جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
استاندار خراسان رضوی:

طرح کاداستر در خراسان‌رضوی تا پایان امسال تکمیل شود

  • کد خبر: ۳۱۱۸۵
طرح کاداستر در خراسان‌رضوی تا پایان امسال تکمیل شود
استاندار خراسان رضوی گفت: دستگاه‌های اجرایی باید تا پایان امسال‌ اجرای طرح کاداستر را در خراسان‌رضوی به پایان برسانند و بر روی تکمیل آن تمرکز کنند.

شهرآرانیوز، علیرضا رزم حسینی در نشست شورای اداری خراسان رضوی افزود: بسیاری از پروژه‌های توسعه‌ای در حوزه مسکن و کشاورزی نیازمند تکمیل طرح کاداستر هستند و برای رفع این مشکلات باید در اجرای این طرح تسریع شود.
استاندار خراسان‌رضوی مدیریت واحد دستگاه سلامت را از امتیازات استان برشمرد و افزود: اماکن و مراکز مذهبی به ویژه آستان قدس رضوی ‌بیشتر و بهتر از بقیه پروتکل‌ها را رعایت کردند و از تولیت آن آستان کمال قدردانی را داریم.
وی به آسیب‌های وارد شده بر مردم پس از شیوع ویروس کرونا پرداخت و گفت: در مراجعات به دستگاه‌های اجرایی لازم است حتما با روی خوش و اخلاق حسنه از مردم استقبال شود چرا که مردم ولی نعمت ما هستند.
رزم‌حسینی در بخش دیگر به مشکلات نظام اداری اشاره کرد و با انتقاد از عدم تمرکززدایی در سال‌‌های گذشته گفت:‌ طی جلساتی که در سطح ملی با مسئولین عالی رتبه نظام برقرار کردیم، بنا شد ستاد تدابیر ویژه اقتصادی خراسان رضوی شامل نمایندگان ارکان حکومتی در استان تشکیل شود و با تصمیمات محلی از مشکلات طولانی‌مدت گره‌گشایی کند.
وی به برگزاری این ستاد به صورت دو روز در هفته اشاره کرد و افزود: به زودی آثار تشکیل این ستاد را شاهد هستیم و نتایج جلسات را به مردم خراسان رضوی اطلاع‌ خواهیم داد.
استاندار خراسان‌رضوی به بازشدن قفل پروژه‌های مهم استانی از سوی این ستاد اشاره کرد و یادآور شد:‌ در ستاد ویژه اقتصادی حرکت ما مبتنی بر اجماع همه اعضا خواهد بود.
رزم‌حسینی به همکاری نزدیک بین مسئولین استانی پرداخت و تاکید کرد: ارکان مختلف برای عمران و آبادانی و کار هم‌نظر هستند و همه به ویژه رسانه‌ها باید بر طبل وحدت در استان بکوبیم.
استاندار خراسان‌رضوی بر حفظ آبروی مؤمنین نیز اشاره و تأکید کرد: به خطر انداختن آبروی دیگران منشأ انتشار بی اعتمادی مردم به نظام و مسئولین خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->