جاده‌های شهرستان انجام شده است، گفت: از شهروندان تقاضا می‌شود به جد از سفر‌های غیر ضروری پرهیز کنند و یا در صورت ضرورت حتماً زنجیر چرخ، تجهیزات ایمنی، لباس گرم و مواد غذایی همراه داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه سفر‌ها در روز باشد و باک ماشین را قبل از حرکت پر کنند، بیان کرد: امکان مه گرفتگی در برخی از مقاطع به سمت مشهد وجود دارد.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان تربت‌حیدریه با بیان اینکه برای جلوگیری از بروز مشکلات و خطرات جاده‌ای تمامی تجهیزات و ماشین‌آلات راهداری به صورت شبانه‌روزی در خدمت مردم هستند، از امدادرسانی به زائران و مسافران ۲ دستگاه اتوبوس پاکستانی که در جاده تربت‌حیدریه محدوده «گردنه سبز» دچار نقص فنی شده بودند خبر داد.

وی با اشاره به اینکه هرکدام از این خودرو‌ها ۵۵ مسافر داشت که از حرم رضوی عازم کشور خود بودند، گفت: پس از ارائه خدمات مورد نیاز و تعمیر هر دو اتوبوس عازم مقصد شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->