کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در خراسان رضوی | ثبت ۹ هزار فرصت شغلی جدید در سامانه رصد اشتغال بحران آب در مشهد؛ افت ۷۰ درصدی ورودی سد دوستی و کاهش ۵۹ درصدی سد طرق تغییر تاریخی در ذخایر جهانی؛ طلا از اوراق خزانه‌داری آمریکا پیشی گرفت پیش‌بینی بورس سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| هشدار تحلیلگران درباره رشد بورس تکذیب افزایش نرخ ارز؛ بانک مرکزی: برنامه‌ای برای تغییر نرخ ۷۰ هزار تومانی و حذف ارز ترجیحی نداریم فروش ۱ میلیون عروسک لبوبو در ایران با گردش مالی ۷۰۰ میلیارد تومانی! پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| شوک قیمتی در بازار؛ عبور دلار از مرز ۱۰۵ هزار تومان و هشدار برای طلای ۹ میلیونی گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظلم شرکت‌های پیمانکاری به کارگران

  • کد خبر: ۳۱۲۸۶۹
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۳
ظلم شرکت‌های پیمانکاری به کارگران
وزیر کار با تاکید بر اینکه استخدام نیروی کار از طریق شرکت‌های واسطه، ظلم است، گفت: می‌توان در پتروشیمی‌ها استخدام نیروی انسانی را به صورت مستقیم انجام داد و می‌توانیم ۳۰درصد سود پیمانکاری را به کارگر بدهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، در دهه‌های اخیر، شرکت‌های پیمانکاری به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی در بازار کار ایران مطرح شده‌اند. این شرکت‌ها با هدف تسهیل فرآیند استخدام و ارائه خدمات تخصصی در زمینه مدیریت منابع انسانی فعالیت می‌کنند.

شرکت‌های پیمانکاری به‌عنوان واسطه‌ای میان کارفرمایان و نیروی کار عمل می‌کنند. آنها با انعقاد قرارداد‌های پیمانکاری با سازمان‌ها، مسئولیت جذب، استخدام و مدیریت نیرو‌های انسانی را بر عهده می‌گیرند. این شرکت‌ها به‌ویژه در صنایع بزرگ نظیر نفت و گاز، پتروشیمی، ساختمان و حمل‌ونقل نقش برجسته‌ای دارند.

مزایای استفاده از شرکت‌های پیمانکاری شامل موارد زیر است:

تسهیل در فرآیند جذب نیرو: شرکت‌های پیمانکاری با دسترسی به بانک‌های اطلاعاتی گسترده از کارجویان، فرآیند جذب نیرو را برای کارفرمایان تسریع می‌کنند.

کاهش هزینه‌های کارفرما: این شرکت‌ها با برعهده گرفتن امور اداری، حقوقی و بیمه‌ای مرتبط با نیرو‌های انسانی، هزینه‌های جانبی سازمان‌ها را کاهش می‌دهند.

تخصص در مدیریت منابع انسانی: پیمانکاران با بهره‌گیری از کارشناسان متخصص در زمینه منابع انسانی، انتخاب افراد مناسب برای هر موقعیت شغلی را تضمین می‌کنند.

تامین نیروی انسانی از طریق شرکت‌های پیمانکاری ظلم است

احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اخیراً در این باره با تاکید بر اینکه استخدام نیروی کار از طریق شرکت‌های واسطه، ظلم است، گفت: می‌توان در پتروشیمی‌ها استخدام نیروی انسانی را به صورت مستقیم انجام داد و هزینه‌ها هم کنترل شود. در بعضی موارد مشاهده می‌کنیم شرکت پیمانکار تامین نیروی انسانی ۳۰ درصد سود می‌گیرد. می‌توانیم برای استخدام این واسطه را برداریم و ۳۰ درصد را به کارگر بدهیم.

چالش‌ها و نقد‌های وارد بر شرکت‌های پیمانکاری بسیار زیاد است. با وجود مزایای متعدد، نقش شرکت‌های پیمانکاری در جذب نیرو با چالش‌ها و انتقاد‌هایی همراه است مانند ناپایداری شغلی، برخی منتقدان معتقدند که قرارداد‌های کوتاه‌مدت و عدم اطمینان از تمدید قرارداد‌ها منجر به کاهش امنیت شغلی کارکنان می‌شود. کاهش مزایای کارکنان، در مواردی، شرکت‌های پیمانکاری به‌دلیل کاهش هزینه‌ها، مزایای کارکنان را محدود می‌کنند و نبود نظارت دقیق بر عملکرد این شرکت‌ها، گاه منجر به سوءاستفاده یا تخلفات در زمینه حقوق و دستمزد کارکنان می‌شود.

برای افزایش بهره‌وری و رفع مشکلات موجود، اقدامات زیر می‌تواند مؤثر باشد: تدوین قوانین شفاف‌تر برای نظارت بر عملکرد شرکت‌های پیمانکاری، الزام این شرکت‌ها به ارائه گزارش‌های مالی و عملیاتی منظم و تقویت حمایت‌های قانونی از کارکنان پیمانکاری برای تضمین حقوق و مزایا.

در مجموع، شرکت‌های پیمانکاری با ایفای نقش واسطه‌ای در بازار کار، تأثیرات مثبت و منفی متعددی بر فرآیند جذب نیرو دارند. برنامه‌ریزی مناسب و نظارت کافی می‌تواند به بهبود عملکرد آنها و افزایش رضایت کارکنان و کارفرمایان منجر شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->