به گزارش شهرآرانیوز؛ ویتور ریس، پدیده دفاعی ۱۹ ساله برزیلی با انتقالی ۳۵ میلیون یورویی تبدیل به تازهترین خرید سیتیزنها در نقل و انتقالات زمستانی شد.
مشکلات دفاعی منچسترسیتی به ترکیب تاکتیکی پپ گواردیولا در این فصل لطمه زده است، زیرا قهرمان فعلی لیگ برتر در حال حاضر با تنها ۱۱ پیروزی در ۲۰ بازی در رده پنجم جدول رده بندی قرار دارد. سیتی چندروز پیش از جذب عبدالغدیر خوسانوف از باشگاه لانس فرانسه با قراردادی ۴ ساله خبر داد و حالا ریس را نیز به جمع مهرههای دفاعی خود اضافه کرد.
ریس که به مارکینیوش جدید فوتبال برزیل معروف شده است، رسما از لوکاس برالدو به عنوان گرانترین مدافع برزیلی تاریخ پیشی گرفته است. پاری سن ژرمن در سال ۲۰۲۴ مبلغ ۲۰ میلیون یورو برای خرید برالدو از سائوپائولو در سال ۲۰۲۴ پرداخت کرد.