اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست
سرخط خبرها

شناسایی ۱۰۹۴ مبتلا به تب دنگی در کشور (۶ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۲۶۳۲
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
شناسایی ۱۰۹۴ مبتلا به تب دنگی در کشور (۶ بهمن ۱۴۰۳)
براساس گزارش نظام مراقبت بهداشتی، از ابتدای امسال، بالغ بر۱۰۹۴ مورد مثبت تب دنگی در کشور تشخیص داده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بیماری تب دنگی، که به‌وسیله پشه‌های آلوده به ویروس دنگی منتقل می‌شود، به‌شدت با شرایط مرطوب و تجمع آب‌های راکد مرتبط است. در پی بارش‌های شدید و سیلاب‌هایی که ماه‌های قبل در امارات رخ داده بود، محیط‌های مناسبی برای رشد و تکثیر پشه‌ها ایجاد شد و به تبع آن، پشه‌های آلوده به ویروس وارد کشور ما نیز شدند که این موضوع خطر شیوع بیماری را افزایش داده است.

تب دنگی چگونه به انسان منتقل می‌شود؟

تب دنگی، در اثر گزش نوعی پشه موسوم به آئدس از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود، هنگامی که این نوع پشه انسان مبتلا به بیماری را می‌گزد و از او خون‌خواری می‌کند ویروس دنگی از فرد به بدن پشه منتقل می‌شود و اگر این پشه فرد سالم دیگری را نیش بزند، او نیز مبتلا به تب دنگی خواهد شد.

ویژگی‌های پشه آئدس

خصوصیت پشه آئدس این است که از تعداد زیادی از افراد خونخواری می‌کند و می‌تواند بسیاری از افراد را مبتلا کند. تخم این پشه می‌تواند ۴۰۰ روز در خشکی زندگی کند و به محض بارش باران، تخم‌ها می‌توانند رشد کرده و تبدیل به پشه شوند. همچنین این پشه در برابر سموم بسیار مقاوم است.

از آنجا که بهترین مکان برای رشد پشه در لاستیک‌های مستعمل و آب‌های راکد است، بهترین راه برای کنترل این پشه، بهسازی محیط و بهترین راهکار برای پیشگیری از قرار گرفتن در معرض پشه‌های آئدس، استفاده از مواد دافع حشرات و پوشیدن لباس‌های آستین بلند یا استفاده از توری‌های پنجره در مناطق آلوده است.

آخرین وضعیت تب دنگی در ایران

براساس گزارش نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور، از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا تاریخ ۲ بهمن ماه بالغ بر ۱۰۹۴ مورد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده است. ۸۸۳ بیمار بدون سابقه سفر به خارج از کشور هستند که ۱۳ مورد در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان و ۸۷۰ مورد در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان مبتلا شده‌اند و انتقال محلی محسوب می‌شوند.

۱۲ مورد از مبتلایان با سابقه سفر به چابهار در سایر استان‌های کشور شناسایی و تشخیص داده شده‌اند. این بیماران در شهرستان‌های شهرکرد، مشکین شهر، اصفهان، ایرانشهر، زاهدان و اردبیل تشخیص داده شده‌اند که یک مورد از موارد تب دنگی همراه با مالاریا، بوده است.

پشه آئدس در کدام استان‌ها شناسایی شده است؟

در حال حاضر پشه آئدس در استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، گیلان، مازندران، اردبیل، آذربایجان شرقی، زنجان و قزوین صید شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->